Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Τώρα καμάρι σου ε; :D
Εννοείται!!

Και για να πούμε και κάτι θετικό μια γριούλα την πρωτομαγιάπολύ καλή και χαμογελαστή τον καμάρωνε και μου λέγε τι όμορφο σκυλί :D
 


elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Κ εμένα έχουν παει να το κάνουν αυτό.
ΣΕ ΚΟΥΤΑΒΙ στο ΛΟΥΡΙ και ο τύπος να κοπαναει τα ποδια του κ να κανει ουστ.
Νεο παληκαρι ετσι.....Τι του λες πειτε μου εσεις...
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Αλλά δεν χρειάστηκε να πω τίποτα εγώ , του απάντησε καταλλήλως το καμάρι μου...
Οφείλω να ομολογήσω ότι (παρά τους αρχικούς "φόβους" μου) και σε μας έχει αρχίσει να γέρνει η ζυγαριά προς τα εκεί που λες...
Σταδιακά, όσοι είναι στην κατηγορία του "κωλόγερου", έχουν αρχίσει και στριμώχνονται προς την αντίθετη μεριά του πεζοδρομίου... αυτοί δε που φοβούνται πραγματικά, όλο και κάπως τους έρχεται και τα καταφέρνουν να περάσουν κολητά με τα σκυλιά... χτες βράδυ, για παράδειγμα "κοίτα ρε συ ένα τεράστιο pitbull" (με φοβερή σιγουριά)!
Οπότε, κταλαβαίνεις... με το pitbull υπάρχει ένα δέος, έτσι κι αλλιώς... φαντάζεσαι τι γίνεται με το τεράστιο pitbull!!!

Σαν αποτέλεσμα, έχουμε αρχίσει, πλέον, την αντίστροφή προσπάθεια: Μήπως συναντήσουμε τον "ανίκητο" (ή το παιδάκι, που λέγαμε), που θα πάει καταπάνω στον κούταβο, κραυγάζοντας γλυκόλογα, για να τον χαϊδέψει (και ο πιο "μάγκας" να του κάνει και λιγάκι κυριαρχία)...

Υ.Γ. Ολα αυτά, για τον Casper, εννοείται... μιάς και η Μόκα είναι το "μαύρο - κακό αρσενικό"!!!
 


yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω πιστευω οτι οσο τους αγνοεις,τοσο εκνευριζονται

Βεβαια αν ανοιξει και το σκυλακι την στοματαρα του και δειξει τα υπεροχα δοντακια ακομα καλυτερα.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Σταδιακά, όσοι είναι στην κατηγορία του "κωλόγερου"
Kαλά μιλάμε έγραψες...
Κατηγορία κωλόγερου, ότι πιο αστείο έχω ακούσει εδώ και μέρες!!!!
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Νωρίτερα σημερα ειχα παρει τους δρόμους με τη μικρή και κάποια στιγμή που είδα άδειο από κοσμο το Φαρο την πήγα για βόλτα. Όσο ημασταν εκει ήρθαν και αλλα σκυλια, ενα dogo (κομμένα αυτιά για λόγους ομορφιάς βάσει ιδιοκτήτη), 2-3 pitbull κοινωνικότατα και παιχνιδιάρικα, ενα ημιαιμο μιας κοπέλας που βοηθά σε φιλοζωική. Καναμε τη βόλτα μας και σκάει μύτη ενα γαλλικό μπουλντογκ που ειχε βγάλει βόλτα ενα εννιάχρονο κατά προσέγγιση κοριτσάκι. Το παιδι δεν μπορούσε να χειριστει το σκυλι που ήθελε σαν κουτάβι και εκεινο να μυριστει και να παίξει. Το εσερνε από την αλυσίδα. Με τα πολλά ηρθε και εκει που ήμουν εγώ και η κοπέλα με το ημιαιμο και ο Ερμής (το γαλλάκι) να χτυπιέται να μας μυρίσει. Το κοριτσάκι να μην το αφηνει, να του κουνά απειλητικά το χέρι μπρος στη μουσούδα. Κάποια στιγμή ακούω ενα 'φαπ" και γυρνάω και βλέπω να του δίνει μπάτσες στην ράχη. Της λεμε να σταματήσει και δεν κάνει καλό στο σκυλι... τίποτα, μας λέει μάλιστα "αα στο σπιτι να δειτε τι ξύλο τρώει" και να λέμε γιατι? γιατι ειναι κακό σκυλι, δεν ακουει. Να της εξηγούμε ότι ειναι κουτάβι, εχει ενέργεια και πρεπει να εκτονώνεται... τίποτα. Κάποια στιγμή που ο Ερμής συνέχιζε να προσπαθεί ο δύσμοιρος να μας μυρίσει, τον βάζει με το ζόρι κάτω. Του πατάει με το παπούτσι το πίσω πόδι και μετά τον πατάει στην σπονδυλική για να τον κρατήσει κάτω. Με δύναμη. Φριξαμε, να της λέμε να σταματησει και να μας απαντάει ότι αναγκάζεται αφού δεν ειναι καλό σκυλι. Να της εξηγούμε ότι ειναι στη φύση του όλα αυτά που του απαγορευει αλλά τπτ! Βεβαια το παιδι βλέπει και τα κάνει αυτά.... η μάνα της δε, παραδίπλα αμέτοχη. Και εμεις να κάνουμε νοηματα "τι λέει το βλαμμενο"
Ξέρω ότι δεν ειναι ακριβώς ενόχληση όπως εννοούμε στο θρεντ αλλά προσωπικά χαλάστηκα αρκετα....


Α του τράβηξε και μια κλωτσια στο θώρακα...
 


xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
35
Αθήνα
ghelly αυτο δεν ειναι παιδι καλε,αθλητης της ελληνορωμαικης παλης ειναι:confused:!
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ghelly αυτο δεν ειναι παιδι καλε,αθλητης της ελληνορωμαικης παλης ειναι:confused:!
Και εγώ μετενσάρκωση του Ηρώδη λένε ότι ειμαι αλλά συγκρατήθηκα.... απορώ βεβαια πως!
Μα να πατάει το σκυλι?
 


L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
Καλημερα
Ειμαι και εγω νεος ιδιοκτητης Γ.Π. (3 μηνων) Πηγαμε βολτα χθες στην πειραϊκη στα βοτσαλακια. Περπατησαμε ωραια, ειδαμε θαλασσα, παραλια, παιδια που ετρχαν κ φωναζαν, που επαιζαν μπαλα, μπασκετ, ακουσαμε μουσικη και πολλα αλλλα. Φευγοντας λοιπον φαγαμε μια τρομαρα. Τρια αδεσποτα, τα οποια τα περηποιητε απ'οτι μου ειπαν ο φιλοζωικος, ορμηξαν πανω μας σε χρονο dt. Ισα που προλαβα να παρω τον εκτορα αγκαλια. Τα χρειαστηκα !!!!!!!! Και τοτε βγαινει ο φυλακας που βρισκεται εκει και τα φωναζει, οποτε υποχωρουν αλλα συνεχιζοντας να γαυγιζουν. Προσπαθησα να μην δειξω την τρομαρα μου στον εκτορα και του εδωσα και λιχουδια. Αφου συνεχισαμε το περπατημα μετα απο κανα τεταρτο και την ωρα που τον εδενα μεσα στο αυτοκινητο, να τα παλι !!!!!

Τι γινεται βρε παιδια σε τετοιες περιπτωσεις, πως μπορουμε να προστατευτουμε? Και ενταξει αν τα αλλα σκυλια ειναι καπως μικροσωμα. Εαν ειναι <αρκουδες> οπως αυτα, τι γινεται?
 


xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
35
Αθήνα
Αρχικα δεν πρεπει να το παιρνεις αγκαλια.Και γω το εκανα αλλα δεν πρεπει.Επειδη παω πολλες φορες σε ενα φιλο μου που μενει Μενιδι και ως γνωστον εκει γινεται χαμος απο αδεσποτα μου εχει τυχει αρκετες φορες να βρεθω μπροστα σε μια αγγελη(4-5).Προσπαθεις να τα διωξεις,εγω χτυπαω το ποδι κατω και ψιλοφωναζω και σταματανε.Δε ξερω αν ειναι η καλυτερη μεθοδος βεβαια,αλλα πιανει οσες φορες μου χει τυχει.Σαυτη την αγγελη που βρισκω πολλες φορες 1 ειναι ο "αρχηγος" και οι αλλοι ακολουθουν στο γαυγισμα,αυτον προσπαθω να "κουλαρω" και ηρεμουν και τα αλλα.Επισης, καλο ειναι να εχεις μαζι σου νερο αν ορμησουν να τους ριξεις.
 
Last edited:


veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Εχθές στην απογευματινή βόλτα μας στήσανε καρτέρι! Περνάω από μια γειτονιά και σε κάποια φάση σταματήσαμε γιατί περνούσε ένα άλλο σκυλί κ η δικιά μου έκανε σαν τρελή ( σέρνει και ο περιορισμός σε βόλτα και παιχνίδια την έχει χαζέψει).
Πετάγεται από ένα χαμηλό μπαλκόνι μια θείτσα και ξεκινάει " Να δούμε ποιος θα τα μαζέψει τώρα, θα φωνάξω τον Δήμο" Προφανώς νόμιζε ότι σταματήσαμε για να λερώσουμε.
Με το που την είπα Τι είπες μωρή, τι να μαζέψουν και ποιόν θα φωνάξεις εξαφανίστηκε.
Γαμώτο, δεν κάθησε να μαλώσουμε λίγο ακόμα!
 




Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Στο πάρκο που πήγαμε βόλτα πριν λίγο συναντήσαμε δυο κυριους που ενθουσιάστηκαν με το Ρόκυ κι άρχισαν να τον χαιδεύουν και τα σχετικά! Ακολούθησε η εξής στιχομυθία:

-Κούκλος είναι!!! Πως τον λένε?
-Ρόκυ.
-Πωπω εγώ όποιον τέτοιο σκύλο δω τον φωνάζω ΡΕΞ!
-????
Πόσο χρονών είναι?
-τεσσάρων
-τον έχεις ζευγαρώσει?
-οχι.είναι στειρωμένος,αλλά και να μην ήταν δεν θα τον ζευγάρωνα!!!
-Μα γιατί τον στείρωσες? Τουλάχιστον δεν περίμενες να ζευγαρώσει μια φορά και μετά να τον στειρώσεις? Να μη νιώσει κι αυτός τη χαρά της ζωής?
-Ηταν ήδη στειρωμένος όταν τον πήρα,αλλά εκτός αυτού σας είπα δεν θα τον ζευγάρωνα! Το ζευγάρωμα δεν θεωρείται χαρά της ζωής για τα σκυλιά,είναι ένστικτο της φύσης! Δεν ιχύει οπώς ισχύει για τους ανθρώπους!
-Τι λες κοπέλα μου? Μα ούτε μια φορά να μη το νιώσει αυτό το συναίσθημα? (πάλι τα ίδια),ΡΕΞ έλα εδώ!
-Είπαμε.Ρόκυ τον λένε...
-χαχαχαχαχα....δε βαριέσαι όλα ίδια είναι αυτά!!!!

Τον πήρα κι έφυγα γιατί είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι!!!:mad:
 


vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ρε......μου περνάνε το σκυλί σταθερά για τσοπανόσκυλο "μα βλέπεις αυτιά;;" "μα βλέπεις πατούσες; "

και εν τω μεταξύ δεν μπορώ να πώ "ναι ειναι" γιατι αυτό κάνει σαν ξελιγωμένο για να γνωρίσει καινουργιους ανθρώπους, και ειναι σιγουράτζα οτι οι τσοπανιδες δεν εχουν τη λέξη "ξελιγωμένο" στο λεξικό τους....
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οταν σου λεγα εγω οτι δε θα καταλαβαινει κανεις τι ρατσα ειναι... Λουσου τα τωρα.
Εσκασες 1200 ευρω για σκυλο και δεν μπορεις να κανεις τη μοστρα σου σαν ανθρωπος με το καθαροαιμο... χα χα χα :)

(μη μου τη πέσετε, πλακα κανω)
 


Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Τις προάλλες περπατούσαμε με το σκυλί σε κεντρικό δρόμο της πόλης μιας και πηγαίναμε επίσκεψη στον κτηνίατρο. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι ετοιμάζεται για το ''χοντρό'' και την οδηγώ σε ένα στενό παρακάτω για να αποφύγω μουρμουρητά και βλέμματα. Όπως κάνω να τα μαζέψω με τη σακούλα, βλέπω μια γυναίκα νεαρή σχετικά να πλησιάζει με ένα μεγαλόσωμο σκύλο. Αφού με κοιτάει με ένα βλέμμα αηδίας, τι γυρίζει και μου λέει..? '' Άι στο δι@ολο βρωμιάρα, με έκανες και σιχάθηκα..'' Ειλικρινά μου ήρθε να της φορέσω τη γεμάτη σακούλα καπέλο..Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει ρατσισμός προς τους σκυλοκατόχους...!
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και δεν απάντησες? Άααχ... Αθώο βλέμμα, βλέφαρα που ανοιγοκλείνουν συνεχώς γλυκανάλατα και «Είναι για να σας ξεπληρώσω τη σιχαμάρα που ένιωσα τις προάλλες που πάτησα αυτά που δεν μαζέψατε εσείς» :ανθρωπάκι που βγάζει γλώσσα:
 


Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Η αλήθεια είναι ότι έμεινα να την κοιτάω αποσβολωμένη..δυστυχώς..! Γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.Πριν αρκετό καιρό σε κεντρικότατο πεζοδρομημένο δρόμο της Πάτρας και σε ώρα αιχμής, παρέα δεκαπεντάχρονων αγοριών ''σερνόταν'' από ένα μολοσσό και στοιχημάτιζε που θα τα κάνει..Το σκυλί άφηνε τα υπερμεγέθη δωράκια του (sic!) μπροστά από μαγαζιά γεμάτα κόσμο. Καταλαβαίνετε ευωδία και θέαμα.. Κι αυτό ενόχληση στη βόλτα μου ήταν κι ας ήμουν άνευ σκύλου.. :rolleyes:
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλά έχουν σαλτάρει...
Αλλα φαντάσου το σπίτι αυτηνης...
Πάντως επρεπε να της πεις "αν στα φορέσω κολάρο να μιλάς". Λες να ερχόταν προς το μέρος σου?
Απλά αποσβολώνεσαι σε τετοια σκηνικά!
 




Status
Κλειδωμένο θέμα