Ενστάσεις για την εκτροφή καθαρόαιμων σκύλων

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μονο να ξεκαθαρισω πως εγω δεν μιλησα για το inbreeding αλλα για την κυνοφιλικη παιδεια στα σχολεια..,να την μαθαιναν ..,δηλαδη μακαρι να ειχανε..!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Στους μαθητές σου πρέπει να μεταδώσεις αγάπη για όλα τα ζώα και ειδικά τα άγρια και το περιβάλλον, και όχι προβληματισμούς δικούς σου περί καθαροαιμίας και μεθόδους αναπαραγωγής ... με την αγάπη πρός τα ζώα ξεμπερδεύεται αργότερα το κουβάρι ... ;)

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Στους μαθητές σου πρέπει να μεταδώσεις αγάπη για όλα τα ζώα και ειδικά τα άγρια και το περιβάλλον, και όχι προβληματισμούς δικούς σου περί καθαροαιμίας και μεθόδους αναπαραγωγής ... με την αγάπη πρός τα ζώα ξεμπερδεύεται αργότερα το κουβάρι ... ;)
Πραγματικα αυτο ειναι κυνοφιλικη παιδεια. Για τα υπολοιπα θα ασχοληθει αργοτερα αφου το εχει ξεκαθαρισει μεσα του, αυτος που εχει το μερακι και ειναι προετοιμασμενος για θυσιες και κοπους που θα αποφερουν εκτος απο γνωση και σοφια, μονο ψυχολογικα ανταλλαγματα οπως χαρα, περηφανεια, αναγνωριση, σεβασμο

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορεί να αντιμετωπίσεις και πρόβλημα. Παλιά εργαζόμουν σε φροντιστήριο και μετά από ερώτηση μαθητή για την ομοφυλοφιλία (απάντηση: "ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι νομίζει, είμαι υπέρ των δικαιωμάτων" κ.ο.κ) έλαβα τηλέφωνο από πατέρα: "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ?"
Σαν να το βλέπω: "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΖΟΡ ΜΑΣ?"
Μίλα τους γενικά κι αόριστα και δε θα βγεις χαμένη...
Αν αρχίσεις και τα περί... inbreeding :)D) προβλέπω να βρεθείς στο γραφείο του διευθυντή σου για τη σχετική απολογία. Προσοχή!

oceansblue

Active Member
4 Ιανουαρίου 2009
25
0
Μπορεί να αντιμετωπίσεις και πρόβλημα. Παλιά εργαζόμουν σε φροντιστήριο και μετά από ερώτηση μαθητή για την ομοφυλοφιλία (απάντηση: "ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι νομίζει, είμαι υπέρ των δικαιωμάτων" κ.ο.κ) έλαβα τηλέφωνο από πατέρα: "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ?"
Σαν να το βλέπω: "ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΖΟΡ ΜΑΣ?"
Μίλα τους γενικά κι αόριστα και δε θα βγεις χαμένη...
Αν αρχίσεις και τα περί... inbreeding :)D) προβλέπω να βρεθείς στο γραφείο του διευθυντή σου για τη σχετική απολογία. Προσοχή!
Αν και συμφωνώ μαζί σου, εντούτοις όμως αυτή μας η τοποθέτηση, μου φαίνεται σαν "ολίγον έγκυος". Πρέπει πιστεύω να υπάρχουν σχετικές απαντήσεις, γιατί αυτοί οι οποιοιδήποτε γονείς είναι αυτοί που πρόκειται να παρατήσουν ένα σκύλο στο δρόμο.

Είναι και η σύζηγος μου εκπαιδευτικός άρα γνωρίζω και εγώ από πρώτο χέρι την αντίδραση των γονένων μετά από μια διαφορετική από αυτούς άποψη.

Τί να πούμε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea