Επίθεση σκύλου στη Θεσσαλονίκη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Ακριβώς αυτό που λέει ο σι μολ σκέφτηκα , στην Αμερική θα του την είχαν ανάψει στο κεφάλι σε χρόνο tt. Μόνο που θα σκεφτόταν να επιτεθεί, πριν ακόμη δαγκώσει κανέναν.

Η εξέλιξη του συμβάντος ήταν η αναμενομένη. Εγώ στεναχωριέμαι γιατί οι δημοσιογράφοι της συμφοράς θα το ξεχειλώσουν όσο δεν πάει άλλο και θα έχουμε πρωτοφανή κύματα μίσους και εξόντωσης αδέσποτων.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Tωρα ειδα σε ένα βίντεο ότι αφου το ειχε σηκωσει απ τα πίσω πόδια, αυτο καταφερε να γυρισει και την δαγκωσε!
Υποθετω λοιπον ότι μετα απελπισμένη, το εφερνε γυρω γυρω, ξεροντας ότι αν σταματησει να το γυρίζει θα την ξαναδαγκώσει...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
υποτηθεται οτι σηκωνεις τον σκυλο απο τα πισω ποδια και κανεις κυκλους μαζι του για να μη σε δαγκωσει[κυκλους οχι σβουρες]. μαλλον η μπατσινα καταλαβε οτι το σκυλί παραηταν γρηγορο και θα την δαγκωνε ετσι και αλλιως, εξ ου και η σβουρες.
εγω περιμενω με αγωνια καποιον να βγαλει νεκροψια και αποδειξει οτι το σκυλι δεν ειχε λυσσα

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
καποιος εργαστηριακος ελεγχος τουλαχιστον ! ειναι λυσσυποπτο...

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
το σκυλί γνωρίζουμε αν περισυλλέχθηκε από κάποια κτηνιατρική μονάδα μετά το θάνατό του;; Γιατί από αυτές τις σελίδες που ανέβασαν το περιστατικό, οι πληροφορίες ήταν για τα ανάθεμα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Απο οτι είδα στο βίντεο η αστυνομικίνα προσπάθησε αλλά με λάθος τρόπο, ο σωστός τρόπος είναι αφού του σηκώσει τα πίσω πόδια να περπατήσει προς τα πίσω μέχρι να μπορέσει να το περιορίσει με ένα λουρί ή να το κλείσει κάπου. Κρίμα που δεν ήταν κάποιος γνώστης κοντά που να μπορούσε να βοηθήσει γιατί απο ότι φάνηκε οτι ενώ προσπάθησε (αντί να πυροβολήσει) δεν είχε αρκετή δύναμη ή ψυχραιμία για να τα καταφέρει.

• Like
Reactions: Lavernne

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν υπήρχε όπλο με αναισθητικό οκ, αλλά δεν υπήρχε!

Και πολύ τον κράτησαν ζωντανό!

Ασχέτως αν ήταν πανικοβλημένο, ασχέτως τι έγινε πριν ο σκύλος αυτή την στιγμή ορμάει ανεξέλεγκτα!
Ή τον αναισθητοποιείς με κάτι ή τον τελειώνεις!

Ακόμα και να ερχόταν η όποια υπηρεσία να επέμβει το ζώο είχε ήδη δαγκώσει τόσα άτομα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν δεν κανω λάθος, σε τετοιες περιπτώσεις στέλνεται δείγμα από τον εγκέφαλο του σκύλου που είναι υποπτος για λύσσα, σε εργαστήριο στην αθηνα για έλεγχο.

• Like
Reactions: epial

ektor1998

Member
16 Δεκεμβρίου 2009
10
16
Μετα το 28:10

http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-2352015

Ο σκυλος επαιζε, ξαφνικα ξεκινησε να δαγκωνει, δηλαδη καποιος ενιωσε δοντια και φοβηθηκε, μετα αχισαν τα ξουτ φυγε απο δω και το τρεξιμο, ισως καμια κλωτσια, μετα ο σκυλος δαγκωνε ακομα πιο δυνατα, τον σκυλο τον παλευανε, τον φερνανε σβουρες, ο σκυλος πηγαινε απο εδω κει απο κει σαστισμενος, προσπαθουσε να μπει στα αυτοκινητα.

Οταν κανεις μαλακιες πολλα μπορουν να συμβουν, ο αλλος σκοτωσε τον πατερα του με το ιδιο του το οπλο στους παραδοσιακους χορους.

Το σκυλο καποιος τον παρατησε εκει κοντα η ηταν του βενζινα και κανει τον κινεζο γιατι εγινε μαλακια. Το σκυλι το ανεβασανε με παιχνιδια και μετα δε μπορουσανε να αντεξουν το παιχνιδι, δε ξερανε και να το κοψουνε και το στρεσαρανε, λειτουργουσανε σα δολωματα που κουνανε το πανι στον ταυρο και τρεχουνε.

την πληρωσε το σκυλι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Έχει δίκιο ο ektor1998 τον σκύλο άρχισε να τον παίζει ο ηλίθιος, μάλιστα το λένε και σε κάποια στιγμή στο βίντεο, εμείς του φερθήκαμε πολύ καλά μάλιστα ήταν πολύ φιλικός και αρχίσαμε να παίζουμε μαζί του , αλλά μετά μας όρμησε..

Το σκυλο καποιος τον παρατησε εκει κοντα η ηταν του βενζινα και κανει τον κινεζο γιατι εγινε μαλακια. Το σκυλι το ανεβασανε με παιχνιδια και μετα δε μπορουσανε να αντεξουν το παιχνιδι, δε ξερανε και να το κοψουνε και το στρεσαρανε, λειτουργουσανε σα δολωματα που κουνανε το πανι στον ταυρο και τρεχουνε.

• Like
Reactions: johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μόλις διάβασα ένα άρθρο του dogforum.gr στο facebook... επί του συγκεκριμένου θέματος...

Το διάβασα πολύ προσεκτικά... και το ξαναδιάβασα...
Έκανα "like", γιατί απηχεί τις απόψεις, τις (μεγάλες ή μικρές) γνώσεις, το "attitude", τους προβληματισμούς... όσων ανθρώπων "αγαπάνε το σκύλο" (και τη σκύλα!)... χωρίς περιττές φιοριτούρες, χωρίς να παθιάζεται (όπως εγώ - λανθασμένα! - κάποιες φορές;))... ήρθε να γράψει, δηλαδή, τα "ψιλά γράμματα" που ορίζουν την πεμπτουσία της σχέσης των δύο ειδών (ανθρώπου και σκύλου)...

Θα έλεγα, "μπράβο @admin ", που επιλέξατε ένα άρθρο γραμμένο από ένα βαθύ γνώστη και, ταυτόχρονα, νηφάλιο άνθρωπο... από έναν άνθρωπο που, σε δύσκολες (παρόμοιες) στιγμές, μπορεί να "καθοδηγήσει"... και "μπράβο που του ζητήσατε να γράψει το άρθρο"... και θα ήθελα να ζητήσω να μας αναδείξει η σελίδα μας τον συγγραφέα, ώστε να τον "δοξάσουμε"... να εφεύρουμε για "πάρτη του" εκείνο το γ@μ@μένο κουμπί με τα 1.000 likes...:D όμως...

...επειδή, για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα, αυτό που με βοηθάει στις περισσότερες εκφάνσεις της δραστηριότητάς μου (εκτός από την κορμάρα μου - που μου δίνει την άνεση να "τιθασσεύω" το γ@μwσκυλό μου, παρά το wishful thinking αρκετών, περί του αντίθετου:D), είναι η προσοχή μου στο ΔΙΑΒΑΣΜΑ (και, δε λέω - και στο γράψιμο:p)...

...με το "ξαναδιάβασμα", λοιπόν, κατάλαβα (από τις μικρές - αλλά καθοριστικές - λεπτομέρειες) και ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έγραψε το άρθρο (οπότε, αγαπητέ @admin, δεν πειράζει, ας μην μας τον συστήσετε)...

Και, για λογαριασμό όλων των "πραγματικών" σκυλάδων... ΦΙΛΕ, ευχαριστούμε!!!:)