Ας πούμε ότι, αν μένεις σε πολυκατοικία και θέλεις να χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ ΕΣΥ το ασανσέρ, αρκεί να βάλεις μία σταγόνα κάθε 2 μέρες!!!Τι είναι το Eucacid?
Όχι για να το προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα αλλά μήπως αφαιρέσω κάτι!
Ας πούμε ότι, αν μένεις σε πολυκατοικία και θέλεις να χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ ΕΣΥ το ασανσέρ, αρκεί να βάλεις μία σταγόνα κάθε 2 μέρες!!!Τι είναι το Eucacid?
Όχι για να το προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα αλλά μήπως αφαιρέσω κάτι!
Εμείς, το καταργήσαμε όταν μπλέξαμε με αυτά τα σατανικά εργαλεία, τους πνίχτες...scalibor λόγω αλλεργίας δεν...
αχαχαχαχαχαχαχχαΑς πούμε ότι, αν μένεις σε πολυκατοικία και θέλεις να χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ ΕΣΥ το ασανσέρ, αρκεί να βάλεις μία σταγόνα κάθε 2 μέρες!!!![]()
Γατάκια...Εμείς, το καταργήσαμε όταν μπλέξαμε με αυτά τα σατανικά εργαλεία, τους πνίχτες...
Κι εγώ μαζί σουΗ δική μου "εμπεριστατωμένη" συνεισφορά και αφού έχω χάσει το μπούσουλα με αυτό το θέμα, συνοψίζεται στην παροιμία... "όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει"
Απαπαπα!!!! Μακρυά από μας τέτοια πράγματα... 666! του όξωαποδω είναι αυτά τα εργαλεία! Και είδες ε? Σε δυσκολεύουν και στην προστασία του σκύλου σου! (οτι να ναι λέωΕμείς, το καταργήσαμε όταν μπλέξαμε με αυτά τα σατανικά εργαλεία, τους πνίχτες...
Αυτό ξαναπέστο...Γατάκια...
Εντάξει, αν σοβαρευτώ, εμείς το κάναμε μιάς και πάρα πολλές (δραστικές) ουσίες αλληλοεπικαλύπτονται...Απαπαπα!!!! Μακρυά από μας τέτοια πράγματα... 666! του όξωαποδω είναι αυτά τα εργαλεία! Και είδες ε? Σε δυσκολεύουν και στην προστασία του σκύλου σου! (οτι να ναι λέω)
Με τη Δάφνη και το Σώτο, εννοείς?Γιάννη...όποτε νοσταλγήσετε αλητοσυμπεριφορές, να ξεσηκωθείτε λιγάκι, σφυρίξτε μας.