Εμπειρίες 76 ετών

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γείτονας κεφαλλονίτης που μεγαλοπιαστηκε στο Μανχάτταν προς τη μάνα μου: κακώς πήρε το σκυλι, είναι τεράστια δεσμευση και δεν θα μπορεί να βγαίνει. Και αν δεν βγαίνει πώς θα βρει άντρα?

Τι να πώ πια... τετοιο άγχος για την αποκατάσταση μου?????????

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εμενα τις προαλες ενας μπαρμπας προχωρουσε μπροστα μας.Ξαφνικα γυριζει κοιταει τον ροκυ με ενα σατανικο υφος, μαλον ο ροκυ τρομαξε γτ του γρυλισε , και αρχισε να μου λεει ''καλε αυτο θα μου δαγκωσει το παντελονι και μετα αντε να παρω καινουργιο''! Εμεις τον προσπερασαμε και εκεινος σινεχισε το βιολι του :p Ερε που ζουμε!!!
Μήπως ήθελε να τον προκαλέσει να το δαγκώσει το παντελόνι για να του παρετε καινούργιο ως αποζημίωση??? Και πού να σφίξουν οι ζέστες!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γείτονας κεφαλλονίτης που μεγαλοπιαστηκε στο Μανχάτταν προς τη μάνα μου: κακώς πήρε το σκυλι, είναι τεράστια δεσμευση και δεν θα μπορεί να βγαίνει. Και αν δεν βγαίνει πώς θα βρει άντρα?

Τι να πώ πια... τετοιο άγχος για την αποκατάσταση μου?????????
Θα του πεις οτι του διαφευγει μια σημαντικη παραμετρος: Οτι εχεις αυξημενες πιθανοτητες να σε παντρευτει, Κτηνίατρος!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θα του πεις οτι του διαφευγει μια σημαντικη παραμετρος: Οτι εχεις αυξημενες πιθανοτητες να σε παντρευτει, Κτηνίατρος!
Κανονικά αυτό επρεπε να λάβει ως απάντηση...
Αλλα όχι εκεινος δεν το θεωρεί αξιόλογο γιατι δεν μπορεί ν τον χρησιμοποιήσει ο ίδιος! Για να καταλάβεις, η κόρη παντρευτηκε δικηγόρο, ο γιος παθολόγο και ο τρίτος γιος εχει τρεξίματα με μια πολ.μηχανικό!!!

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
χαχαχχαχαχα!κουκουρουκου ο παππούς!κι εγώ γιαυτή τη δουλειά το έχω έπρεπε να του πεις!
αχαχα λολ.φαντάσου να πάρει μετά την αστυνομία ο παππούς.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για να καταλάβεις, η κόρη παντρευτηκε δικηγόρο, ο γιος παθολόγο και ο τρίτος γιος εχει τρεξίματα με μια πολ.μηχανικό!!!
Θα του εξηγησεις οτι ο δικος σου κτηνιατρος θα ειναι παθολογος-ορθοπαιδικος-αντινολογος-μικροβιολογος, και θα ειναι και βουλευτής! Και οτι δεν σου αρεσουν τα "τρεξίματα"...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θα του εξηγησεις οτι ο δικος σου κτηνιατρος θα ειναι παθολογος-ορθοπαιδικος-αντινολογος-μικροβιολογος, και θα ειναι και βουλευτής! Και οτι δεν σου αρεσουν τα "τρεξίματα"...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kai χωροφύλακας για να μη μου καταπατήσουν το χώρο άθλησης του θηρίου μου!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
και το καλυτερο π ακουσα εχτες;;
ο ξαδελφος μου με το ποδηλατακι του, μια γατουλα ξαπλωμενη στο πεζοδρομιο και ενας κυριος ( 50-55 χρονων ).Ο μικρος παει με το ποδηλατο να κανει και καλα πως παταει την γατα, εγω τρεχω τον πιανω και του λεω: '' Οχι, οχι μην την πατησεις την γατα δν σε πειραξε''
'' Δεν πειραζει λεβεντη μου, πατατη πατατη δεν θα παθει τιποτα με μια ροδια ''
'' Ναι μην του λετε ομως τετια γτ θα το κανει''
''Και;;; , ας το κανει να υσηχασει ο τοπος με αυτες εχουμε γεμησει συνεχεια μεσα στα ποδια μας.
''Δημητρακι, μην τον ακους''
''Βρε δεν πειραζει ξερεις ποσες εχω πατησει εγω; ''

Εμεις γυρισαμε και φυγαμε, και ενθαρυνε και τον μικρο.Ακου κει ο γυφτος.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Δηλαδή ΤΙ;;; δεν είναι αυτά τα σκυλιά για ληστείες;

Δεν πνίγουν τα άλλα σκυλιά ;

Τι θα κάνω εγώ που έχω κανονίσει να πάρω 4 ;
Μήπως να τα εκπαιδεύσω καλύτερα να φυλάνε τσίλιες;
Σας παρακαλώ πείτε μου , είμαι σε σύγχυση.
Αμα θες σκυλια για ληστειες να πας να παρεις DOBERMAN........δεν εχεις δει την ταινια?????