Για κάποιους μπορεί κ να'ναι, ώχουυυ!αξιόλογη δημοσιεύση η υπέροχη Λώρα και ο καταπληκτικός Ντιέγκο συνοδευόμενη απο το φανταστικό Μπίγκλ ονόματι Ρέιν-μούσκεμα με θαλασσινό νερό.........
????????????
!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Για κάποιους μπορεί κ να'ναι, ώχουυυ!αξιόλογη δημοσιεύση η υπέροχη Λώρα και ο καταπληκτικός Ντιέγκο συνοδευόμενη απο το φανταστικό Μπίγκλ ονόματι Ρέιν-μούσκεμα με θαλασσινό νερό.........
????????????
!!!!!!!!!!!!!!
![]()
κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα.μην το κάνεις σαν αυτούς με την Βίβλο που κολλάνε σε μιά φράση αγνοώντας όλο το κείμενο πρίν και μετά προκειμένου να εξάγουν το οποιοδήποτε κουφό συμπέρασμα........
Αλλίμονο...ούτε και προτίθεμαι...κατά την ταπεινή μου εκτίμηση, είναι κουτή η αγανάκτησή σου από μόνη της. Δεν χρειάζεται βοήθειαΩραία και ο δικός μου αντίλογος είναι για να εκφράσει μια αγανάκτηση. Δεν πως μπορείς να μου αρνηθείς τον λόγο και την άποψη.. νομίζω;![]()
Thanks GAIA LYKAIA που μας ξεστράβωσες τόσο κατατοπιστικά ως προς τις γούνες των χάσκυ.(οφ τόπικ,ελαφρώς)
θεωρείτε πως το thanks ,στα συγκεκριμένα πόστ που τα βάλατε, ταιριάζουν?????? δηλαδή είναι χρήσιμο πόστ αυτό?
δεν λέω πως δεν είναι ωραίο/καλό/όμορφο/καταπληκτικό/φανταστικό και σούπερ γουάου
αλλά
χρήσιμο,είναι?
αν ας πούμε η καταλληλότερη χρήση του thanks είναι στο πόστ του gaialykaia για τις γούνες το καλοκαίρι
εδώ ? είναι κατάλληλη ?
Όχι σιγά μην το ανάγω σε major θέμα την βουτιά του Diego και της Λώρας.. απλά ίσως μερικά θέματα παραείναι γλυκανάλατα. Καλά είναι τα σκυλιά αλλά το να τα εξυψώνουμε την λατρεία τους σε παιδιά ίσως μερικές φορές καταντά υπερβολικό. Κατά τα άλλα να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς κουτέ ταπεινέ μου εκτιμητή..κατά την ταπεινή μου εκτίμηση, είναι κουτή η αγανάκτησή σου από μόνη της
Αν θέλεις να επιχειρηματολογήσεις εναντίον μου και εναντίον του θέματος περαιτέρω, μπορείς κάλλιστα με πμ![]()
Στριμμένο άντερο είσαι tricius. Απορώ τι κάθεται και σου απαντάει η mareco με λογικά επιχειρήματα.Όχι σιγά μην το ανάγω σε major θέμα την βουτιά του Diego και της Λώρας.. απλά ίσως μερικά θέματα παραείναι γλυκανάλατα. Καλά είναι τα σκυλιά αλλά το να τα εξυψώνουμε την λατρεία τους σε παιδιά ίσως μερικές φορές καταντά υπερβολικό. Κατά τα άλλα να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς κουτέ ταπεινέ μου εκτιμητή..
Ειδες πουθενα εδω αυτο που περιγραφεις ?Όχι σιγά μην το ανάγω σε major θέμα την βουτιά του Diego και της Λώρας.. απλά ίσως μερικά θέματα παραείναι γλυκανάλατα. Καλά είναι τα σκυλιά αλλά το να τα εξυψώνουμε την λατρεία τους σε παιδιά ίσως μερικές φορές καταντά υπερβολικό. Κατά τα άλλα να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς κουτέ ταπεινέ μου εκτιμητή..
Καλα κοροιδευε εσυ! Μονοπώλειο εχει το κολύμπι ο Eammon νομιζεις?χαχαχαχαχα.....δεινος κολυμβυτης ο Diego!Και δε του το 'χα!!!
Μπραβο παντως........καλη φαση τετοια σκηνικα!!
ps: Στην πρωτη φωτο του #3 post μπας και τον κυνηγαει καμια γοπα????Πολυ τρομαρα ρε παιδι μου!!!![]()