Εμετος - Λοξυγκας - Πονος




vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Νομίζω πως οι κονσέρβες του σούπερ μάρκετ είναι για ενήλικα σκυλιά, η ξηρά που δίνεις είναι για κουτάβια? Μήπως το έχεις ταϊσει παραπάνω απ' όσο πρέπει γιατί εγώ την είχα πατήσει στις αρχές και μου έκανε εμετό.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Παίρνουμε σαν δεδομένο πως το να κάνει εμετό δεν είναι κάτι το φυσιολογικό.
Η ξήρα τροφή που έχει το super market είναι πολύ χαμηλή ποιοτικά και τώρα ειδικά που το σκυλάκι σου είναι στην ανάπτυξη θέλει μια καλή ποιοτικά τροφή.
(Μην ξεχνάς πως έφυγε πρόωρα από την μητέρα του..).

Δεν είναι απίθανο να τον πειράζει η ξήρα που δίνεις ( δυσανεξία σε κάποιο συστατικό της).

Για εμενα πρέπει να αποκλειστεί πως το σκυλί δεν έχει κάτι το παθολογικό και μονο με εξετάσεις μπορεί να συμβεί αυτό.

Ο εμετός τι χρώμα έχει?
 
Last edited:


ιναρερσα

Active Member
10 Μαϊου 2010
30
0
Κρητη
οχι ειναι για κουταβια εχω μεγαλωσει αλλα 2 σκυλια. Τετοιο προβλημα δεν ειχανε γιαυτο εχω πανικοβλη8ει λιγο. Αν ηταν η ποσοτητα τησ τροφης 8α μου εκανε κ τις αλλες μερες εμετο λογικα. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον θα το παω σε αλλο κτηνιατρο να δω μηπως βγαλουμε ακρη. Ειναι απι8ανο σκυλι κ πολυ υπακουο. Την 3 μερασ κιολας εκανε τισ ακαθαρσιες του μονο πανω στην εφημεριδα. Ειναι απιστευτο.
 


ιναρερσα

Active Member
10 Μαϊου 2010
30
0
Κρητη
την 1 φορα εβγαλε σαλακια σημερα εβγαλε την τροφη (καφετι) . του ειχα παρει απο πετ σοπ αλλα δεν την ετρωγε με τιποτα. Δεν μπορουσα να το αφησω νυστικο
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Tο πιθανότερο είναι ότι το πειράζει η τροφή που τρώει.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Αν θέλεις να μας ενημερώσεις για τις εξελίξεις, για να εμπλουτίζουμε και τις εμπειρίες μας.
Περαστικά στο σκυλάκι σου.
 




ιναρερσα

Active Member
10 Μαϊου 2010
30
0
Κρητη
Μολις γυρισαμε απο το γιατρο. Το κουταβι ειναι καλα η 8ερμοκρασια του φυσιολογικη, οι ακα8αρσιες τοθ μια χαρα κ ολα οκ δηλ. Μου εδωσε απλα μια τροφη κονσερβα για ευαισθητα στομαχακια κ για μερικες μερες να δουμε αν φταει κ η τροφη. Οποτε ας ελπισω να μην το ξαναπιασει. Ο λοξυγκας ειναι φυσιολογικος σαυτεσ τις ηλικιεσ σχετιζεται με το διαφραγμα αν καταλαβα καλα κ δεν εχει σχεση με τον εμετο. ελεγξε κ την κοιλιτσα αλλα δεν πονουσε ο μικρος.
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
η τροφή που δίνουμε σε αυτήν την ηλικία είναι η royal canin starter καθώς επίσης και βραστο (ψαχνό) κοτόπουλο με ρύζι, ξέχνα τις τροφές του σούπερ μάρκετ μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.
 


ιναρερσα

Active Member
10 Μαϊου 2010
30
0
Κρητη
τη royal canin sensitivity control μου εδωσε με κοτοπουλο κ ρυζι. Βεβαια η αλη8εια ειναι οτι τα συστατικα των τροφων με ανησυχουν π.χ. παραγωγα κρεατος τα οποια μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σκεφτομαι να του μαγειρευω εγω το φαγητο του.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Eίναι πολύ καλύτερα από εκείνα των super market..
Εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις στην φαρμακευτική μέχρι να στρώσει το στομαχάκι του και μετά του δίνεις εσύ μαγειρευτό (ξεχωριστά μαγειρεμένο για αυτό).
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Μην του ξανα δωσεις απο σουπερ μαρκετ!!:)
 
Last edited:




vkapenis

New Member
20 Μαϊου 2010
1
0
Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα μπόξερ τη Λούνα, σήμερα εκανε το πρώτο τησ εμβόλιο, πολυδυναμικο(tetradog-L και tetradog- dhp) οπωσ είπε ο γιατροσ γιατι ειχε καθυστερήσει για να ξεκινήσει κανονικα.Eφτά ωρεσ μετα το εμβόλιο εκανε εμετο καποια σαλακια. Πηρα τον κτηνίτρο και μου λεει κατι 8α το πειραξε. Εσείσ τι λέτε?
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Τι ηλικία έχει το σκυλί;

Γενικά είναι καλά;
Τρέχει;
Παίζει;
Τρώει;


Γενικά πάντως είναι αδύνατο εμείς από το ιντερνετ να μπορέσουμε να σου πούμε κάτι με βεβαιότητα!
Προσωπικά θα σε συμβούλευα να έχεις τον νου σου κι αν δεις ότι χειρότερεύει το σκυλί να μην δυστάσεις να ενοχλήσεις τον κτηνίατρο ότι ώρα και να είναι!
 


ιναρερσα

Active Member
10 Μαϊου 2010
30
0
Κρητη
http://www.intervet.gr/species/dogs.asp http://www.vets.gr/article.php?article_id=48 2 σελιδες για να δεις για τα εμβολια. Μπορεις να ψαξεις κ για πιθανες παρενεργειες..... οι γιατροι σχεδον παντα λενε ...εεε κατι εφαγε κ το πειραξε....καλο 8α ηταν να εχεισ το νου σου στο κουταβι ειδικα τωρα που ειναι μικρο ειναι κ πιο ευαισθητο. Οπως θα ειδες παραπανω ειχα κ εγω καποια προβληματακια με το στομαχακι του. Εφταιγε η τροφη . Αν ξανακανει εμμετο μην το αφησεις ετσι οτι κ αν σου πει ο γιατρος. Εμενα στο πρωτο εμβολιο απλα ηταν λιγο ζαλισμενο για λιγεσ ωριτσες κ μετα παλι ζωηρο. Η νεα μας κτηνιατρος μου ζητησε να την παρω τηλ σε περιπτωση που ειχε περισσοτερα απο μια απλη αδια8εσια για καποιες ωριτσες. Να σου πω την αλη8εια αν το κουταβι κανει εμετο κ βγαλει κατι απο τροφη να πω οκ κατι το πειραξε...αλλα σκετα σαλακια....αν στο ξανακανει μην παρεισ τηλ απλα πηγαινε.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3