Επείγον - Τύφος!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Nαι και εμενα κατι τετοιο ισως ειναι γαστρεντεριτιδα λεει ο γιατρος!Τα κακα του ειναι υγρα κιτρινα και πρασινα αιμα δεν εχουν σχεδον καθολου (δηλ τιποτα σχεδον) διαθεση οχι αλλα οταν τον πηγα γιατρο δαγκωνε ειχε πολυ δυναμη αφου απορησε ο γιατρος πως ενα σκυλακι με τετοια αρρωστια μπορει και ειναι ετσι(επισης το βραδυ καπως ηταν καλυτερα με ενεργεια περπατουσε και τετοια πιδηξε απο τον περιφραγμενο του χορο που τον εχω) ?Τον ειδε λεει δυνατο και ισως γινει καλα !!
Τι λες οτι μπορει να ειναι εσυ???:(

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Και βρες έναν γιατρό που δεν ξεγράφει με τη μία το κουτάβι...! Ο συγκεκριμένος στην ουσία αυτό που σου έλεγε είναι ότι δεν έχει καν νόημα να προσπαθήσει να βοηθήσει. Κι όμως έχει!
Εξέταση κοπράνων έκανε?

Περαστικά στο μικρό! :)
Βασικα ο γιατρος ειναι μια χαρα γιατι τον ρωτησα γιατι δεν του βαλαμε απο την αρχη και μου λεει επρεπε να δουμε πως θα εξεληχθει και μου ειπε να τον παω και αυριο :-$

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Ρε παιδιά είναι αποκαρδιωτικό :(
Δηλαδή αν ο vergilakos δεν ήταν μέλος του φόρουμ, να μπει να ρωτήσει, τι θα γινόταν;
Μπορεί να είναι γαστρεντερίτιδα, μπορεί και όχι. Αν είναι να αντιμετωπιστεί κάτι υποθετικά, ας είναι για το χειρότερο. Εχει καταντήσει θέμα τύχης η επιβίωσή τους :-|

επρεπε να δουμε πως θα εξεληχθει και μου ειπε να τον παω και αυριο
Vergilako θα μπορούσε να έχει και δίκιο (μπορεί και να έχει) αλλά κάποιες ασθένειες αν τις αφήσεις να εξελιχθούν έστω και λίγο, δεν υπάρχει σωτηρία.
Τελικά όμως θα ήθελα να μας πεις πως διάολο νομίζεις ότι κόλλησε. Δεν είχε κάνει εμβόλια;

Last edited:

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Δεν ξερω τι να πω παντως οτι χρειαστω θα σας κραταω ενημερους :) :(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δες κι αυτό το θέμα. Είναι μεγάλο, αλλά έχει μεγάλη σχέση με το δικό σου.

Κι εγώ το βρίσκω αποκαρδιοτικό να πρεπει να επιμείνεις και να προτείνεις εσύ τα αυτονόητα στο γιατρό σου.
Περαστικά εύχομα.
Δε μας είπες όμως, πως εγινε η ζημιά? Εμβόλια δεν είχε τελειώσει?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
mareco ας ελπισουμε πως ειναι γαστρεντεριτιδα οπως ειχε η δικια μ και ασ προετοιμαστουμε βεβαια με την καταλληλη σοβαροτητα οπως λες για το τυφο.
vergilakos Και τυφο να εχει το σκυλι αν κινηθεις σωστα δν υπαρχει λογος ανησυχιας. ειναι θετικο το οτι το προλαβες στην αρχη. Δν εχει αιμοραγικη διαρροια κ αυτο εμενα μ λεει κατι. Τα ιδια συμπτωματα ειχε και η δικια μ ακριβως. .
Ποτε το επαθε αυτο ?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Δες κι αυτό το θέμα. Είναι μεγάλο, αλλά έχει μεγάλη σχέση με το δικό σου.

Κι εγώ το βρίσκω αποκαρδιοτικό να πρεπει να επιμείνεις και να προτείνεις εσύ τα αυτονόητα στο γιατρό σου.
Περαστικά εύχομα.
Δε μας είπες όμως, πως εγινε η ζημιά? Εμβόλια δεν είχε τελειώσει?
Μολις του το βαζα εγω του παιδιου! Πως με προλαβες ετσι Πηγη ???!!!

vergilakos δες αυτο το θεμα ειναι της δικιας μου σκυλιτσας πριν ενα μηνα περιπου και κατι. Θα σε βοηθησει

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Πραγματικα παιδια σας ΧΙΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(Viper-Kopritis-amalthea-mareco-Foibos-killah-Sevah-Xotikouli) που με βοηθαται σας ειμαι ευγνωμον :)
Το σκυλακι το εχω το πολυ 2 μηνες δεν προλαβα να του κανω εμβολια γι διαφορους λογους και τον ειχα αμολυτο σπιτι στην αυλη αλλα πηγαινε και σε ενα χωραφακι διπλα που ειναι κολλητα στο σπιτι μου και μαλλον εχει πρεπει κατι να κολλησε.Τα κακα του σαν νερο καπως και κιτρινα και πρασινα χωρις αιμα οπως σας ειπα....Σημερα ειναι η 3μερα με 4μερα που ειναι ετσι :(

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Αν ειναι γαστρεντεριτιδα με τα φαρμακα κτλ (μας ειχε δωσει κ κονσερβα εμας) σε 2 μερες θα ειναι ενταξει. καμια βδομαδα κανει κυκλο η γαστρεντεριτιδα . Ετσι τουλαχιστον εγινε με μενα. Αλλα ορο θελει τις πρωτες μερες. Επισης εγω της εφτιαχνα και τσαγακι π εχει ηλεκτρολυτες και θυμαμαι της εδινα με συριγγα μεσα στο στομα με το ζορι. Μια κουπα φτιαξε και δινεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Να σ πω η πρωτες διαρροιες μυριζαν απιστευτα ασχημα ? Και οταν λεω μυριζαν δν εννοω νορμαλ... ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
3η 4η μέρα και ο γιατρός του περιμένει ακόμη να εξελιχθεί; Ok.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
vergilakos κανονικα πρεπει να γινει το τεστ του τυφου για να ειμαστε βεβαιοι πως δν ειναι αυτο. Κοστιζει περιπου 50 ευρω. Ειναι αναλογως το ιατρειο αλλα σ εδωσα μια μεση τιμη. Επισης με το που τελειωσει ολη αυτη η ιστορια πρεπει να εμβολιαστει αμεσα το μικρο σου αλλιως ειναι επιφοβα πολλα αλλα. Μην ξεχνας πως υπαρχουν αρρωστειες οπως η μορβα π πραγματικα εκει εισαι χαμενος!!!
Η μαλλον κατα 98% χαμενος

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
vergilakos, είναι εγκληματικό να μην έχει ξεκινησει ακόμα κύκλο εμβολίων ο σκύλος και να τον αφήνεις να πηγαίνει σε χωράφια και να έρχεται σε επαφή με μέρη οπου πατάνε κι αλλα ζωα!

Δες εδώ πως θα έπρεπε να έχεις πράξει.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ναι απιστευτα ασχημα να μην μπορεις να ανασανεις!!!!Ο Γιατρος ηθελε να σιγουρευτη τι ειναι και μαλλον λεει ιογενης γαστρεντεριτιδα :(

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Εχεις δικιο τι να πω απλα ειχω και αλλο σκυλακι μεγαλο εξοδα πολλα και ξερεις...δεν ειναι οτι δεν ηθελα με καταλαβαινεις!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
H αλήθεια είναι οτι δε σε καταλαβαίνω καθόλου, αλλά δεν έχει σημασία. Μ'εσένα ότι έγινε έγινε. Απλά το ανέφερα σε περίπτωση που βρίσκονται και άλλη στην ίδια κατάσταση.
Ελπίζω να τη σκαπουλάρει ο δικός σου. :)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Μεγαλε ολα καλα τωρα. Προεχει η υγεια του μικρου. Μην νιωθεις τυψεις ακομα γτ ολα παλευονται.
Μετα μπορουμε να σε βαλουμε στην γωνια και να σε τσακισουμε ομως ε? χαχα!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
αυτο υπερτονισα :p
Μια χαρα θα παει πιστεψε με!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ειιιιιι! ιογενη γαστρεντεριτιδα ειναι (αν εχει δικιο) θελει φαρμακα για λιγες μερες κονσερβες ειδικες και ενυδατωση με τσαγακι κτλ.
Ακου κ μενα πριν 1 μηνα το περασα