Εμπειρίες 76 ετών

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σημερα λοιπον στη βραδυνη βολτα πριν λιγο σταματησαμε σε ενα μινι μαρκετ που μενει εως τις 01:00 ανοιχτα για να παρουμε καποιες προμηθειες. Το μινι μαρκετ εχει Ρ σκυλων και βεβαια αφησα τον μικρο εκει και μπηκα μεσα. Πριν περασει ενα λεπτο ακουω γαυγισμα και πεταγομαι εξω να δω τι συμβαινει. Ενας ηλικιωμενος κυριος ειναι στο 1 μετρο και κοιταει τον ICE και βεβαια αυτος αφου δεν μπορει να πλησιασει, αρχιζει και γαυγιζει...

Συζητηση: Πιτμπουλ ειναι αυτο, ε? Ναι, το αγγλικο. Το ειδα...Εχουν κατι σαγωνια αυτα...Εχουν. Αυτα λοιπον αμα σε πιασουνε δεν σε αφηνουνε, εχουν πολυ δυνατα σαγωνια! Ε...Ακους; Ακουω! Εχω διαβασει πολλα για τα πιτμπουλ. Ποσο χρονων ειστε; 76, και μενω εδω/ Τι εχετε διαβασει? Οτι αμα θελουνε να μπουνε σε ενα σπιτι να κλεψουνε και ξερουνε οτι εχει μεσα σκυλο, παιρνουνε ενα τετοιο, το αμολανε πρωτα μεσα, τον πνιγει τον αλλον το σκυλο, και μπαινουνε μετα αυτοι και ρημαζουνε το σπιτι...Τελικα πηρα και ενα μπουκαλι Ροζέ/

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά που δεν πήρε την αστυνομία να σε καταγγείλει ως υποπτο για ληστεία...

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
χαχαχχαχαχα!κουκουρουκου ο παππούς!κι εγώ γιαυτή τη δουλειά το έχω έπρεπε να του πεις!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Χαχα, επρεπε να παρω τον ICE ''παραμάσχαλα'' και να του πω σοβαρα: Παμε να μου δειξετε ακριβως που μενετε...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχα, επρεπε να παρω τον ICE ''παραμάσχαλα'' και να του πω σοβαρα: Παμε να μου δειξετε ακριβως που μενετε...

Στραβώνεις το κεφάλι, σηκώνεις φρύδι, χέρια στις τσέπες σαν κάτι να ψάχνεις και ρωτάς "πού είπαμε μένετε?"

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
χαχαχα!

δαγκανει αυτο? πρεπει να δαγκανει. το βλεπω ειναι απο αυτα που δαγκανουν...
Αυτη ακριβως ηταν η σταση και η φιλοσοφια αυτου του ανθρωπου!

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
αχαχαχαχα εμενα με σταματουσε ενας 60αρης εξω απο μινι μαρκετ παλι και μου ελεγε:
-Λυκος ειναι αυτος;
-Ναι
-Ειχα και γω λυκο για 25 χρονια!
-Τον ιδιο λυκο ειχατε κυριε για τα 25 χρονια;
-Ναι!
-Μαλιστα...

...αντε βγαλε ακρη!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα τη φάτσα του...αν αποφάσιζες να τον ρωτήσεις "που ακριβώς είπαμε ότι μένετε?"...
Αξία ανεκτίμητη...!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα τη φάτσα του...αν αποφάσιζες να τον ρωτήσεις "που ακριβώς είπαμε ότι μένετε?"...
Αξία ανεκτίμητη...!!!
Ειχε διαβασει πολυ λεμε ο παππους, θα ''φυλάγονταν''...:confused::cool:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πόσο μου τη δίνει όταν κάποιος, κάπου λέει μια βλακεία και μετά δημιουργείται ένας ολόκληρος μύθος γύρω απο αυτό!! Και το χειρότερο, υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν!!!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δηλαδή ΤΙ;;; δεν είναι αυτά τα σκυλιά για ληστείες;

Δεν πνίγουν τα άλλα σκυλιά ;

Τι θα κάνω εγώ που έχω κανονίσει να πάρω 4 ;
Μήπως να τα εκπαιδεύσω καλύτερα να φυλάνε τσίλιες;
Σας παρακαλώ πείτε μου , είμαι σε σύγχυση.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οτι θες ακούς,και κυρίως απο μεγάλους ανθρώπους!!! Αλλά να προκύψει ο ice πιτμπουλ.....χαχαχαχα
Σε μένα γιατί πάντα ρωτάνε οι μεγάλοι άνθρωποι "δαγκώνει ο σκύλος"???:rolleyes:
Κυρίως ηλικιωμένοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση.... :-k

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Οτι θες ακούς,και κυρίως απο μεγάλους ανθρώπους!!! Αλλά να προκύψει ο ice πιτμπουλ.....χαχαχαχα
Σε μένα γιατί πάντα ρωτάνε οι μεγάλοι άνθρωποι "δαγκώνει ο σκύλος"???:rolleyes:
Κυρίως ηλικιωμένοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση.... :-k
εμενα τις προαλες ενας μπαρμπας προχωρουσε μπροστα μας.Ξαφνικα γυριζει κοιταει τον ροκυ με ενα σατανικο υφος, μαλον ο ροκυ τρομαξε γτ του γρυλισε , και αρχισε να μου λεει ''καλε αυτο θα μου δαγκωσει το παντελονι και μετα αντε να παρω καινουργιο''! Εμεις τον προσπερασαμε και εκεινος σινεχισε το βιολι του :p Ερε που ζουμε!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
"Θέλετε να κάνετε παιδιά ρε Παναγιωτάκη μου και έχετε το σκυλί μέσα στο σπίτι;"
Τα λόγια μιας θειας μου!:rolleyes:

Πατέρας για την Δάφνη.
"Αυτό το σκυλί δεν γαυγίζει, έχει πρόβλημα, να το δένεις τη μερα εξω και όχι μέσα στο σπίτι και να το λυνεις τη νύχτα να αγριεψει. Εγώ είχα ένα σκυλί σαν του Νίκου (θείος), δεν πέρναγε κανείς από έξω."
"Τι λες ρε πατερα; Το σκυλί του θείου δεν εχει πρόβλημα και έχει το δικό μου;"
"Φυσικά! Δεν το ακούς πως κάνει; Δεν πλησιάζει κανείς από το γάβγισμα του!"
"Πας στοίχημα ότι θα πηδηξω από την μάντρα και αυτό θα πάει να κρυφτεί;"
Και όταν του το έκανα δεν το πίστευε ούτε αυτός, ούτε ο θειος μου!:)
"Και η δικιά σου τα ίδια κάνει, φοβάται!"
"Η Δάφνη είναι 3 μηνών ρε πατέρα, είναι μικρό κουταβάκι!"
"Καλά εσύ όλα τα ξέρεις!":banghead:

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Last edited: