αν απευθυνεσαι σε εμενα..εννοω καθαρα στο χαρακτηρα...δεν ξερω κι εγω ερωτηση κανω!!!Πες μου ΕΝΑ μπορώ να συζητήσω σε οποιοδήποτε επίπεδο θές φιλοσοφικό - κτηνιατρικό - εκπαιδευτικό κλπ κλπ
Δηλαδή? Γίνονται ζευγαρώματα μεταξύ αδελφών κ.ο.κ? Εμ έλα που από τους σοβαρούς δεν γίνονται!ενα αρνητικο ειναι κατι αναλογο με το in breeding που γινοταν στους ευγενεις και στις βασιλικές οικογενειες.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Στο φιλοσοφικό ερώτημα περί κυριαρχίας και επιβολής του ανθρώπου στην φύση, έχω απαντήσει πολλές φορές και έχω πεί ότι το λάθος έγινε πρίν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια όταν ο πρωτόγονος άνθρωπος ταίσε ένα λυκάκι ... και είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.Δεν ειπα ποτε οτι ξερω με σιγουρια ενα ή περισοτερα. Απλα ξερω οτι σιγουρα υπαρχουν και ισως δεν τα βλεπω. Γιαυτο και ζητησα γνωμες μηπως αλλοι βλεπουν
Ποιος?που ειναι το κακό να ζευγαρώνουν 2 αδέρφια οταν το κάνει ο Pezzano ???????
Για κουβεντα μπηκα στο φορουμ. Σε οτι με προβληματιζει για κυνιφιλικα θεματα. Τωρα αν ενδιαφερει η συζητηση το δεχομαι και απλα μπορει να κλεισει εδω. Δεν αναγκαζω κανενα και δεν θα παρεξηγησω και κανενα . Μπορει να ειναι βλακεια το θεμα αλλα δεν θα ντραπω αν κατι με προβληματιζει να το αναφερω και ας ειναι και βλακεια. δεν διεκδικω τα σκηπτρα της εξυπνοτερηςκουβέντα να γίνετε δηλαδή με τέλος να μην υπάρχει
Οχι δεν πρεπει να αποφεύγοντεΠοιος?
Α δεν ξέρω Μάκη, θεωρούσα ότι πρέπει να αποφεύγεται.