Ενας μαυρος σκυλος..

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
:(

και οτι ελεγα θα ξεφυγω απο το κεντρο και τα χαλια του.. ο παρακατω σκυλος ειναι απο αυτους που καταφεραν να βαλω τα κλαματα

Μερικοι ισως το ειδατε στο fb .. οι υπολοιποι σας παρακαλω δωστε λιγη σημασια..
Ξερω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα αδεσποτα ολα εχουν μεγαλη αναγκη.. αναμεσα τους ειναι και Μαξ :( , ο μαυρος σκυλος, που η τυχη των μαυρων δεν ειναι και μεγαλη... παντα ξεμενουν.

Λοιπον ο Μαξ, βρεθηκε στον Αγιο Παυλο, Μεταξουργειο , και μια μερα που βολταρε αναζητωντας φαι και χαδια συναντησε ενα 10χρονο αγορακι απο την Πολωνια. Οι δυο τους γιναν καλοι φιλοι και αχωριστοι απο οσο τους βλεπαμε.
Οι γονεις του μικρου αγοριου τον αφησαν να κρατησει τον Μαξ μεχρι να φυγουν για Πολωνια ..και δυστυχως δεν θα επιστερψουν..
Ολες αυτες τις μερες ο Μαξ υπομενει ολα τα τερτιπια απο τον μικρο και την παρεα του, εχει γινει η μασκοτ τους.. ολο ανασκελα χαδια και αγκαλιες και τι δεν ανεχτηκε ο καημενος..
Σημερα το βραδυ θα εφευγε η οικογενεια και ο μκρος πηγε σε μια κυρια που υποσχεθηκε να παρει τον σκυλο ομως δυστυχως δεν την βρηκε πουθενα.

Καθοταν και εκλαιγε στην μεση της πλατειας και αγκαλιαζε τον σκυλο του μεχρι που ηρθαν οι γονεις του να τον παρουν για να φυγουν και τοτε ελυσε το λουρι με πολλα κλαματα..
Δυστυχως δεν μπορω να τον φιλοξενησω :(:( ειναι αρσενικος χρονιαρης, ο σαγκα δεν θα τον δεχτει και ηδη φιλοξενω αλλο ενα.

Αν γνωριζετε καποιον που μπορει να φιλοξενησει (ή φυσικα ακομα καλυτερα υιοθετησει) τον μαξ , θα ημουν υποχρεη!! Αναλαμβανω ολα τα εξοδα που θα χρειαστει.

Ο σκυλος δεν ειναι ρατσας, δεν ειναι εντυπωσιακα ομορφος, δεν ειναι φυλακας, δεν ειναι τιποτα που θα μπορουσε να τραβηξει την προσοχη καποιου εξωτερικα.
Εχει ομως την καλυτερη καρδια! Ειναι χαδιαρης, λατρευει τα παιδια μπορει να ανεχτει απο τραβηγματα μεχρι καβαλες.
Δεν λερωνει μεσα στο σπιτι ουτε κανει ζημιες.
οποιος μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6944306721

και 2 φωτο του Μαξ που τραβηξαμε πολυ προχειρα απο κινητο.

http://i549.photobucket.com/albums/ii377/zailou_00/DSC_0141_zps9d505789.jpg

http://i549.photobucket.com/albums/ii377/zailou_00/DSC_0140_zps517529df.jpg

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωχ ειναι και αδύνατος. Και εισαι λάθος. Είναι ομορφος σκύλος, απλά εχει μια μελαγχολια το βλέμμα του.
Μακάρι να εμενα μόνη μου και να ημουν αθηνα... με σκοτώνει οταν δεν μπορω να βοηθησω, αλλά θα προωθησω αμεσα!

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Χρειάζεται καλύτερες φωτό...Τραβηχτικές...
Να φαίνεται καλά το σώμα του, το πρόσωπό του και από το ύψος το δικό του, όχι το δικό μας...

Εγώ πάντως που με τα ζώα τρελένομαι, με αυτέ τις φωτό δε μου κάνει κλικ...

Καλή του τύχη

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αυτός ο σκύλος είναι ένας αγέρωχος και περήφανος σκύλος!

Έτσι γεννιούνται τα ζώα και έτσι προχωρούν στην ζωή τους!
Δεν καταλαβαίνουν από αδυνάτισμα, ούτε από αδέσποτο/δεσποζόμενο!

Ο πρωταρχικός ρόλος που παίζει ο σκύλος στην ζωή του ανθρώπου είναι η συντροφικότητα και θα πρέπει να παραμείνει πρωταρχικός και έπειτα όλα τα υπόλοιπα χαρίσματα!

Θέλω να πω με τα παραπάνω Κάσι ότι υποτιμάς τον σκύλο που προσπαθείς να τον υιοθετήσει κάποιος!

Εύχομαι ευζωΐα και τίποτα άλλο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
υιοθετηθηκε :) :) :)

Μπράβοοοο!!!
Ενημέρωσε και τον μικρό βρε Βίκυ αν έχεις κρατήσει κανένα τηλέφωνο να χαρεί η ψυχούλα.

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.069
Νεότερο μέλος
rachelrowallan