Επαγγέλματα σκύλων...χμ!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μου αρεσει αυτό το θεμα. Πριν λιγες μερες ειχα διαβασει για σκυλους κυνηγούς τρουφας και σκεφτομουν να το βαλω στο φορουμ.

http://popaganda.gr/proti-ellinida-kinigos-troufas/
Πείτε μου λίγα πράγματα για τα σκυλιά σας. Σήμερα έχω τρία σκυλιά τρούφας. Τον Boss (λαμπραντον-γκριφόν κορθάλ) που μόλις έγινε 9 χρονών αλλά με τον ίδιο ζήλο βρίσκει ακατάπαυστα όλα τα είδη τρούφας με μία αισθητή αδυναμία στις λευκές ποικιλίες. Πρόκειται για ένα πλάσμα πραγματικά ταγμένο στην τρούφα. Επίσης έχοντας πλέον αναπτύξει μία μοναδική σχέση είναι πάντα μαζί μου. Μέχρι σήμερα δεν τον αποχωριστεί πάνω από λίγες ημέρες μετά από 5 χρόνια που είμαστε μαζί. Έχω επίσης την Τσίκα (λάμπραντορ) που λόγω της πιο κοντινής εμβέλειας ψαξίματος και μεθοδικότητάς της είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη ιδίως σε επίπεδο καλλιεργειών. Και τέλος τον νεαρότερο Άλντο (μπράκο-πόιντερ) που παρά την τρομακτική μου ζωηράδα έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό συλλέκτη με εξαιρετικό απόρτ, αφού πρώτα κατανάλωσε κιλά τρούφας που εξαρχής εντόπιζε με αξιοσημείωτη ευκολία αλλά προτιμούσε να καταναλώνει ο ίδιος γιατί ξέρει να εκτιμά το καλό φαγητό.