Εξόρμηση στο fazoo

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ευτυχως υπηρχε εκεινη η ξυλοσομπα και οι σοκολατες και τα ζεστα ροφηματα...
Υπαρχει μια πανεμορφη πιτ-μποξερ ενος ετους, τυχερος οποιος την υιοθετησει...

Μπραβο στην Μαριανθη και τον Κωστα για τον αγωνα που κανουν, αλλα και στην Αμαλια για την κινητοποιηση εντος του φορουμ.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Υπάρχουν πολλά υπέροχα σκυλάκια στο Fazoo :)
Και ότι και να πει κανείς για την Μαριάνθη και τον Κώστα θα είναι λίγο. Πραγματικά.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα κανονιστεί τέτοια εξόρμηση να μπορέσω να έρθω!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ωραια ηταν. Λυπαμαι που δεν μιλησα και τοσο πολυ με τα παιδια αλλα ερωτευθηκα την Ελσα και ημουν απασχολημενη :Ρ και ξαναφουντωσε και ο ερωτας μου για την Didi...
Γμτ το τριτο σκυλι παει πολυ απο πολλες αποψεις αλλιως....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
κι εγω ερωτευτηκα δυο τρια σκυλια πηγα σπιτι και το μετεφερα αυτο με το συνηθισμενο μου ενθουσιασμο, για να με προσγειωσουν ανωμαλα:(

Μοναξια μου ολα, μοναξια μου τιποτα........

:p

Υ.Γ. Αυτα τα Κρητικα παξιμαδακια με κανελα και μελι ποιος τα'φερε ρε παιδια.......καλα....μελωσα η γυναικα...ε ice? :p

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μεσα στα 2-3 ειναι και αυτη....εκπληκτικη σκυλα.....και το ονομα της ε? ......
ναι ελαφινα την γραφουν και στο σαιτ του φαζου , πολυ ωραιο σκυλι
μεταξυ μας , πολυ τρωγομαιαιαιια και για 4ο:confused:απο δω τους το παω απο κει τους το φερνω

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Εις το επανιδειν παιδια!:);)

Θα γινει μοδα.. αντι για "παμε πλατεία ή παμε για καφέ" θα λέμε "πάμε fazoo" ?:cool::D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Παρολο το κρυο η ατμοσφαιρα στο fazoo ηταν παρα πολυ ζεστη! Γνωρισα την Μαριανθη και τον Κωστα οι οποιοι εχουν τοση αφοσιωση και αγαπη στα σκυλια που δεν μπορεις να μην τους το αναγνωρισεις. Μας υποδεχτηκαν με τα χαμογελα τους, μας γλυκαναν με σοκολατες και διαφορα αλλα καλουδια και μας ειχαν ετοιμασει και την σομπα για να ζεσταθουμε!

Τα σκυλια αρκετα, ο κοπος τους μεγαλος, ευχομαι την επομενη φορα να υπαρχει πιο πολυ συμμετοχη απο ολους εμας εδω στο φορουμ διοτι ειλικρινα χρειαζονται την βοηθεια μας, οτι μπορει να προσφερει ο καθενας ειναι πολυτιμα για αυτους εκει στο fazoo!

Ευχομαι συντομα να υπαρξει και part ii!!

Υγ: Ειδαμε και τον Ανεστη απο κοντα ο οποιος εχει γινει τουμπανο!:)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Υ.Γ. Αυτα τα Κρητικα παξιμαδακια με κανελα και μελι ποιος τα'φερε ρε παιδια.......καλα....μελωσα η γυναικα...ε ice? :p
Αν σ πω οτι αυτά τα παξιμαδάκια τα ανέφερα στην μαμά μου και μου λέει: Ε δεν ρωτούσες και εσυ από που τα έφεραν να περάσεις να πάρεις??? Ειχα που είχα τον πονο μου είχα και τα μελένια παξιμάδια κατά νου!!!!

Ειρήνη ο Ανέστης είναι ''στον όγκο'' !!!

Οντως να το καθιερώσουμε για καφεδάκι στο καταφύγιο και να κάνουμε παρέα στα σκυλούνια~

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Με αφορμή το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να σας συντροφεύσω την κυριακή στο fazoo ετοιμάζομαι να πάω μια από τις επόμενες μέρες. Όποιος επίσης δεν μπόρεσε να πάει και έχει κάποια προτίμηση για συγκεκριμένη μέρα ας το γράψει εδώ ώστε να κανονίσω με την υπεύθυνη και να πάμε μαζί.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Εγώ όποτε κανονίσετε θα έρθω!!! Όσο είμαι άνεργη ακόμα θα εκμεταλλευτώ τον χρόνο μου σωστά!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Παιδιά την Δευτέρα κατά τις 12 θα πάω στο fazoo, εκτός απροόπτου, η υπεύθυνη θα με πάρει την Κυριακή αν κάτι προκύψει. Όποιος θέλει και μπορεί λόγο καθημερινής θα χαρώ να πάμε μαζί!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Παιδιά την Δευτέρα κατά τις 12 θα πάω στο fazoo, εκτός απροόπτου, η υπεύθυνη θα με πάρει την Κυριακή αν κάτι προκύψει. Όποιος θέλει και μπορεί λόγο καθημερινής θα χαρώ να πάμε μαζί!
Θέλω να έρθω κι εγώ.Που ακριβώς είναι?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν μαζί μου υπάρχει ένα κόλλημα από την Μαριάνθη για αύριο οπότε θα μιλήσουμε αύριο το απόγευμα για να πάω μάλλον την Τρίτη. Θα γράψω οτιδήποτε νεότερο. :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν μαζί μου υπάρχει ένα κόλλημα από την Μαριάνθη για αύριο οπότε θα μιλήσουμε αύριο το απόγευμα για να πάω μάλλον την Τρίτη. Θα γράψω οτιδήποτε νεότερο. :)
Θα περιμένω νέα σου οπωσδήποτε!