Αχ, Θεέ μου, το Μουφ είναι πάλι χάλια! Καταρχήν η διάρροια άρχισε να καλυτερεύει αλλά είναι κίτρινη και είναι ακόμα διάρροια. Δεύτερον το έχει πιάσει και γλύφει, ξύνει και δαγκώνει το αριστερό του πόδι και το έχει κάνει κατακόκκινο ενώ ο υπόλοιπος είναι ΟΚ. Πήρα τηλέφωνο την κτηνίατρο που αυτή τη στιγμή χειρουργεί και μίλησα με τη βοηθό της που μου είπε ότι πρέπει να μιλήσει με την κτηνίατρο, οπότε τώρα περιμένω να βγει από το χειρουργείο και να μου πει τι γίνεται με το Μουφ διότι εκείνο το πόδι του θα το φάει. Αφού δεν τον πήγα πρωινή βόλτα διότι φοβάμαι ότι έτσι ερεθισμένο που είναι θα πάθει καμιά μόλυνση από κάτω και θα έχουμε πάρα πολύ κακά ξεμπερδέματα!! Του τρώει και τη γούνα του ποδιού του μαζί.
Μου φαίνεται θα της ζητήσω συμβουλή με τι να το ψεκάσω και να το μπανιάρω αυτό το πλάσμα διότι δε μας βλέπω καλά. Επιπλέον μου τελειώσανε τα φάρμακα για το στομάχι μου που έχω σοβαρή γαστρίτιδα και κάνω εντατική θεραπεία, με πήρανε τηλέφωνο από το φαρμακείο ότι η γαστρεντερολόγος μου διατάζει να τσακιστώ να πάω να τα πάρω κι εγώ δεν το κουνάω ρούπι από το σπίτι μέχρι να μάθω τι έχει το Μουφ όταν μου τηλεφωνήσει η κτηνίατρος!! Έτσι και δε με πάρει τηλέφωνο σε μια ώρα θα το βουτήξω και θα το πάω στην κλινική διότι στο δρόμο μας είναι και το ανθρώπινο φαρμακείο για μένα...
Και μη μου πείτε για τον Άλφα Λύκο και το κατώτερο ον διότι εγώ μεν μπορώ να πω ότι πονάω και ξέρω πότε καίγονται τα σωθικά μου. Το Μουφ όμως δεν μπορεί να μιλήσει και να πει τίποτα! Εδώ πριν ανακαλύψουμε τη δυσπλασία του, πόναγε το αριστερό του πόδι και δεν έδειχνε τίποτα, τα υπέφερε όλα στωικά και υπομονετικά και το βρήκαμε όταν τον τέντωσαν για την ακτινογραφία και έβγαλε μια κραυγή πόνου και ΜΕΤΑ έγινε η διάγνωση και τώρα παίρνει φάρμακα και δεν πονάει. Εδώ ξυνότανε προχτές συνέχεια και δεν έκλαιγε αλλά υπέφερε σιωπηλά και δεν ήθελε καν να με ξυπνήσει.
Δε μου λέτε, να το περιορίσω κάπου να μη γλύφει το πόδι του? Ορίστε, σταμάτησε τώρα και αναστέναξε πολύ βαθειά. Πρέπει να υποφέρει πολύ.

Όρεξη πάντως έχει κανονική και τρώει το συνηθισμένο του σκυλόφαγο.
Και τώρα ξανάρχισε. Παρά τα δυο Benadryl από το πρωί.