Γεια σας! Επανήλθα στο dogforum, μιας και τόσο καιρό εν είχα Internet. Θα ήθελα να σας περιγράψω τι μου συνέβη με τον κτηνίατρο . Πριν ένα μήνα πήγα το σκύλο να του κάνει τις προγραμματισμένες εξετάσεις για καλαζάρ. Βγαίνουν τα αποτελέσματα και μου λέει ότι ο σκύλος είναι ύποπτος για καλαζάρ. Πληρώνω 50 ευρώ και παθαίνω, βέβαια, εγκεφαλικό με το αποτέλεσμα για το σκύλο. Η συμπεριφορά του γιατρού, όταν μου είπε τα αποτελέσματα ήταν επιεικώς απαράδεκτη, μιας και ήταν χαρακτηριζόταν από απάθεια. Εν τω μεταξύ, θεραπευτική αγωγή δεν αρχίσαμε. Μου είπε, λοιπόν, να επαναλάβουμε τις εξετάσεις σε ένα μήνα. Έτσι κι έγινε. Προχθές ξανακάναμε εξετάσεις και ο σκύλος βγήκε αρνητικός σε καλαζάρ (ευτυχώς
) και φυσικά ξαναπλήρωασα άλλα 50 ευρώ. Να προσθέσω ότι ο γιατρός έκανε στο σκύλο και τις 2 φορές νάρκωση για να μην τον δαγκώσει, όπως είπε, αν και τον διαβεβαίωσα ότι ο σκύλος μου είναι άκακος. Με όσους συζήτησα το περιστατικό (γονείς και φίλους που έχουν σκύλο) μου είπαν ότι ο γιατρός είναι απαράδεκτος και ότι οι εξετάσεις δεν μπορεί να βγάζουν διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Μην έχοντας γνώσεις κτηνιατρικές και επειδή εκτιμώ πολύ τις απόψεις σας, θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας για τo περιστατικό και αν θα αλλάζατε τον γιατρό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !