Ελλάδα=παραλία

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
αξιόλογη δημοσιεύση η υπέροχη Λώρα και ο καταπληκτικός Ντιέγκο συνοδευόμενη απο το φανταστικό Μπίγκλ ονόματι Ρέιν-μούσκεμα με θαλασσινό νερό.........
????????????
!!!!!!!!!!!!!!
:p
Για κάποιους μπορεί κ να'ναι, ώχουυυ!:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ρε άι κάνε κανα μπάνιο ρε...................
:p

αξιόλογη κολυμβήτρια!!!!!!!
;):)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μην το κάνεις σαν αυτούς με την Βίβλο που κολλάνε σε μιά φράση αγνοώντας όλο το κείμενο πρίν και μετά προκειμένου να εξάγουν το οποιοδήποτε κουφό συμπέρασμα........
κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα.
εγω καταλαβα οτι το κουμπι μπορεις να το πατας και για να πεις thanks σε ενα αξιολογο ποστ αλλα και για το αν συμφωνεις με το ποστ
και να μην γραφεις +1 και τα λοιπα οπως το γραφει ξεκαθαρα.
απο την αλλη δεν βλεπω να υπαρχει περιορισμος Πχ 5 thanks οριο καθε μερα.
και κατι αλλο γενικο αλλα οχι αοριστο,το τι εσυ ,εγω o διπλα θεωρω χρησιμο και τι οχι δεν μπορεις να το λες και για τους αλλους.
στειλε ενα μνμ στον admin μα μας εξηγησει καλυτερα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καλά φίλε μου
μην το κάνουμε και κυπριακό ζήτημα..........

εννοείται ότι δεν ξέρω τι είναι χρήσιμο για τους άλλους ανθρώπους.
αλλά
κατα την προσωπική μου γνώμη,κι ας μην είμαστε στο σωστό θέμα βέβαια, το να κάνω thanks στον superman επειδή πέταξε "τρελλή ατάκα" και "χρειαζόμουν" λίγο γέλιο τώρα δά..........;)
δεν είναι δα και ορθή χρήση του ευχαριστώκουμπου...........

παρόλα αυτά

+1000 στο θαλασσινό μπάνιο των σκύλων

:lol:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τι θα γινει ρε παιδες? Το π.μ δεν ξερετε τι ειναι ?:p

Εχει αρχισει ο Ντιεγκο και τα παιρνει κρανιο με ολο αυτο:cool:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
λές και συζητάμε τίποτα προσωπικό ρε συ.........
ή λες και δεν μπορείς να καθαρίσεις το θέμα........

πές του ντιέγκο ήρεμα γιατί θα στείλω Μπέμπα να τον κάνει ντού :lol:

πάμε ζουζούνε μου στα πμ να μαλώσουμε με την ησυχία μας ρε.......

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
α καλα κυπριακο ζητημα οτι σου απανταω?
δηλαδη να πω και εγω ας μην το εγραφες δημοσια και ας εστελνες πμ στον αντμιν?
η απο την στιγμη που γραφεις θα δεχτεις και τα σχολια?ενω το οχου τις νατασσας που εκανες
thanks ηταν πλακιτσα h xrhsimo post??
τεσπα απλα μερικες φορες δεν καταλαβαινω
οκ σταματαω
ας χωριστει το θεμα απο τους μοντ καντε και καμια δουλεια:)
αμαλια οκ σορυ!

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ψιλοβαρεθεί να βλέπω την Λώρα και τον Diego να πηδάει εμπόδια, να κάνει μπάνιο, να αγναντεύει παραλίες και να περνάνε πολύ καλύτερα και να ταξιδεύουν ακόμα και από τον μέσο Έλληνα (ok μπορεί να δίνετε παράδειγμα).. Ίσως κάποιοι αγαπάμε τον σκύλο μας λίγο παραπάνω από κάποιους άλλους αλλά κάντε λίγο κράτει ρε κορίτσια.. α και δεν ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε tervuren και dogo αν προσπαθείτε να διαφημίσετε την φυλή :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Την επιλογή του να μην μπαίνεις καν στο θέμα που βαριέσαι να βλέπεις, την έχεις σκεφτεί; :rolleyes:

Εκτός αν κάνεις πλακίτσα και δεν το κατάλαβα, οπότε sorry...

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Γιατί πιστεύεις οτι σε ένα φόρουμ δεν θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα του αντίλογου, του dislike η του no thanks, δυστοπικέ μου moderator;

;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Μιλάς για το συγκεκριμένο φόρουμ;
Που είναι ο ορισμός του αντίλογου;
Sorry αλλά δεν σε πιάνω.
Το συγκεκριμένο θέμα, δεν νομίζω πάντως ότι προσφέρεται για αντίλογο. Αναρτήθηκε για να εκφράσει την χαρά των σκυλιών και των ιδιοκτητών τους, σε ένα section του φόρουμ, που αυτόν τον λόγο ύπαρξης έχει.
Αν εσένα σε στενοχωρεί, το πιο εύκολο και θεμιτό, είναι να μην το ανοίξεις καν.

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Ωραία και ο δικός μου αντίλογος είναι για να εκφράσει μια αγανάκτηση. Δεν πως μπορείς να μου αρνηθείς τον λόγο και την άποψη.. νομίζω; :)

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
χαχαχαχαχα.....δεινος κολυμβυτης ο Diego!Και δε του το 'χα!!!

Μπραβο παντως........καλη φαση τετοια σκηνικα!!

ps: Στην πρωτη φωτο του #3 post μπας και τον κυνηγαει καμια γοπα????Πολυ τρομαρα ρε παιδι μου!!! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Ωραία και ο δικός μου αντίλογος είναι για να εκφράσει μια αγανάκτηση. Δεν πως μπορείς να μου αρνηθείς τον λόγο και την άποψη.. νομίζω; :)
Αλλίμονο...ούτε και προτίθεμαι...κατά την ταπεινή μου εκτίμηση, είναι κουτή η αγανάκτησή σου από μόνη της. Δεν χρειάζεται βοήθεια :)
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό απ' το να αγνοείς κάτι που σε ενοχλεί, προκειμένου να χαλάς το θέμα.
Εγώ νομίζω, ότι δεν θα σε βοηθήσω άλλο σ' αυτό. Θα σε αφήσω, στην μοναξιά της αγανάκτησής σου :) Αν θέλεις να επιχειρηματολογήσεις εναντίον μου και εναντίον του θέματος περαιτέρω, μπορείς κάλλιστα με πμ ;)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
(οφ τόπικ,ελαφρώς)
θεωρείτε πως το thanks ,στα συγκεκριμένα πόστ που τα βάλατε, ταιριάζουν?????? δηλαδή είναι χρήσιμο πόστ αυτό?
δεν λέω πως δεν είναι ωραίο/καλό/όμορφο/καταπληκτικό/φανταστικό και σούπερ γουάου
αλλά
χρήσιμο,είναι?

αν ας πούμε η καταλληλότερη χρήση του thanks είναι στο πόστ του gaialykaia για τις γούνες το καλοκαίρι
εδώ ? είναι κατάλληλη ?
Thanks GAIA LYKAIA που μας ξεστράβωσες τόσο κατατοπιστικά ως προς τις γούνες των χάσκυ.
αλλά και
Thanks κορίτσια για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας έφτιαξαν τη διάθεση σήμερα.

πάρα μα πάρα πολύ απλό...

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
κατά την ταπεινή μου εκτίμηση, είναι κουτή η αγανάκτησή σου από μόνη της

Αν θέλεις να επιχειρηματολογήσεις εναντίον μου και εναντίον του θέματος περαιτέρω, μπορείς κάλλιστα με πμ ;)
Όχι σιγά μην το ανάγω σε major θέμα την βουτιά του Diego και της Λώρας.. απλά ίσως μερικά θέματα παραείναι γλυκανάλατα. Καλά είναι τα σκυλιά αλλά το να τα εξυψώνουμε την λατρεία τους σε παιδιά ίσως μερικές φορές καταντά υπερβολικό. Κατά τα άλλα να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς κουτέ ταπεινέ μου εκτιμητή..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όχι σιγά μην το ανάγω σε major θέμα την βουτιά του Diego και της Λώρας.. απλά ίσως μερικά θέματα παραείναι γλυκανάλατα. Καλά είναι τα σκυλιά αλλά το να τα εξυψώνουμε την λατρεία τους σε παιδιά ίσως μερικές φορές καταντά υπερβολικό. Κατά τα άλλα να σου επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς κουτέ ταπεινέ μου εκτιμητή..
Στριμμένο άντερο είσαι tricius. Απορώ τι κάθεται και σου απαντάει η mareco με λογικά επιχειρήματα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ειδες πουθενα εδω αυτο που περιγραφεις ?

χαχαχαχαχα.....δεινος κολυμβυτης ο Diego!Και δε του το 'χα!!!

Μπραβο παντως........καλη φαση τετοια σκηνικα!!

ps: Στην πρωτη φωτο του #3 post μπας και τον κυνηγαει καμια γοπα????Πολυ τρομαρα ρε παιδι μου!!! :p
Καλα κοροιδευε εσυ! Μονοπώλειο εχει το κολύμπι ο Eammon νομιζεις?:p

Ποτε θα μας ανεβασεις και συ ενα ποστ με τις ποδηλατοβολτες σας??:paja1:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Δεν αφήνετε την κρεβατομουρμούρα λέω εγώ... πότε θα ξαναπάτε παραλία μεριά?