Εμβόλιο λύσσας

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και παλι- ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ να μην εμβολιαζονται τα ζωα!
Απλα οχι σε ετησια βαση- μιας και ειναι τεκμιριομενο οτι η προστασια του εμβολιασμου κραταει πανω απο ενα χρονο!

Και το παραδειγμα των παιδιων δεν στεκει! Εαν ειχαν κανει αυτους τους εμβολιασμους και τις επαναλειψεις τους σωστα- μαλλον δεν θα ειχαν νοσησει. Αλλα και ολοι οι αλλοι που εμβολιαστικαν σωστα και δεν κολλησαν- δεν εμβολιαστικαν καθε χρονο!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πιο πάνω αναφέρθηκε το να μην γίνονται καθόλου τα εμβόλια για την λύσσα...

Κάποια εμβόλια χρειάζονται επανάληψη κάθε χρόνο, κάποια κάθε 2 κάποια κάθε 10, κάποια κάθε 20 κάποια ποτέ.....
Το κάθε ένα έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και η επανάληψη του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει περισσότερους του να προστατεύσει το συγκεκριμένο σκυλί σκοπούς!

Εγώ δεν είμαι αντίθετος στο να γίνονται σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα τα εμβόλια, είμαι αντίθετος στο να γίνονται αυθαίρετα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα τα εμβόλια!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγώ δεν είμαι αντίθετος στο να γίνονται σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα τα εμβόλια, είμαι αντίθετος στο να γίνονται αυθαίρετα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα τα εμβόλια!
Ακριβος- μαζι σου! Αλλα ειμαι αντιθετη και στο να κανουν οι ιατροι περιττα εβμολια- και να επιμενουν στον ετησιο εμβολιασμο. μονο και μονο, για να μην χανουν εσοδα!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πιο πάνω αναφέρθηκε το να μην γίνονται καθόλου τα εμβόλια για την λύσσα...

Κάποια εμβόλια χρειάζονται επανάληψη κάθε χρόνο, κάποια κάθε 2 κάποια κάθε 10, κάποια κάθε 20 κάποια ποτέ.....
Το κάθε ένα έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και η επανάληψη του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει περισσότερους του να προστατεύσει το συγκεκριμένο σκυλί σκοπούς!

Αυτο που εχει διαρκεια 1 χρονο ειναι της λεπτοσπειρωσης και για να εισαι ακομα πιο καλυμενος καθε 6 μηνες. Της λυσσας εχει διαρκεια 3 χρονια αλλα ο νομος σου επιβαλει τον ετησιο εμολιασμο. Τα υπολοιπα πλεον και βασει νομου μπορεις να τα κανεις ανα τριετια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα υπολοιπα πλεον και βασει νομου μπορεις να τα κανεις ανα τριετια.
Για τα "υπολοιπα" δεν υπαρχει νομιος- το μονο υποχρεωτικο εμβολιο ειναι αυτο κατα της λυσσας!
ΚΑΙ στην ελλαδα!

michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
ελπιζω οτι δεν βγαζω αδικα τα ματια μου στο νετ για να καταληξω...παντως μπορω να αναφερω και παρα πολλα παραδειγματα απο ανθρωπους και σκυλια (που ειχαν εμβολιαστει πληρως) και νοσησαν με τις αντιστοιχες ασθενειες...(σχολεια ολοκληρα που μπηκαν σε καραντινα για ηπατιτιδα...αφου τα περισσοτερα νοσησαν... και ηταν ολα τα παιδια εμβολιασμενα)και παραδειγματα που χαθηκαν ζωα απο το εμβολιο...οπως και ανθρωποι και εμβρυα (διαφοροι αιφνιδιοι θανατοι μετα το εμβολιο)...θελω να καταληξω οτι και στις δυο κατευθυνσεις μπορουμε να βρουμε απειρα παραδειγματα...απλα ο καθενας κρινει και κανει οτι θεωρει σωστο...παραθετουμε τις αποψεις μας..και φυσικα κανεις δεν ισχυριζεται οτι η δικη του ειναι σωστη( η τουλαχιστον εγω)...το σιγουρο ειναι οτι στοιχεια υπαρχουν και στις δυο περιπτωσεις...για μενα προσωπικα ειναι πιο τρομακτικα αυτα των εμβολιων...ξερω ατομα που δεν εχουν εμβολιασει ουτε καν τα παιδια τους(δεν ξερω φυσικα αν ειναι συμπτωση αλλα ειναι υγιεστατα και δεν ειναι καθε τοσο με τα σιροπια κτλ οπως τα περισσοτερα παιδια πλεον)...

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/children_vaccinations_homeopathy.html

(εδω καποια λυπηρα παραδειγματα προς το τελος της σελιδας..για μενα η συγκεκριμενη σελιδα ηταν το ερεθισμα της μικρης μου ερευνας... )
ας επιλεξει ο καθενας οτι του ταιριαζει ..(το κραταμε και για σλογκαν διαφημισης αποσμητικου..:) )

michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
παιδια συγνωμη νομιζα οτι τελειωνε το θεμα στην 8η σελιδα...οποτε η απαντηση μου ειναι καπως αναδρομικη..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το κείμενο που παραθέτεις, αν έχεις όρεξη πήγαινε σε κάποιον γιατρό, της κλασσικής ιατρικής, που γνωρίζεις κι εμπιστεύεσαι και συζήτησέ το μαζί του!
Είναι πολύ έξυπνα γραμμένο για να εντυπωσιάσει, όπως κι όλα τα κείμενα που προσπαθούν να τραβήξουν πελατεία!

michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
οπως ειπα ηταν το ερεθισμα...επισκεφτηκα και πολλες ξενες ιστιοσελιδες και κυριως ειναι και ολα οσα αναφερω παραπανω...για να βγαλω ενα πορισμα..το οποιο τονιζω δεν επιμενω πως ειναι το σωστο..ομως εγω πειστηκα ως προς το τι να κανω...το νομισμα εχει παντα δυο οψεις και ειναι απολυτα λογικο να μην συμφωνουμε ολοι...και ειναι θετικο που υπαρχει αντιπαραθεση...επωφελουμαστε οπως και να χει...:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πείτε με παλαιομοδίτισσα, πέιτε με ότι θέλετε, είμαι της κλασσικής ιατρικής κι όχι της ομοιοπαθητικής... Δεν είμαι φανατικά εναντίον της, αφού έχει και πολλά χρήσιμα, αλλά...

michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
παιδια και εγω δεν εχω καμια σχεση με ομοιοπαθητικη οπως και το συγκεκριμενο κειμενο για τα εμβολια ...δεν εγινε καμια κουβεντα για το θεμα...απλα τυχαινει το κειμενο το οποιο ηθελα να διαβασατε να βρισκεται σε μια σελιδα σχετικη...εκτος και αν εκανα καποιο λαθος και σας εβγαλε σε αλλη σελιδα...ελπιζω πως οχι...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βασικά με έβγαλε σε μια ιστοσελίδα που έλεγε διάφορες περιπτώσεις παρενεργειών σε παιδιά από εμβόλια... Αυτό που με ενόχλησε κάπως είναι ότι λέει τις ιστορίες χωρίς κάποια παραπάνω στοιχεία, οπότε με κάνει να αμφισβητώ είτε την εγκυρότητα της ίδιας της ιστορίας είτε της ιατρικής γνωμάτευσης...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Σήμερα κάναμε το εμβόλιο λύσσας στον Ελβις, 17 κιλά κούταβος και ζαβλακώθηκε!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
έλα μωρέ τώρα.......ο κτηνίατρος θα φταίει!!!!!!ή κάτι είχες δώσει εσύ του σκύλου πρίν
σιγά μην έφταιγε το εμβόλιο για την λύσσα τώρα.......
άσε μην τον κατουρήσει καμιά νυχτερίδα και τρέχεις τώρα :p:p:p:p

• Like
Reactions: marian8h

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
έλα μωρέ τώρα.......ο κτηνίατρος θα φταίει!!!!!!ή κάτι είχες δώσει εσύ του σκύλου πρίν
σιγά μην έφταιγε το εμβόλιο για την λύσσα τώρα.......
άσε μην τον κατουρήσει καμιά νυχτερίδα και τρέχεις τώρα :p:p:p:p
:D:p:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ωραία, το εμβόλιο της λύσσας ρίχνει λίγο κάποια κουτάβια όταν το κάνουν...

Μην φρικάρουμε όμως κι από αυτό!
Προκαλείται μια ανοσολογική απάντηση από τον οργανισμό σε ένα αντιγόνο!
Ο οργανισμός είναι σαν να αρρώστησε από κάτι, σαν να περνάει μια ήπια γριπούλα, σε έναν ανθρωπο-σκυλο παραλληλισμό!
Σε κάποιους οργανισμούς αυτό θα φανεί περισσότερο και σε κάποιους λιγότερο!