Εμετός

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Για δώστε τα φώτα σας εδώ. Χτες είχα πολύ μεγάλη μέρα και μάθημα μέχρι τις εννιάμισυ το βράδυ. Ως συνηθίζω γύρισα στο σπίτι το μεσημέρι να βγάλω το Μουφ βόλτα και να το ταΐσω για βράδυ, κλπ. Έφαγε πέντε το απόγευμα το σκυλόφαγό του και δεν έχει φάει απολύτως τίποτε άλλο. Γύρισα ξεθεωμένη μετά τις δέκα, εννοείται το Μουφ χοροπηδούσε και ήταν ορεξάτο για παιχνίδι ως συνήθως. Πήγα για ύπνο κατά τις 11 και ξύπνησα επτάμισυ το πρωί και μου βγήκε το Μουφ, πάλι ως συνήθως, φάντης μπαστούνι ακόμα πιο ενεργητικό και ορεξάτο για παιχνίδι και κυρίως φαΐ. Το τάισα πρωινό σκυλόφαγο, βγήκε κανονικά για τσίσα του κλπ. και χτυπιότανε πάλι για παιχνίδι, βόλτα και "πιάσε το μπαλάκι". Όταν όμως πήγα στο σαλόνι είδα ότι το βράδυ, επομένως μεταξύ 11 και επτάμισυ, είχε βγάλει τ' άντερά του και μάλιστα δεν είχε χωνέψει τελείως το φαΐ που του έδωσα χτες στις πέντε το απόγευμα. Το Μουφ δεν έχει φάει απολύτως τίποτε άλλο.

Έχετε τίποτα ιδέες γιατί το 'παθε αυτό? Άρρωστο δε μου φαίνεται καθόλου και αν μπορούσε θα έτρωγε και τους τοίχους. Επομένως δεν είναι για κτηνίατρο. Από την άλλη σήμερα πνίγομαι κυριολεκτικά στη δουλειά. Να ανησυχήσω?:confused:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.082
Athens
Με μία φορά δεν ανυσηχείς. Μπορεί να κωλοχτυπιόταν μετά το φαί και να τα βγαλε - δεν είναι παράλογο. Τι μπιφτέκια τον είχες ταίσει? :D (τι έφαγε δηλαδή?)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Pro Plan όπως τρώει συνήθως. Πάντως όσο και να κωλοχτυπήθηκε από τις 5 μέχρι τις 11 το βράδυ δεν έβγαλε απολύτως τίποτα διότι θα το είχα δει οπωσδήποτε. Και δεν έφαγε απολύτως τίποτα από τις 11 μέχρι τις επτάμισυ το πρωί που ξανάφαγε ProPlan.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αν η κλινικη κατασταση ειναι οκ και δεν εχει κατι παθολογικο που θα φαινοτανε αν ειχε ξανακανει εμετο ή αλλο συμπτωμα απο το γαστρεντερικο ή πυρετο ή δεν ειχε ορεξη για φαι και παιχνιδι και ηταν συνεχεια ξαπλωμενο τοτε
ή εφαγε κατι που εκλεψε και το πειραξε και δεν το πηρες χαμπαρι ,οποτε το εβγαλε και ησυχασε
ή μασουλησε κατι που του εφερε αηδια την ωρα που το μασουλαγε πχ τριχες ,κλωστες κλπ
ή ειπιε νερο αποτομα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ, μεγάλοι! Μάλλον αυτό είναι διότι του αρέσει να μασουλάει διάφορα άσχετα και τώρα με το συντριβάνι πίνει περισσότερο νερό, ήπιε μισό γαλόνι μόνο χτες! Εξακολουθεί να είναι ορεξάτο και ικέτευε μεσημεριάτικα για κιμά από τα μακαρόνια.

ΜαριλεναΣ

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2010
47
0
Αθηνα
Ο εμετος στο σκυλο δεν ειναι ανησυχητικος για μια - δυο φορες καπου καπου. Μπορει κατι να μασουλησε και να μην τον πηρες χαμπαρι. Τις περισσοτερες φορες ειναι καλο γιατι πρεπει να βγαλει ο,τι κακο εχει φαει. Ο σκυλος κρινεται απο το αν εχει κεφι για παιχνιδι. Θελει ομως προσοχη μετα για κανα-δυο μερες στη διατροφη. Ο γιατρος μου εχει προτεινει κονσερβα η και κροκετες της Hill's το I.D. αν κανει εμετο η διαρροια. Γινεται καλα με τη μια!:p

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Η δικια μου ,την ωρα που τρωγαμε μεσημεριανο παει και βγαζει μια κιτριναδα ενω δεν ειχε φαει τιποτα! Μηπως ηταν αντιδραση για να μου τραβηξει την προσοχη?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η δικια μου ,την ωρα που τρωγαμε μεσημεριανο παει και βγαζει μια κιτριναδα ενω δεν ειχε φαει τιποτα! Μηπως ηταν αντιδραση για να μου τραβηξει την προσοχη?
Έγινε μάλλον επειδή δεν έφαγε τίποτα (άδειο στομάχι).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87