Kαλημέρα σε όλους και καλό μήνα!
Τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε αφορούσε
το σεμινάριο το οποίο (για όποιον ενδιαφέρεται)πραγματοποιείται για 2η κ τελευταία φορά την Παρασκευή:
Η ζωή με έναν δύσκολο σκύλο
Είχαμε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την 1η φορά, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε όπως θα θέλαμε όλους για το live, οποτε επανερχόμαστε για 2η φορά -ελαφρώς πιο ανανεωμένο και πολύ πιο διαδραστικό -ειδικά στο δικό μου part στο οποίο θα μοιραστούμε πράγματα ως κηδεμόνες.
Σε άλλα νέα είμαι πολύ χαρούμενη να μοιραστώ μαζί σας ότι η ζωή με τη Μούση έχει άλλη αίσθηση εδώ και κάποιο καιρό, γεγονός που κάπως σιωπηλα που επιβεβαιώνει αν οι επιλογές που κάνω για εκείνη είναι καλές ή όχι. Αν είναι ήρεμη, μου δείχνει ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο.
Η αντιδραστικότητά της σπίτι λόγω θορύβων έχει μειωθεί εξαιρετικά. Από εκεί που είχαμε καμία 10αριά εκρήξεις την ημέρα, εκρήξεις μετά τις οποίες δεν μπορούσε να ηρεμήσει και πήγαινε πάνω κάτω μεσα στο σπίτι λαχανιάζοντας από το στρες, σήμερα έχουμε μαξ 1-2. Συνήθως αν βρίσκεται κάποιος έξω από την πόρτα μας, ενώ κάνει επαναφορά άμεσα. Σε δευτερόλεπτα επιστρέφει κ ξαπλώνει.
Δουλεύω αρκετά την ηρεμία της κ στην ουσία προσπαθώ να τη βοηθήσω να αναπτύξει κάποιες δεξιότητες που δεν έχει όπως υπομονή, αισιοδοξία - δεν είναι όλα τόσο τρομακτικά μικρό μου τέρας...
Και πλέον λειτουργώ στην πράξη ως προστάτης σας. Αν μου δείχνει ότι θέλει χώρο γιατί φοβάται, δεν κρίνω πλέον αν ο λόγος που φοβάται είναι σοβαρός ή όχι. Αν φοβάται, της δίνω χώρο.
Εννοείται πως συνεχίζω να παρακολουθώ courses-ακόμα δεν βρήκαμε κάποιον επαγγελματία εκπαιδευτή Θεσ/νίκη που να εμπιστευόμαστε. Δυστυχώς γνωρίσαμε έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ στην Αθήνα ο οποίος έχει σοβαρή επιστημονική γνώση πάνω στο αντικείμενο αλλά είμαστε πολύ μακριά για να δουλέψουμε την αντιδραστικότητά της έξω. Δουλεύουμε όσο μπορούμε σε όσα μπορούμε.
Προς το παρόν προτεραιότητα αποτελεί να τακτοποιήσουμε το ζήτημα της διαμονής της όταν θέλουμε να λείψουμε - αυθημερόν ή για παραπάνω μέρες. Να μπούμε κ εμείς σε μία σειρά... Το χρειαζόμαστε!