Ελεγχος-αποκλεισμός IP


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ότι λέει ο admin. Πχ στο γραφείο (όπως και σε πολλές εταιρίες) έχουμε static οπότε αν με κάνει μπαν δε θα μπορώ να μπαίνω απο τη δουλειά (μη σου μπαίνουν ιδέες). Στο σπίτι σχεδόν όλοι έχουμε dynamic. Άρα και μπαν να φαει κάποιος, με ένα απλό reboot στο ρούτερ ξαναμπαίνει στο λεπτό. Άρα δεν υπάρχει σωτηρία κι όσοι υποφέρετε απο μανίες δυστυχώς..deal with it :cool:
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Προτεινόμενη αντιμετώπιση είναι να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση (εφόσον θέλουμε) και να γράφουμε την άποψη μας, γνώμη μας, συμβουλή μας ή παρατήρηση μας χωρίς αυτό να έχει σχέση με το "ποιος το έγραψε" αλλά με το "τι έγραψε".

Στη συνέχεια, μπορούμε να κατανοήσουμε αν θέλουμε να έχουμε διάλογο με τον "x" συνομιλητή μας και σε τι επίπεδο.

Επίσης, σημαντικό είναι όταν γράφουμε κάτι να μην είναι "προσωπικό", δηλαδή να μην απευθύνεται σε αυτόν, τον ένα, που έχει αρχίσει ένα θέμα ή μας έχεις "τσιγκλίσει" η θέση του και τα σχόλια του. Να απαντάμε ξέροντας πως αυτά που γράφουμε θα διαβαστούν από πολλούς και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, έτσι καλό θα ήταν να είναι χρήσιμα και να αποτυπώνουν την άποψη μας "διαχρονικά" και όχι μεμονωμένα.

Δεν μας ενδιαφέρει η αλήθεια ή το ψέμα στα λεγόμενα κάποιου, ούτε αν αυτός είναι κάποιος άλλος. Το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει είναι αν εμείς έχουμε κάτι χρήσιμο και ουσιαστικό να γράψουμε ώστε να βοηθήσουμε τον ίδιο και όλους όσους θα διαβάσουν το θέμα στο μέλλον. Επίσης, να εκθέσουμε την άποψη μας σε ένα θέμα και να μείνει ώστε να διαβαστεί από όσους διαβάσουν το θέμα στο μέλλον και όχι να χαρακτηρίσουμε και να εμπλακούμε σε "κόντρα" και "διένεξη" με το συγκεκριμένο άτομο.

Τα trolls μπορεί να είναι και χρήσιμα έτσι, διότι αρχίζουν συζητήσεις και θέματα στα οποία γράφονται αξιόλογα πράγματα (ή μπορεί να γραφτούν) τα οποία να είναι διαχρονικά χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Αυτό, βέβαια, μόνο αν αντιμετωπιστούν σωστά.

Κατά τα άλλα, οποιαδήποτε συμπεριφορά απροκάλυπτου trolling θα πρέπει να αναφέρεται (report) στην διαχείριση προς περαιτέρω έλεγχο.

Αυτά, σαν ένας "μικρός οδηγός" για την "αναγκαστική" συμβίωση με τα internet trolls... :)
 


D

Deleted member 14614

Guest
Επίσης, προτείνω τη δημιουργία ενός thread για όσους πάσχουμε από σύνδρομα και εμμονές περί τρολς. Σαν group therapy ένα πράγμα, να λέμε τον πόνο μας. :p
Πάντως, πέρα από την πλάκα, ένα μόνο άτομο αρκεί μαζί με έναν proxy server. Έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι όσοι τρολάρουν είναι πάνω από 2-3 άτομα.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Επίσης, προτείνω τη δημιουργία ενός thread για όσους πάσχουμε από σύνδρομα και εμμονές περί τρολς. Σαν group therapy ένα πράγμα, να λέμε τον πόνο μας. :p
δε μας αφήνει να μιλάμε για άσχετα πράγματα. Να πάμε σ αυτό το dogheaven που είπε κάποιος τις προάλλες :p
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3