Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Στα κακά έχω βρει πατέντα. Μόλις πάρει θέση βάζω από κάτω το χαρτί κουζίνας και τα κάνει εκεί.
Ετσι το κανει κ η κολλητη μου :D αλλα οχι με χαρτι, με διαφημιστικα φυλλαδια, πολλα μαζι κ τα σηκωνει οπως είναι :ROFLMAO:
ποσα χρονια το κανείς? να δουμε ποιος εχει τα πρωτεία...:LOL::p
 


















HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Να μου πείτε αν είμαι υπερβολική.

Χθες το πρωί πάμε βόλτα και περνάμε έξω απο ένα καθαριστήριο. Ήσυχα και ωραία. Βγαίνει ο κυριούλης που το έχει και μου λέει "Σε παρακαλώ μην τον αφήσεις να κατουρήσει μπροστά απ το μαγαζί μου". Μου τη βάρεσε. Του είπα "ευτυχώς γιατί είχα σκοπό να σας φέρω κάτι παπλώματα". Έμεινε να με κοιτάει, βγήκε η γυναίκα του και ρώτησε τι έγινε και κάτι της είπε τύπου "εγω της είπα ευγενικά κι αυτή.." δεν άκουσα γτ είχα απομακρυνθεί. Οι πρώτες αντιδράσεις που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν "δικό σου είναι το πεζοδρόμιο" και τέτοια. Αλλά δεν το είπα. Μ ενόχλησε επίσης που μου μίλησε στον ενικό λες και με ξέρει. Αλλά γενικά έχω νεύρα. Σήμερα ξαναπέρασα και μου είπε καλημέρα. Είμαι υπερβολική; Μήπως δεν πρέπει ν αρπάζομαι με το παραμικρό;
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εξαρταται....καλο θα ειναι να μην αφηνεις φατσα φορα μεσα στην εισοδο του μαγαζιου να κατουραει...εγω στη θεση σου θα τον τραβουσα να τα κανει καπου πιο περα...μη δινουμε και δικαιωματα γιατι μετα ακουμε τρελλα πραγματα και βρισιες και δεν αργει να αρχισει ο καβγας...κι αντε βγαλε ακρη μετα..!!
 


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Νομίζω ότι το χειρίστηκες με τον καλύτερο τρόπο. (y)
Απόδειξη το ότι σε χαιρέτησε σήμερα το πρωί (= αναγνώριση/επανόρθωση του χθεσινού του λάθους).
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.581
7.018
Ναι το χω πάθει/κάνει κι εγώ και έμεινα με την ίδια απορία. Πιστεύω ότι όσο ευγενικά και να σου μιλήσουν, και ένας καλός άνθρωπος να είναι, η νοοτροπία παραμένει "είναι δικό μου το πεζοδρόμιο". Το χω ξαναπεί, μένω στο κέντρο της πόλης και για να φτάσω στο πρώτο πάρκο πρέπει να περάσω και 4-5 τετράγωνα, τα οποία είναι μόνο μαγαζιά. Αν έβγαινε ο κάθε μαγαζάτορας (που σχεδόν έχει βγει) να με παρακαλέσει (που 1 παρακάλεσε, οι άλλοι απαίτησαν ή έκανα τσαμπουκαλίκια) να μην κατουρήσει ο σκύλος μπροστά από το μαγαζί του, έπρεπε να τον κυκλοφορώ με καθετήρα μέχρι το πάρκο, δε γίνεται έτσι. Κι ύστερα είναι και το παράλογο. Να ταν καφε-εστιατόριο που έχει τραπέζια και κόσμο να κάθεται στο μισό μέτρο να πω οκ (να μην αρχίσω βέβαια για την κατάφορη καταπάτηση πεζοδρομίων από τα τραπέζια που δεν έχει χώρο να περάσεις και βγαίνει ο πεζός στο δρόμο, εδώ που μένω τουλάχιστον είναι ΜΟΝΟ τραπέζια, παντού, και στις διαδρομές που έβρισκα χωρίς τραπέζια, τώρα ΕΧΕΙ). Τώρα σε όλα τα άλλα τι? Δεν θα μπει ο πελάτης στο μαγαζί του γιατί μύρισε το κατρουλιό? Άσε που ενίσταμαι και για τη μυρωδιά αλλά τέλος πάντων.

Ίσως απλά σε όσους είναι ευγενικοί, εγώ λέω να είμαστε αντιστοίχως ευγενικοί και ίσως να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τη θέση μας.

@LaCat δε θεωρώ ότι ήταν αναγνώριση λάθους, ευγένεια και καλοπιάσιμο ήταν για μένα.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
@Viviana καλε δεν κατούρησε εκεί. Απλά περνούσαμε. Εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο να τα κάνει μπροστά απο ένα μαγαζί και να τα πατήσει κανείς να τα φέρει μέσα..αν και δε το ελέγχεις ακριβώς..αλλά είχαμε ήδη κανει τσίσα απλά περνούσαμε..Ας μου έλεγε έστω ένα "σας παρακαλώ δεσποινίς" λολ δε ξέρω έχω νεύρα λέμε!
 


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
@Estranged δε διαφωνώ για το κίνητρο. Κρατάω ως σημαντική την αλλαγή στάσης του ανεξαρτήτως των προθέσεων του.

Εξυπακούεται ότι και εμείς δεν προκαλούμε -αν και το να κατουρήσει ο σκύλος σε δέντρο μπροστά από κατάστημα (όχι εστιατόρια κλπ όπως είπε η Estranged) δεν το θεωρώ προκλητικό.
 
  • Like
Reactions: Aslan


D

Deleted member 14614

Guest
Εγώ πάω επίτηδες τον δικό μου να κατουρήσει κοντά σε παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε πεζόδρομο στην περιοχή μου. :p
Στις περιπτώσεις που έχει πεταχτεί, γενικά, είτε μαγαζάτορας είτε κάτοικος να πει να μην κατουρήσει ο σκύλος μπροστά από το μαγαζί/σπίτι του, σταματάμε και δίνω ''εντολή" να κατουρήσει. :p
Θα "το συζητήσουμε'' στις σπανιότατες φορές που θα είναι ευγενικός ο άλλος. Όση ευγένεια, βέβαια, απομένει όταν φέρεται σαν να είναι ιδιοκτησία του το πεζοδρόμιο...
 


Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
είμαστε σε θεση να ανεχτουμε ολη τη μπιχλα που βγαζουν τα οχηματα στους δρομους και στον αερα και με λιγο κατουρο θα ερθει η συντελεια.
Πόσο συμφωνώ! Στη γειτονιά μου σε ένα δρομάκι που περνάμε καθημερινά βολτάροντας, δεξιά και αριστερά μπορείς να βρεις πεταμένα από ψόφια ποντίκια, μέχρι μαξιλάρια από καναπέδες-τενεκεδάκια-παντόφλες-γλάστρες κτλ. Αφού, αν δεν το παρατηρήσεις, από την πολυχρωμία των σκουπιδιών νομίζεις πως πρόκειται για εικαστική παρέμβαση. Αλλά η κυρία που μένει απέναντι μου έκανε παρατήρηση για τα κακά της δικιάς μου, βλέποντάς με μάλιστα να κρατώ σακουλάκι. Και η οποία γνωρίζει πως πάντοτε τα μαζεύω,αφού ξημεροβραδιάζεται στο παράθυρο. Φταίω γω καμια μέρα να της πετάξω ένα μυρωδάτο σακουλάκι στο μπαλκόνι με σφεντόνα (γιατί ειναι και ψηλά)?
 
  • Like
Reactions: ioanna a


elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Καφέ-Ουζερί σε πεζόδρομο. Νέα ιδιοκτήτρια. Τραπεζάκια έξω μπροστά στο κατάστημα. Στη μέση του πεζόδρομου ζαρντινιέρες. Περνάμε από την άλλη πλευρά της ζαρντινιέρας από αυτήν του καταστήματος. Απόσταση από τα τραπεζάκια 3-4 μέτρα. Ανάμεσα στα τραπεζάκια και την ζαρντινιέρα περνάνε και αυτοκίνητα.
Καφετζού: Μην το αφήνεις να κατουράει εδώ.
Εγώ: Γιατί;
Καφετζού: Είναι του μαγαζιού.
Εγώ: Την άδεια σας παρακαλώ.
Καφετζού: Ποια άδεια;
Εγώ: Την άδεια κατάληψης πεζοδρομίου, από τον Δήμο και την Αστυνομία.
Καφετζού: Δεν υπάρχει τέτοια άδεια.
Εγώ: Τότε θα κατουράμε όπου θέλουμε γιατί ο χώρος είναι κοινόχρηστος. Εκτός αν θέλετε να καλέσουμε την Αστυνομία και τον Δήμο να σας βγάλουν άδεια για όλο τον πεζόδρομο.
Καφετζού: ....
Εγώ: Καλή σας μέρα.
Μου φτιάχνουν τη μέρα κάτι τέτοιες.
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
νταξ εγω βασικα ντρεπομαι να τους ερθει να τα κανει μπροστα σε πορτα μαγαζιου/σπιτιου κλπ γιατι η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα θα μου αρεσε να το εκανε καποιο αλλο σκυλι στην δικια μου πορτα.απο την αλλη βεβαια η φυση τους ειναι αυτη και ετσι κανουν.
τοσα χρονια αν ποτε τυχαινε κατι τετοιο τα τραβαγα να παμε πιο περα και ας μην μας εβλεπε κανεις ωστε να μας κανει παρατηρηση.
την εχω πατησει 2 φορες ομως,1 τα εκανε (ψιλα) η μικρη μεσα σε μαγαζι και εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα μεχρι που ειδα την λιμνη αλλα δεν μου ειπαν και τιποτα κιολας και 2 μια φορα που ο μεγαλος του ηρθε εξω απο πορτα γκαραζ βουλευτη μας εδω να χεσει..τον αφησα και ουτε τα μαζεψα παντως και για μερες ακομα ηταν εκει..
παντως σε κανεναν μας δεν θα αρεσε να παει να ανοιξει την ποσρτα του (ειτε ειναι σε πεζοδρομειο ειτε σε κοινοχροιστο χωρο) και να βρει δωρακι απ εξω,εμενα τουλαχιστον οχι,δεν μαρεει

και εχω μαρτυρησει και με τους γαμπρους οταν ζηταν οι δικες μου και κατουραν την αυλοπορτα αλλα οκ.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.581
7.018
'Αλλο η πόρτα άλλο το δεντράκι απέναντι από ένα μαγαζί όμως ε; Η πόρτα είναι και ιδιωτική. Οι ζαρντινιέρες, οι κολώνες, τα δεντράκια, τα θαμνάκια, τα παρτεράκια και το πεζοδρόμιο όμως όχι...
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.150
Μηνύματα
896.314
Μέλη
19.954
Νεότερο μέλος
ipsilotatos