Πραγματικα αυτο ειναι κυνοφιλικη παιδεια. Για τα υπολοιπα θα ασχοληθει αργοτερα αφου το εχει ξεκαθαρισει μεσα του, αυτος που εχει το μερακι και ειναι προετοιμασμενος για θυσιες και κοπους που θα αποφερουν εκτος απο γνωση και σοφια, μονο ψυχολογικα ανταλλαγματα οπως χαρα, περηφανεια, αναγνωριση, σεβασμοΣτους μαθητές σου πρέπει να μεταδώσεις αγάπη για όλα τα ζώα και ειδικά τα άγρια και το περιβάλλον, και όχι προβληματισμούς δικούς σου περί καθαροαιμίας και μεθόδους αναπαραγωγής ... με την αγάπη πρός τα ζώα ξεμπερδεύεται αργότερα το κουβάρι ...![]()
Αν και συμφωνώ μαζί σου, εντούτοις όμως αυτή μας η τοποθέτηση, μου φαίνεται σαν "ολίγον έγκυος". Πρέπει πιστεύω να υπάρχουν σχετικές απαντήσεις, γιατί αυτοί οι οποιοιδήποτε γονείς είναι αυτοί που πρόκειται να παρατήσουν ένα σκύλο στο δρόμο.Μπορεί να αντιμετωπίσεις και πρόβλημα. Παλιά εργαζόμουν σε φροντιστήριο και μετά από ερώτηση μαθητή για την ομοφυλοφιλία (απάντηση: "ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι νομίζει, είμαι υπέρ των δικαιωμάτων" κ.ο.κ) έλαβα τηλέφωνο από πατέρα: "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ?"
Σαν να το βλέπω: "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΖΟΡ ΜΑΣ?"
Μίλα τους γενικά κι αόριστα και δε θα βγεις χαμένη...
Αν αρχίσεις και τα περί... inbreedingD) προβλέπω να βρεθείς στο γραφείο του διευθυντή σου για τη σχετική απολογία. Προσοχή!