Για δώστε τα φώτα σας εδώ. Χτες είχα πολύ μεγάλη μέρα και μάθημα μέχρι τις εννιάμισυ το βράδυ. Ως συνηθίζω γύρισα στο σπίτι το μεσημέρι να βγάλω το Μουφ βόλτα και να το ταΐσω για βράδυ, κλπ. Έφαγε πέντε το απόγευμα το σκυλόφαγό του και δεν έχει φάει απολύτως τίποτε άλλο. Γύρισα ξεθεωμένη μετά τις δέκα, εννοείται το Μουφ χοροπηδούσε και ήταν ορεξάτο για παιχνίδι ως συνήθως. Πήγα για ύπνο κατά τις 11 και ξύπνησα επτάμισυ το πρωί και μου βγήκε το Μουφ, πάλι ως συνήθως, φάντης μπαστούνι ακόμα πιο ενεργητικό και ορεξάτο για παιχνίδι και κυρίως φαΐ. Το τάισα πρωινό σκυλόφαγο, βγήκε κανονικά για τσίσα του κλπ. και χτυπιότανε πάλι για παιχνίδι, βόλτα και "πιάσε το μπαλάκι". Όταν όμως πήγα στο σαλόνι είδα ότι το βράδυ, επομένως μεταξύ 11 και επτάμισυ, είχε βγάλει τ' άντερά του και μάλιστα δεν είχε χωνέψει τελείως το φαΐ που του έδωσα χτες στις πέντε το απόγευμα. Το Μουφ δεν έχει φάει απολύτως τίποτε άλλο.
Έχετε τίποτα ιδέες γιατί το 'παθε αυτό? Άρρωστο δε μου φαίνεται καθόλου και αν μπορούσε θα έτρωγε και τους τοίχους. Επομένως δεν είναι για κτηνίατρο. Από την άλλη σήμερα πνίγομαι κυριολεκτικά στη δουλειά. Να ανησυχήσω?
Έχετε τίποτα ιδέες γιατί το 'παθε αυτό? Άρρωστο δε μου φαίνεται καθόλου και αν μπορούσε θα έτρωγε και τους τοίχους. Επομένως δεν είναι για κτηνίατρο. Από την άλλη σήμερα πνίγομαι κυριολεκτικά στη δουλειά. Να ανησυχήσω?