Nα σηκώσουν παρακαλώ το χέρι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους 100% σωστό σε θέματα εκπαίδευσης και σωστής διατήρησης οποιουδήποτε σκύλου. Εγώ πάντως δεν το σηκώνω ούτε με σφαίρες.
οσο για αυτο, ουτε εγω σηκωνω το χερι, και ειμαι και υπερηφανος για αυτο, γιατι ξερω οτι υπαρχουν πολλα ακομη να μαθω, και μαθαινω καθε μερα και κατι καινουργιο, ειτε για εκπαιδευση, ειτε για κτηνιατρικα θεματα. και μου αρεσει, και εχω μερακι και διαθεση, και δε θελω ποτε να σταματησω να μαθαινω.
αν συμπεριλαμβανομαι και εγω σε αυτους που φαινεται σαν να κουνανε το δαχτυλο, λυπαμαι. εχουμε μιλησει μεσω ΠΜ με την θεματοθετρια πολλες φορες παντως να ξερετε, και πιστευω εχω αποδειξει το ποιον μου σαν ανθρωπος πολλακις. και δερματολογους της συστησα, και εκπαιδευτη/συμπεριφοριστη, και προσπαθησα οπως μπορουσα να βοηθησω. και εγω, και πολλοι αλλοι. "κουναω το δαχτυλο" λοιπον, γιατι βλεπω οτι εχω απεναντι μου εναν ανθρωπο που ηθελε απεγνωσμενα να νιωσει δεσιμο με ενα σκυλι, της εκατσε ενα δυσκολο σκυλι, και ηταν και η ιδια τελειως απροετοιμαστη για το τι ακριβως σημαινει να εχεις σκυλο. "κουναω το δαχτυλο" και ταρακουναω, γιατι θεωρω οτι, οπως ειπε και η φιλη
@medusa, η συμβιωση τους ηδη δεν ειναι υγιης, και αν συνεχισει ετσι, οταν το σκυλι γινει ολοκληρο γομαρι, θα γινουν ολα χειροτερα. "κουναω το δαχτυλο" γιατι θελω το σκυλι να παει σε εμπειρα χερια, και η γυναικα να βρει την ησυχια της γιατι εχει παθει νευρικο κλονισμο και την βλεπω να πεφτει στα ζαναξ εφ ορους ζωης αν το κρατησει. ΔΕΝ ειναι μια υγιης κατασταση αυτη που διαβαζουμε τοσους μηνες. καθε αλλο.
και ναι, παρακαλεσα το παιδι που συστησα να κανει οτι μπορει μπας και βρεθει καποιος απο το χωρο του για να παρει το σκυλι. ναι, και αυτος μου ειπε ειναι δυσκολο επειδη βγαζει τοση αντιδραστικοτητα σε τοσο μικρη ηλικια και δεν εχει κανενα οριο. αλλα την προσπαθεια μου, την εκανα. και ηταν πολλη περισσοτερη απο το να κουνησω απλα το δαχτυλο.