Εκπομπή στον Alpha με κουτάβια (Μενεγάκη)!ΕΛΕΟΣ

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
ΕΛΕΟΣ πια......δεν ξερω ποιος το ειδε...δεν ξερω αν ανοιχτηκε και αλλο θεμα αλλα ειναι τραγικοι...ειχανε φερει απο μεγαλη αλυσιδα πετ σοπ που εμπορευεται κουταβια ακι ειχανε και παλι κουταβια στην εκπομπη και ισχυριζονται κιολας οτι οτι κουταβι ''ξεμενει'' το δινουν σε φτωχουν ανθρωπους τσαμπακ και τους δινου νκαι τροφη για ολη του την ζωη....
Πραγματιακ δεν ειδα τι αλλο λεγανε το εκλεισα απο τα νευρα

Karkalas

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
147
2
Ρίο, Πάτρα
Εντάξει, έχω την εντύπωση πως το παίρνουμε λίγο περισσότερο σοβαρά από ότι πρέπει, διότι έχει ξανανοιχτεί θέμα για τηλεοπτική εκπομπή.

Ότι να ΄ναι λένε, δε διαφωνώ σε τίποτα.

Οι άνθρωποι όμως είναι ανίδεοι, όπως και για όλα τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνονται.

Δε φταίνε αυτοί για όσα λένε, φταίνε όσοι τους βλέπουν, τους ακούν και εκτιμούν στα σοβαρά την άποψή τους.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
εχουμε ακομα χρονια μπροστα μας...κατι ασχετο αλλα σχετικο με την παιδεια φανταστειτε οτι ακομα πιανουν τη μανα μου και τις λενε μπα η κορη σου δεν θα κανει ποτε παιδια τοσα σκυλια εχει...ασε που με τοσα που εχει χαιδεψει μπορει να ειναι και στηρα...και δεν ειμαι σε ΄¨χωριο¨"

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ή αυτο που λέγανε παλιά πως αν καταπιείς τρίχα σκύλου, δε μπορείς να κάνεις παιδιά..

Τι φοβία μου δημιούργησαν δε λέγεται...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ή αυτο που λέγανε παλιά πως αν καταπιείς τρίχα σκύλου, δε μπορείς να κάνεις παιδιά..
Πρωτη φορα το ακουω αν κ μεγαλωσα σε χωριο!

Εμας μας λεγανε "να πλυνετε τα χερια καλα αν χαιδεψετε σκυλια στο δρομο (χωριο οποτε αδεσποτα μπολικα) γιατι ΑΝ καταπιειτε καμια τριχα θα παθετε εχινοκοκκο!

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Κι εγώ το είδα :( κ νευρίασα γιατι έχω πάει σ'αυτη την αλυσίδα κ πραγματικά είναι πολύ άθλιες οι συνθήκες εκεί μέσα που δεν ξανα πάτησα.

Για μένα το ευτυχές είναι ότι η Ναταλία Γερμανού είπε θα ξεκινήσει στην εκπομπή της συνεργασία με κάποιες φιλοζωικές με σκοπό την προώθηση υιοθεσιών... ας βγει κάτι καλό πια..

**Αυτό για τις τρίχες μας το έλεγαν εμάς για τις γάτες στο χωριό :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Κι εγώ το είδα :( κ νευρίασα γιατι έχω πάει σ'αυτη την αλυσίδα κ πραγματικά είναι πολύ άθλιες οι συνθήκες εκεί μέσα που δεν ξανα πάτησα.

Για μένα το ευτυχές είναι ότι η Ναταλία Γερμανού είπε θα ξεκινήσει στην εκπομπή της συνεργασία με κάποιες φιλοζωικές με σκοπό την προώθηση υιοθεσιών... ας βγει κάτι καλό πια..

**Αυτό για τις τρίχες μας το έλεγαν εμάς για τις γάτες στο χωριό :p
Αυτό με τη Γερμανού το είδα κι εγώ. Είχε ένα βλάκα κτηνίατρο που έλεγε πως το καλύτερο σκυλί γι' αυτόν είναι ο Γ.Π. γιατί θα γαυγίσει όταν πρέπει και διάφορες άλλες τέτοιες παπαριές. Και πως το σκυλί "φαίνεται" από μικρό αν θα είναι επιθετικό ή όχι. Χριστέ μου..

Κι εκεί που είμαι έτοιμη να αλλάξω κανάλι, λέει η Ναταλία για τα αδέσποτα και γι' αυτό που σκέφτονται να ξεκινήσουν και λέω ν' αγιάσει το στόμα της..

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Συγνώμη κιόλας αλλά για την φιλοζωική παιδεία της Γερμανού δεν παίρνω και όρκο.Αν λάβουμε υπόψην το δικό της σκύλο..

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Συγνώμη κιόλας αλλά για την φιλοζωική παιδεία της Γερμανού δεν παίρνω και όρκο.Αν λάβουμε υπόψην το δικό της σκύλο..
Δεν αναφέρθηκα στην ζωόφιλη παιδεία της αλλά το τι θα κάνει στην εκπομπή το οποίο το θεωρώ καλό... όσο για τον δικό της σκύλο δεν το σχολιάζω καν...

**ο γιατρός είναι επίσης ασχολίαστος..