Ενστάσεις για την εκτροφή καθαρόαιμων σκύλων

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
το συγκεκριμενο πρεπει να ειναι pug με beagle...σ αυτες τις περιπτωσεις δεν θα ελαχιστοποιουνται οι ασθενειες και δημιουργεις και σκυλια με πio επιθυμητα χαρακτηριστικα??

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
Πες μου ΕΝΑ μπορώ να συζητήσω σε οποιοδήποτε επίπεδο θές φιλοσοφικό - κτηνιατρικό - εκπαιδευτικό κλπ κλπ
αν απευθυνεσαι σε εμενα..εννοω καθαρα στο χαρακτηρα...δεν ξερω κι εγω ερωτηση κανω!!!:D

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν ειπα ποτε οτι ξερω με σιγουρια ενα ή περισοτερα. Απλα ξερω οτι σιγουρα υπαρχουν και ισως δεν τα βλεπω. Γιαυτο και ζητησα γνωμες μηπως αλλοι βλεπουν. Δυστυχως ή ευτυχως τα πραγματα ειναι σχετικα και οχι απολυτα. και εγω αργα το καταλαβα. Παλια πιστευα οτι υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι ΜΟΝΟ καλα ή ΜΟΝΟ κακα. Τωρα οχι και ψαχνομαι......Δεν το βλεπω κακο. Οι γνωμες που γραφτηκαν εδω ειναι οτι ενα αρνητικο ειναι κατι αναλογο με το in breeding που γινοταν στους ευγενεις και στις βασιλικές οικογενειες. Εσυ δηλαδη δεν εχεις αναρωτηθει ποτε? Δεν εκατσες σκεφτηκες σε οποιοδηποτε θεμα οχι μονο σε αυτο αυτα τα καλα αυτα τα κακα........για να δουμε ......να τα αξιολογησω να δω που γερνει η ζυγαρια και να βγαλω ενα συμπερασμα?
Αν τα ηξερα ολα δεν θα ημουν εδω. Γνωμες ζητω δεν θελω να κηρυξω την θεωρια της καταρρευσης των καθαροαιμων:p:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ενα αρνητικο ειναι κατι αναλογο με το in breeding που γινοταν στους ευγενεις και στις βασιλικές οικογενειες.
Δηλαδή? Γίνονται ζευγαρώματα μεταξύ αδελφών κ.ο.κ? Εμ έλα που από τους σοβαρούς δεν γίνονται!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καταλαβα :(:(:(:(:(:(

οπως ΠΟΤΕ δεν πηραμε απάντηση ΓΙΑΤΙ πηρες μαλτέζ ενω προτιμάς τα προβληματικα και τα ημίαιμα ετσι δεν θα παρουμε και εδω απάντηση

κουβέντα να γίνετε δηλαδή με τέλος να μην υπάρχει

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν ηταν εντελως μεταξυ αδελφων αλλα γενικα δεν επετρεπαν τις μιξεις στις γραμμες αιματος

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν ειπα οτι προτιμω τα ημιαιμα ειπα οτι ειναι ασχετο με την ερωτηση μου να σου πω γιατι. αντε να σου πω να μου πεις πως να το συνδεσω με το ερωτημα μου. Πηρα γιατι ηθελα να απολαυσω τα υπερ της καθαροαιμιας ( ολα οσα εχουν αναφερθει για μην επαναλαμβανομαι). Αυτο σημαινει οτι η καθαροαιμια δεν εχει αρνητικα που δεν παει το μυαλο μου?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kανονικά σας έχω χάσει..

Δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της κουβέντας..:maria:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αγαπητή φίλη πάς να βγάλεις από την μύγα ξίγκι.

Το inbreeding είναι ΜΕΘΟΔΟΣ και όχι η πράξη για την οποία συζητάμε δηλαδή η εκτροφή καθαρόαιμων.

Δεν ειπα ποτε οτι ξερω με σιγουρια ενα ή περισοτερα. Απλα ξερω οτι σιγουρα υπαρχουν και ισως δεν τα βλεπω. Γιαυτο και ζητησα γνωμες μηπως αλλοι βλεπουν
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Στο φιλοσοφικό ερώτημα περί κυριαρχίας και επιβολής του ανθρώπου στην φύση, έχω απαντήσει πολλές φορές και έχω πεί ότι το λάθος έγινε πρίν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια όταν ο πρωτόγονος άνθρωπος ταίσε ένα λυκάκι ... και είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
κουβέντα να γίνετε δηλαδή με τέλος να μην υπάρχει
Για κουβεντα μπηκα στο φορουμ. Σε οτι με προβληματιζει για κυνιφιλικα θεματα. Τωρα αν ενδιαφερει η συζητηση το δεχομαι και απλα μπορει να κλεισει εδω. Δεν αναγκαζω κανενα και δεν θα παρεξηγησω και κανενα . Μπορει να ειναι βλακεια το θεμα αλλα δεν θα ντραπω αν κατι με προβληματιζει να το αναφερω και ας ειναι και βλακεια. δεν διεκδικω τα σκηπτρα της εξυπνοτερης:p:D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ποιος?
Α δεν ξέρω Μάκη, θεωρούσα ότι πρέπει να αποφεύγεται.
Οχι δεν πρεπει να αποφεύγοντε

πρεπει να ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΕ

( εκτός και αν εισαι ο Pezzano ή ο Meixner βρε παιδί μου )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea