Εκτροφειο Ντοπερμαν

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.310
patra
grdane.blogspot.com
αν δν κανω λαθος δεν εχει εκδωσει ο κοε τα συγκεκριμένα πεντιγκρι εχουν εκδοθει από κυνολιγικό όμιλο του εξωτερικού
εκει πρεπει να γινει η καταγγελία με cc την fci

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Να την φωνάξει ο ΚΟΕ και κατ’ επέκταση η FCI στην οποία είναι μέλος για να δώσει εξηγήσεις. Λέω εγώ τώρα…
εχει μεταφερθει το εκτροφειο στα σκοπια
να στο πω αλλιως,για να μην περιμενεις να γινουν και πολλα

εκτροφεας δηλωνει οτι η σκυλα που μπαινει στην εκτροφη κοστιζει 18000 ευρακια
οτι με 3 γεννες φτανει στα 24000 ευρακια..χωρις να υπολογιζει κοστος αγορας ετσι.
ο ιδιος εκτροφεας εχει κανει "πλαστη" γεννα.στο πλαστη βαλε οτι θες,ψευτικη,μουσαντενια οτι θες
εχει γινει επισημη καταγγελια γιαυτο οσο ξερω,δεν εχω αθει να εχει καποιο τραβηγμα βεβαια απο ολο αυτο.
και την ιδια ωρα που γραφει ολα αυτα οι αλλοι εκτροφεις απο κατω γραφουν μπραβο,οτι συμφωνουν,οτι οτι οτι.ουτε ενας πουστης δεν βγηκε να πει τι λες ωρε,τι λες.εσυ δεν εκανες ετσι.....
τι περιμενεις να γινει αληθεια;;;

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
αν δν κανω λαθος δεν εχει εκδωσει ο κοε τα συγκεκριμένα πεντιγκρι εχουν εκδοθει από κυνολιγικό όμιλο του εξωτερικού
εκει πρεπει να γινει η καταγγελία με cc την fci
Επειδή δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά. Ο ΚΟΕ ως μοναδικός εκπρόσωπος της FCI στην Ελλάδα δεν έχει καμιά αρμοδιότητα για τα μέλη της FCI που δραστηριοποιούνται εδώ;

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Everybody knows that the boat is leaking
Everybody knows that the captain lied
Everybody got this broken feeling
Like their father or their dog just died
Everybody talking to their pockets
Everybody wants a box of chocolates
And a long-stem rose
Everybody knows

Λεει σωστα ο ποιητης :)

@tasos malinoua ανοιξε ενα θεμα για το erebus. Ενα ενδιαφερον το εχει.

Επειδή δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά. Ο ΚΟΕ ως μοναδικός εκπρόσωπος της FCI στην Ελλάδα δεν έχει καμιά αρμοδιότητα για τα μέλη της FCI που δραστηριοποιούνται εδώ.
Δεν εινα ομως ουρσουλινες, οπως ειπε ο @sea-mol :/

• Like
Reactions: BRUNO2

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.310
patra
grdane.blogspot.com
για μενα αν γινόταν καταγγελία στον όμιλο που ανήκει η εκτροφέας με cc fci
με αυτά τα στοιχεία όπως αναφέρονται στο συγκεκριμένο ποστ
θα περίμενα ο αντιστοιχος όμιλος στην προκειμένη σκοπίων να προβεί στην διαγραφή του εκτροφέα από τα μέλη του ώστε να μην του εκδώσει ξανά πεντιγκρί
και η fci να προβεί στην διαγραφή του εκτροφείου ώστε κανένας κυνολογικός όμιλος μέλος της, ν αμην δετχεί τον εκτροφέα.
αυτό δεν συνεπάγεται βέβαια ότι ο εκτροφέας δεν θα μπορούσε με άλλο όνομα "μπροστινό" να βγάλει νέα επωνυμία και να συνεχίσει να κάνει ότι έκανε.

βεβαια εγω κατοικω στο εβδομο ροζ σύνεφο στα αριστερα έτσι?

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
@betty coltrane το τελευταιο που εγραψα ειναι για Ελληνικο εκτροφειο,οχι για το erebus.
εγω οτι ξερω το λεω,δεν βλεπω να ακολουθει κανεις,οποτε τι νοημα θα ειχε να ανοιξω θεμα για το erebus αφου δεν ξερω κιολας..οτι ηξερα το ειπα.

• Like
Reactions: Dimi_21

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
@PXM-DANBULL @GRDANE @tasos malinoua και για όποιον είχε παρακολουθήσει την ιστορία με το ακίτα της @saras εδώ τα reactions της κυνολογικής κρεμ-ντε-λα-κρεμ σε ποστ της εκτροφέος για το πόσο γαμάτη εκτροφή κάνει.

https://www.facebook.com/angelina.koutsougera/posts/10156269490110256

Ποιες μομφές και ποιες διαγραφές λέτε? :LOL:
Και μην μου πείτε ότι δεν πήραν χαμπάρι τίποτα και δεν βούηξε το ελληνικό κυνολογικό ιντερνετ με την ιστορία τότε, γιατί μέχρι και οι πεθαμένοι σηκώθηκαν για να παρακολουθήσουν και να γράψουν εδώ μέσα...

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Εγώ δεν αναφέρομαι σε μομφές. Αναφέρομαι σε επίσημες καταγγελίες. Η κυρία Δασκαλάκη, με βάση την περιγραφή, έχει κάνει αδικήματα (ψεύτικα πιστοποιητικά, παραποίηση εξετάσεων, απόπειρα χρηματισμού και άλλα πολλά).

• Like
Reactions: GRDANE

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
@PXM-DANBULL @GRDANE @tasos malinoua και για όποιον είχε παρακολουθήσει την ιστορία με το ακίτα της @saras εδώ τα reactions της κυνολογικής κρεμ-ντε-λα-κρεμ σε ποστ της εκτροφέος για το πόσο γαμάτη εκτροφή κάνει.

Και μην μου πείτε ότι δεν πήραν χαμπάρι τίποτα και δεν βούηξε το ελληνικό κυνολογικό ιντερνετ με την ιστορία τότε, γιατί μέχρι και οι πεθαμένοι σηκώθηκαν για να παρακολουθήσουν και να γράψουν εδώ μέσα...
η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι παράνομη είναι απλά ανηθικη και τους λόγους τους εχω εξηγήσει το θέμα της Σαρας. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα για να τιμωρηθεί , οσο δεν ειναι υποχρεωτικές οι εξετάσεις υγείας μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θελει :( όσο δεν είναι υποχρεωτικό το dna τεστ μπορεί να ζευγαρώνει ο καθένας ότι θέλει και να το πουλάει σαν να είναι απόγονος πρωταθλητή :(.
Όσο δεν βγαίνουν οι ομιλοι φυλης της πατρίδας της φυλής να ξεκαθαρίζουν και να απαιτήσουν συγκεκριμένες εξετάσεις ανα φυλή και να "απαγορευσουν" να βραβευονται τα άκρα του προτύπου απλώς κύκλους θα κάνουμε :(

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
@vrmode
Ενταξει μην τρελαθουμε!
Δεν ειναι το ιδιο καποιος να κανει γεννα της οποιας το αποτελεσμα εβγαλε σκυλι με σοβαρο προβλημα (αλλα ηταν μια καθ'ολα νομιμη διαδικασια) με το να κανει ο αλλος (κατα πως φαινεται) απατη, παραποιηση στοιχειων, εξαπατηση αγοραστων κλπ κλπ

Προβληματα σε γεννες παντου μπορει να εμφανιστουν, δεν κανουν ομως απατεωνιες ολοι οι εκτροφεις!

• Like
Reactions: TARA and GRDANE

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
@vek και @east49
Η μεν παράνομη, η δε - ας πούμε νόμιμη - δεν αναφέρθηκαν για σύγκριση, ποια την έχει πιο μεγάλη την μπινιά.
Το παράδειγμα της Κουτσούγερα με όλα όσα τη συνοδεύουν στο περιστατικό του ακίτα (άρνηση ύπαρξης προβλήματος στην μικρή ηλικία του κουταβιού, αμφισβητήσιμες εξετάσεις, υπεράσπιση ως δικηγόρος ενός πάπυ μιλ κοκ) αναφέρθηκε για να δείξω ότι τελικά δεν ανοίγει μύτη όσον αφορά την εικόνα της. Εγώ ως εκτροφέας αν ήθελα να διατηρήσω έστω και για τους τύπους τη δική μου εικόνα θα έμενα τουλάχιστον αμέτοχος στο γλύψιμο με τα comments από κάτω. Στην καλύτερη θα έθετα θέμα για τη θέση της στο σύλλογο αφού αν μη τι άλλο αμαυρώνει και τους υπόλοιπους τους οποίους εκπροσωπεί. Αλλά γιατί δεν μιλάει κανείς άραγε?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Στην καλύτερη θα έθετα θέμα...... Αλλά γιατί δεν μιλάει κανείς άραγε?
Θα πρεπει να σε ρωτησω λοιπον με βαση το παραπανω, γιατι λοιπον δεν το κανεις;;; η να ρωτησεις εσυ ακομα καλυτερα γιατι η ενδιαφερομενη saras δεν το κανει;;;;

Απ οτι συμπεραινω (απο τα γραφομενα, αν αληθευουν) απο την υποθεση του Erebus που μας γνωστοποιησε ο Τασος, προφανως καποιος (καλως εκανε και μπραβο του) ανοιξε το στοματακι του κ εκανε επισημη καταγγελια, για να εχουν ανασταλει απο τον αντιστοιχο κυνολογικο ομιλο οι εκδοσεις των pedigree της γεννας οπως αναφερεται.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Θα πρεπει να σε ρωτησω λοιπον με βαση το παραπανω, γιατι λοιπον δεν το κανεις;;; η να ρωτησεις εσυ ακομα καλυτερα γιατι η ενδιαφερομενη saras δεν το κανει;;;;
Πάμε πάλι για έναν κύκλο με αποδείξεις για καταγγελίες και δικαστήρια - βαρετό έγινε πια. Να τα προσκομίσω στον άμεσα ενδιαφερόμενο ή θα τα αναλάβεις εσύ?

• Like
Reactions: Eroe

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Πάμε πάλι για έναν κύκλο με αποδείξεις για καταγγελίες και δικαστήρια - βαρετό έγινε πια. Να τα προσκομίσω στον άμεσα ενδιαφερόμενο ή θα τα αναλάβεις εσύ?
κοίτα τώρα τι παιζει γιατί το εχω ζήσει το εργο ;)
Αν λοιπόν χωρίς στοιχεία κάποιος πει κάτι σε μια ΓΣ του ΚΟΕ η ενός άλλου σωματείου και το αφήσουν να ακουστεί τότε αυτός που κατηγορήθηκε μπορεί να κανει στον πρόεδρο μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση και 90 % υπαρχει καταδίκη.
Λοιπόν αν καποιος απο εμάς ήταν στην θέση του διοικητικού τι θα έκανε ? θα ετρεχε στα δικαστήρια η θα έλεγε φέρε αποδείξεις η τελεσίδικη αποφαση δικαστηρίου ?
Δεν διαφωνώ μαζί σου Βάσω, δεν πιστευω οτι θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να παίρνει μαστερ στην γενετική γι να εχει πιθανότητες να παρει εναν σκύλο που να έχει μια νορμάλ ζωή δίπλα του.
Αλλο το ψάχνω και αλλο το τρώω 20 χρόνια αναζήτησης και παλι το ρισκάρω.
Αλλά δεν μπορώ να απαιτήσω 100 % εγγύηση για εναν ζωντανό οργανισμό αυτό που μπορώ να απαιτήσω είναι να έχουν γίνει κάποιες κινήσεις που να μου αυξάνουν τις πιθανότητες να εχει κινηθεί ο εκτροφέας σε αυτό που εχω εγώ στην κεφάλα μου ηθικό ζευγάρωμα και να εχει παρει θέση ο όμιλος φυλής για ενα πρόβλημα πριν αυτό φτάσει τον 50 % της φυλής :(.
Πρόσφατα πήρε θέση ο ομιλος ροτ επιτέλους ια τα κεφάλια και την σωστή αναλογία που πρέπει να εχει ενα ροτ.
Σαν καλοπροαίρετη λέω ΜΠΡΑΒΟ εστω και τώρα αλλα αν θέλω να γίνω κακοπροαίρετη μπορώ να πω οτι πετάνε απο την αγορά τους ανταγωνιστές που αυτοί τους αφησαν να τραβήξουν τόσο μακρυά το κεφάλι του ροτ :cool:

saras

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2011
225
447
Athens
off topic για το θέμα "εκτροφείο ντόπερμαν", all time classic γενικά για τα εκτροφεία-εκτροφείς-ηθική-αναπαραγωγή μπλα-μπλα...

@vrmode
Ενταξει μην τρελαθουμε!
Δεν ειναι το ιδιο καποιος να κανει γεννα της οποιας το αποτελεσμα εβγαλε σκυλι με σοβαρο προβλημα (αλλα ηταν μια καθ'ολα νομιμη διαδικασια) με το να κανει ο αλλος (κατα πως φαινεται) απατη, παραποιηση στοιχειων, εξαπατηση αγοραστων κλπ κλπ

Προβληματα σε γεννες παντου μπορει να εμφανιστουν, δεν κανουν ομως απατεωνιες ολοι οι εκτροφεις!
Επίσημη άδεια εκτροφείου από το κράτος, έκδοση-παροχή αποδείξεων για τις αγοραπωλησίες κουταβιών κλπ κλπ, έχουν γραφτεί τόσα σε άπειρα θέματα σε αυτό το φόρουμ!

Απ οτι συμπεραινω (απο τα γραφομενα, αν αληθευουν) απο την υποθεση του Erebus που μας γνωστοποιησε ο Τασος, προφανως καποιος (καλως εκανε και μπραβο του) ανοιξε το στοματακι του κ εκανε επισημη καταγγελια, για να εχουν ανασταλει απο τον αντιστοιχο κυνολογικο ομιλο οι εκδοσεις των pedigree της γεννας οπως αναφερεται.
Προφανώς δε ρωτάει γιατί ξέρει!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Πριν τις καταγγελιες τα δικαστηρια και δεν ξερω γω τι αλλο, οποιοσδηποτε μπορει να γραψει ενα ποστ στο dogforum και στο καθε dogforum, σιγουρα μπορει να κανει μια εγγραφη καταγγελια στον αρμοδιο φορεα η αντιστοιχο οργανο. Αλλιως πως περιμενουμε να ενημερωθει ο εκαστοτε φορεας; Μεσω ραδιο αρβυλα κινητων τηλεφωνων και ανωνυμων ποστ;; Αναλογως σοβαροτητας καταγγελιας θα χρησει κ αντιμετωπισης. Απλο ειναι!
Ποιος το κανει;;; σχεδον κανεις!
Γιατι; .........

@saras
Υποθετω οτι πρεπει να σου απαντησω μιας κ με quotαρεις. Αρα μου λες οτι εχεις κανει καταγγελια στο Υπουργειο και το ΣΔΟΕ; Δεν τα γνωριζες αυτα πριν συναλλαγεις με το συγκεκριμενο ατομο;

Επισης διευκρινησε μου το τελευτειο κομματι γιατι δεν ειναι σαφως γραμμενο: ποιος δεν ρωταει και ποιος ξερει;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565

λες και δεν ξερεις και εσυ,η οι αλλοι
δεν λεμε τα ιδια πραγματα μπρος σε καποιον με οτι λεμε πισω του
εδω εγω που ειμαι πολυ μακρια το εχω μαθει αυτο.

• Like
Reactions: saras and vrmode

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Στην καλύτερη θα έθετα θέμα για τη θέση της στο σύλλογο αφού αν μη τι άλλο αμαυρώνει και τους υπόλοιπους τους οποίους εκπροσωπεί. Αλλά γιατί δεν μιλάει κανείς άραγε?
Γιατί, οι άλλοι (που εκπροσωπεί) καλύτεροι ήταν? :p

• Like
Reactions: saras

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78