Ειναι τρεις το πρωι και το Μουφ δε μ' εχει αφησει να κοιμηθω καθολου διοτι ξυνεται σαν τρελλο. Ναι, του βαζω καθε μηνα τα αντιπαρασιτικα του (Frontline Plus εδω και δυο χρονια). Και ναι, τον εχω βγαλει εξω για βολτα. Απο το βραδυ ομως αρχισε να ξυνεται σε σημειο που βρισκω τουφες στο πατωμα. Δεν προκειται για τριχοπτωση, ειναι απλως το ξυσιμο το οποιο κανει στα πισω ποδια του με τα δοντια του η χτυπωντας/σουρνοντας τα πισω ποδια του στο πατωμα. Ξύνει επίσης ή γλύφει τα μπροστινά του πόδια και είναι λαχανιασμένος συνεχώς. Ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι νευρικοτητα και δεν το συνηθιζει ποτε. Μαλιστα εκοβε σοβαρες βολτες που με ξυπνησαν και μετα ηρθε να κλαψουρισει να το βγαλω για τσισα του. Διαρροια δεν εχει, αρα δεν ειναι εντερικα. Δεν εχει φαει τιποτα περιεργο αυτες τις μερες.
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αλλεργια απο το καθαρισμα που του κανανε στο Petsmart πριν καμια βδομαδα, αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα ειχε αντιδραση στο σαμπουαν τους. Δεν εχω ιδεα βεβαια αν το αλλαξανε. Τη φορα που τον πλυνανε στην πανσιον που τον αφησα τον Ιανουαριο παντως επαθε σοβαρη αλλεργια και απο τοτε τον επλενα εγω με φαρμακευτικο σαμπουαν και δεν παθαινε τιποτα. Τωρα ομως επρεπε να τον κανουνε deshed που δεν μπορυσα να το κανω εγω.
Η κτηνίατρος ανοίγει σε πέντε ώρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου έχει τελειώσει και το σαμπουάν που μου έδωσε, οπότε δεν μπορώ να τον πλύνω αλλιώς θα το έκανα.
Θα σας ήμουν ευγνώμων για ό,τι ιδέες.
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αλλεργια απο το καθαρισμα που του κανανε στο Petsmart πριν καμια βδομαδα, αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα ειχε αντιδραση στο σαμπουαν τους. Δεν εχω ιδεα βεβαια αν το αλλαξανε. Τη φορα που τον πλυνανε στην πανσιον που τον αφησα τον Ιανουαριο παντως επαθε σοβαρη αλλεργια και απο τοτε τον επλενα εγω με φαρμακευτικο σαμπουαν και δεν παθαινε τιποτα. Τωρα ομως επρεπε να τον κανουνε deshed που δεν μπορυσα να το κανω εγω.
Η κτηνίατρος ανοίγει σε πέντε ώρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου έχει τελειώσει και το σαμπουάν που μου έδωσε, οπότε δεν μπορώ να τον πλύνω αλλιώς θα το έκανα.
Θα σας ήμουν ευγνώμων για ό,τι ιδέες.