Ενεσεις ηρωινης σε σκυλια!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.828
8.023
l.Kyveli θα μπορουσα να υποθέσω ότι τα σκυλιά δεν κοπανούσαν τα κεφάλια τους στον τοίχο υπό την επίδραση της ουσίας αλλά κατά το άγχος τους στη φάση του στερειτικού συνδρόμου, αν υπάρχει στερητικό σύνδρομο και σε αυτά(δε γνωρίζω).
Σίγουρα υπάρχει στερητικό σύνδρομο και στους σκύλους, το παθαίνει ο έλβις όταν κρατάω το πιατάκι του με το φαγητο..τρέμει και χτυπιέται και βγαζει αφρούς από το στόμα..

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
ξεκαθαρα σου ειπα οτι σε αρχικα επιπεδα χρησιμοποιειτε απο τα συμφραζομενα οχι απειροελαχιστη ακομα λιγοτερο .... για να παρει ο σκυλος την μυρωδια... δεν την εισπνεει ειναι σε μορφη κρυσταλικη βραχακι πως να στο πω...και με αυτο οδηγειτε στο να την βρει..σου ανελυσα ακομα και πως λειτουργει η οσφρηση του σκυλου για να καταλαβεις την αναλογια οταν λεμε για την μυροδια οτι ειναι σε σκονη εννοουμε ουτε καν σε μιλιχιλιοστα ... η μυροδια ειναι κατι που για τον σκυλο ειναι το Α και το Ω

στην συγκεκριμενη περιπτωση για να παρει την μυρωδια σου ειπα οτι δεν εισπνεει τιποτα και δεν ειναι και νομοτυπο ουτε κατι αλλο σαν χρηση.....

ουτε μπατσος ειμαι ουτε καραμπατσος ουτε εκπαιδευτης

δηλωνω κοπανος και μαλιστα του μπογιατζη....

Nosework Training with Andrew Ramsey: First Look - YouTube

αυτο θα σου λυσει πολλες αποριες...αλλα να ξερεις οτι οσο ποιο ευκολα μαθει να ξεχωριζει τις μυρωδιες τοσο ευκολα θα αναγνωρισει αυτη που πρεπει οταν του πεις την εντολη...μετα το κατσε σηκω κανε κολοτουμπα ο σκυλος οπως ξερει το κατσε ξερει και το ψαξε...μετα απο αυτο δινεις στοχο στο ψαξε και λες ψαξε αυτο ...... το αυτο εχει ταυτοτητα οπως εχει ατυτοτητα και το κατσε και το κατω ειναι διαφορετικες εντολες αλλα απεκτησαν ταυτοτητα και διαφορετικοτητα....με καθε καλη διαθεση στα γραφω αυτα δεν το παιζω πονηρηδης ..

οσο για την μακροζωια η το οριο ζωης να ξερεις οτι αυτα ειναι θεματα που εχουν να κανουν με την ζωη που εχει ζησει ο σκυλος ο σκυλος αυτος δουλευει στο 110% καθε φορα που θα του ζητηθει αρα καταλαβενεις οτι δεν ζουνε και την καλυτερη ζωη...αλλα δινουν τα παντα καθε φορα.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Σίγουρα υπάρχει στερητικό σύνδρομο και στους σκύλους, το παθαίνει ο έλβις όταν κρατάω το πιατάκι του με το φαγητο..τρέμει και χτυπιέται και βγαζει αφρούς από το στόμα..
Εάν η θεραπεία τελείωσε απότομα, ο σκύλος μπορεί να υποφέρει από συμπτώματα στέρησης. Αιφνίδια διακοπή ή απότομη διακοπή μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις.
αυτο ειναι για την θεραπεια με πρεδνιζονη στα ζωα! οποτε προφανως εχουν κ αυτα συνδρομο στερησης!
καλο φυσικα επισης θα ηταν αντι να χλευαζετε την αποψη μου για το θεμα να μου πειτε για ποιους λογους το αποκλειετε! η καλοσυνη των καλων αυτων ανθρωπων δεν ειναι επιχειρημα. επισης κανεις δεν μου απαντησε για ποιο λογο τα αστυνομικα σκυλια εχουν μεσο ορο ζωης 9 χρονια(?) οταν μιλαμε για ρατσες που ζουν 12 με 15 χρονια!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
τα γερμανικα δεν ζουνε ακομα και σε πολιτικη συμβιωση 14...ζουνε συνηθως 10-12 ετσι εγινε εκτροφικα πλεων περα απο εξαιρεσεις και απιστευτους ιδιοκτητες...που πιστευω οτι υπαρχουν ...

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
ξεκαθαρα σου ειπα οτι σε αρχικα επιπεδα χρησιμοποιειτε απο τα συμφραζομενα οχι απειροελαχιστη ακομα λιγοτερο .... για να παρει ο σκυλος την μυρωδια... δεν την εισπνεει ειναι σε μορφη κρυσταλικη βραχακι πως να στο πω...και με αυτο οδηγειτε στο να την βρει..σου ανελυσα ακομα και πως λειτουργει η οσφρηση του σκυλου για να καταλαβεις την αναλογια οταν λεμε για την μυροδια οτι ειναι σε σκονη εννοουμε ουτε καν σε μιλιχιλιοστα ... η μυροδια ειναι κατι που για τον σκυλο ειναι το Α και το Ω

στην συγκεκριμενη περιπτωση για να παρει την μυρωδια σου ειπα οτι δεν εισπνεει τιποτα και δεν ειναι και νομοτυπο ουτε κατι αλλο σαν χρηση.....

ουτε μπατσος ειμαι ουτε καραμπατσος ουτε εκπαιδευτης

δηλωνω κοπανος και μαλιστα του μπογιατζη....

Nosework Training with Andrew Ramsey: First Look - YouTube

αυτο θα σου λυσει πολλες αποριες...αλλα να ξερεις οτι οσο ποιο ευκολα μαθει να ξεχωριζει τις μυρωδιες τοσο ευκολα θα αναγνωρισει αυτη που πρεπει οταν του πεις την εντολη...μετα το κατσε σηκω κανε κολοτουμπα ο σκυλος οπως ξερει το κατσε ξερει και το ψαξε...μετα απο αυτο δινεις στοχο στο ψαξε και λες ψαξε αυτο ...... το αυτο εχει ταυτοτητα οπως εχει ατυτοτητα και το κατσε και το κατω ειναι διαφορετικες εντολες αλλα απεκτησαν ταυτοτητα και διαφορετικοτητα....με καθε καλη διαθεση στα γραφω αυτα δεν το παιζω πονηρηδης ..

οσο για την μακροζωια η το οριο ζωης να ξερεις οτι αυτα ειναι θεματα που εχουν να κανουν με την ζωη που εχει ζησει ο σκυλος ο σκυλος αυτος δουλευει στο 110% καθε φορα που θα του ζητηθει αρα καταλαβενεις οτι δεν ζουνε και την καλυτερη ζωη...αλλα δινουν τα παντα καθε φορα.
Αυγερις εισαι ο μονος που αιτιολογεις την απαντηση σου κ επιτελους ειδα κ μια απαντηση κ χαρηκα! θα δω το βιντεο αλλα ακομα κ να με εχεις βαλει στον σωστο δρομο παλι θα κανω την ερευνα μου περαιτερω! απλα σκαλωνω που καποιοι απεκλεισαν το σκηνικο πιστευοντας σε ουτοπιες οπου δεν γινονται κακα πραγματα κ ελλειψη επιχειρηματων χλευαζαν κ ειρωνευοντουσαν τις αποψεις μου! αν εχω λαθος σε αυτο που μεχρι στιγμης πιστευω θα γυρισω στο θεμα μολις ανακαλυψω το λαθος μου κ θα ζητησω συγγνωμη απο ολους κ θα πω οτι ελεγα μαλακιες γιατι δεν ηξερα! μεχρι τοτε ευχαριστω για την τελευταια σου απαντηση!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
τα γερμανικα δεν ζουνε ακομα και σε πολιτικη συμβιωση 14...ζουνε συνηθως 10-12 ετσι εγινε εκτροφικα πλεων περα απο εξαιρεσεις και απιστευτους ιδιοκτητες...που πιστευω οτι υπαρχουν ...
τα μαλινουα ειναι 12-14!
κρητικοπουλα μ.ο. ζωης!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Μην τρελαίνεσαι ρε όλλανδέ!!Χαβαλέ κάνουμε!!!;)
εσυ ειδικα καλο ειναι να μη μου απευθυνεις το λογο μετα την τοση ειρωνεια! μονο να τσακωθουμε διαδικτυακα θα καταφερεις! κ δεν στο λεω για να το παιξω μαγκας ουτε για να στην πω! σου λεω την αληθεια κ καλο ειναι να σεβομαστε τις αποψεις του αλλου! πραγματικα φιλικα στο λεω!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Πάντως είχα ακούσει από άνθρωπο στην αεροπορία - εκπαιδευτή (δεν ξέρω αν είχε πρότερη εμπειρία ή αν χρίστηκε εκεί εκπαιδευτής) ότι είχαν πολλά κρούσματα καρκίνων και το απέδιδε στις τροφές. Προφανώς δεν τα τάιζαν και premium.

giwrgos2222

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2012
219
0
κοκα κ πρεζα δινουν κ στα αστυνομικα σκυλια! γι'αυτο δεν πρεπει να πουμε τιποτα? μονο για τους εμπορες? στην τελικη οι εμπορες δεν εχουν προβλημα που "σκοτωνουν" εμμεσα μικρα παιδια στα σκυλια θα τους πιασει το ηθικο διλημμα?
διαφωνω σε αυτο που λες.... μπορει να το κανουν αλλα ειναι πολυ λιγη ποσοτητα μονο και μονο για να την ανηχνευουν.... δεν τους βαρανε ενεσεις ηρωινης,απλα τους δινουν ερεθισματα οπως κανουν και οι κυνηγοι με μικρα γουρουνακια κτλο

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
παρε αυτο το αρχειο να δεις...θα σε βοηθησει

http://www.aces.edu/pubs/docs/U/UNP-0066/UNP-0066.pdf

δεν ειναι οτι ποιο ευκολο λογο ωρολογιας αλλα ειναι καλο για να καταλαβεις

τωρα οσο για την ερευνα θα σου πω το εξης...οπως υπαρχουν εκπαιδευτες καλοι υπαρχουν και κακοι...
οσο υπαρχουν εμπορια απο τις μιζες ακομα και στα σκυλια θα υπαρχει και η αναλογη συμπεριφορα στα σκυλια...απο πρωτο χερι ομως μπορω να σου πω οτι λιγοι βλαμμενοι ειναι αυτοι που καινε μυτες στα σκυλια...δεν τους συμφερει να τα καψουνε γιατι ολα ειναι χρεωμενα....μπορει να δεις ομως κακο αστυνομικο να το πω ετσι να ξεχασει τον μυτο στρωμενο και να τον κανει αεροπλανο τον σκυλο και αντε να τον συνεφερεις απο τετοια ποσοτητα...

οι καλοι εκπαιδευτες στην αστυνομια ακολουθουν τις σωστες μεθοδους..μην δεις τα παρακλαδια και νομιζεις οτι ετσι ειναι...κριμα θα ειναι για εσενα να σχηματισεις τετοια αποψη.

υποψην οτι η κοκαινη σαν δραση στον σκυλο δεν ειναι και σιγουρο οτι θα αντεξει και την υπερενταση δεν ειναι ιρωινη η κοκα ανεβαζει εντασεις και αν γινεται συνεχεια νομιζω πως θα τιναξει στο 3 μηνο μαξ ο σκυλος...επισης δεν γινεται να του κολησεις μια στην μυτουλα οπως ακουγεται στην πιατσα...γιατι θα καει η μυτη επισης και η ρινικη κοιλοτητα...δεν ειναι σαν την δικια μας ρινικη κοιλοτητα του σκυλου...θα πεθανει απο αιμοραγια συντομα...συγνωμη για το μακαβριο.αλλα ετσι ειναι.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
παρε αυτο το αρχειο να δεις...θα σε βοηθησει

http://www.aces.edu/pubs/docs/U/UNP-0066/UNP-0066.pdf

δεν ειναι οτι ποιο ευκολο λογο ωρολογιας αλλα ειναι καλο για να καταλαβεις

τωρα οσο για την ερευνα θα σου πω το εξης...οπως υπαρχουν εκπαιδευτες καλοι υπαρχουν και κακοι...
οσο υπαρχουν εμπορια απο τις μιζες ακομα και στα σκυλια θα υπαρχει και η αναλογη συμπεριφορα στα σκυλια...απο πρωτο χερι ομως μπορω να σου πω οτι λιγοι βλαμμενοι ειναι αυτοι που καινε μυτες στα σκυλια...δεν τους συμφερει να τα καψουνε γιατι ολα ειναι χρεωμενα....μπορει να δεις ομως κακο αστυνομικο να το πω ετσι να ξεχασει τον μυτο στρωμενο και να τον κανει αεροπλανο τον σκυλο και αντε να τον συνεφερεις απο τετοια ποσοτητα...

οι καλοι εκπαιδευτες στην αστυνομια ακολουθουν τις σωστες μεθοδους..μην δεις τα παρακλαδια και νομιζεις οτι ετσι ειναι...κριμα θα ειναι για εσενα να σχηματισεις τετοια αποψη.

υποψην οτι η κοκαινη σαν δραση στον σκυλο δεν ειναι και σιγουρο οτι θα αντεξει και την υπερενταση δεν ειναι ιρωινη η κοκα ανεβαζει εντασεις και αν γινεται συνεχεια νομιζω πως θα τιναξει στο 3 μηνο μαξ ο σκυλος...επισης δεν γινεται να του κολησεις μια στην μυτουλα οπως ακουγεται στην πιατσα...γιατι θα καει η μυτη επισης και η ρινικη κοιλοτητα...δεν ειναι σαν την δικια μας ρινικη κοιλοτητα του σκυλου...θα πεθανει απο αιμοραγια συντομα...συγνωμη για το μακαβριο.αλλα ετσι ειναι.
κοιταξε γραφω κ σε προηγουμενο ποστ οτι δεν ειπα οτι δινουν 1γρ κοκα στο σκυλο κ αιντε ολα οτι να'ναι! αλλα μονο κ μονο που σαν κουταβι που αρχιζει την εκπαιδευση ερχεται σε επαφη με την ουσια, η οποια μπορει να ειναι μικρογραμμαρια καθε φορα δεν αντιλεγω, θεωρω οτι μπορει να προκαλεσει προβληματα στην μετεπειτα υγεια του σκυλου! κ να το θεσω διαφορετικα! αν μιλουσαμε για το παιδι σου (δεν ξερω αν εχεις) κ κουφια η ωρα επινε λιγο κοκα θα ελεγες δεν πειραζει ηπιε λιγο για να μαθει να την ξεχωριζει? γιατι να κανεις το ιδιο στο σκυλι σου? θα μου πεις αυτη ειναι η δουλεια του! εγω θα σου πω ειναι κακομεταχειριση απο την αλλη! τωρα αν η εκπαιδευση οπως μου λες εσυ γινεται μονο με οσμη κ δεν υπαρχει καθολου εισπνοη οκ παω πασο!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
α κ μια ερωτηση Αυγερις! αυτα τα ξερεις (εννοοω τα εχεις δει με τα ματια σου) η υποθετεις οτι ετσι ειναι το σωστο κ ετσι το κανουν? δεν ρωταω για να σε αμφησβητισω μη το παρεις στραβα καθαρα πληροφοριακα ρωταω..

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
μα με βραχο πηρε την μυρωδια οχι με σκονη να στο κανω λιανα....μετα οπως ειπαν και παιδια πιο πανω ειναι σε σφραγισμενη συσκευασια και τελος....απλα ψαχνει το πακετο.

απλα το πιο σημαντικο ειναι να μην δεις την ασχημη πλευρα να δεις την καλη και η καλη και σωστη εκπαιδευση γινεται εκτος αν εχει αλλαξει κατι με τροπους σαν το βιντεο και αλλους που δεν μπορεσα να βρω την παρουσα φαση..

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
μου τα εχουν πιστοποιησει ατομα απο φιλικο κυκλο ατομου που ειναι στην αστυνομια και ειναι συγγενης μου....ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε...αχαχαα

φυσικα υπαρχουν πολλες τεχνικες αλλα σε ολες η βαση ειναι η ιδια.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
μα με βραχο πηρε την μυρωδια οχι με σκονη να στο κανω λιανα....μετα οπως ειπαν και παιδια πιο πανω ειναι σε σφραγισμενη συσκευασια και τελος....απλα ψαχνει το πακετο.

απλα το πιο σημαντικο ειναι να μην δεις την ασχημη πλευρα να δεις την καλη και η καλη και σωστη εκπαιδευση γινεται εκτος αν εχει αλλαξει κατι με τροπους σαν το βιντεο και αλλους που δεν μπορεσα να βρω την παρουσα φαση..
οκ λοιπον! θα ψαχτω οσο περισσοτερο γινεται (με γνωστους μπατσους, 2 εκπαιδευτες που γνωριζω κ διαδικτυακα) κ θα επανελθω στο θεμα σε λιγο καιρο! ευχαριστω για την σωστη αντιμετωπιση σου Αυγερις (πραγματικα δεν πιστευα οτι θα χρειαζοταν να το πω ποτε αυτο)..