Επείγον - Τύφος!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ναι αλλα οσο το βλεπεις ετσι το κακομοιρο σε φευγει καθε ελπιδα τι να πω τιποτα δεν ειναι σιγουρο :(

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ασε κ μενα ψοφια κατω ηταν χωμα τελειως! αλλα συνηλθε με τα τσαγακια τα φαρμακα και την αγαπη μας.
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Π ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ναι μια κουπα τουλαχιστον. Σιγα σιγα ομως με κανει εμετο γτ θα κανουμε μια τρυπα στο νερο.
Με συριγγα το κανα εγω. Θελει υπομονη... Επισης εγω της εδινα κ κατι χαπακια. Δν ξερω αν σ δωσε ο γιατρος κατι. Αν ειναι γαστρεντ λογικα κατι πρεπει να σ δωσει.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
θα το παω και αυριο και λογικα κατι μου πει και θα με συμβουλευση προς το παρον τσαι και ας ελπισουμε να ειναι γαστραντερικο αν και πολυ φοβαμαι γι την κωλο αρρωστια τυφο :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Vergilako δεν είμαστε γιατροί. Θα του δώσεις ότι σου πει ο γιατρός και όχι ότι σου λέει ο καθένας μας. Εμείς μπορούμε να σε αφυπνίσουμε λόγω εμπειριών μας, αλλά μέχρι εκεί. Δεν το έχει κρατήσει το σκυλάκι εκεί με μόνιμο ορό; Του βάλατε πχ ένα μπουκάλι και στο έδωσε να το πάρεις σπίτι;

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ειναι 3-4 μερες ετσι.
Ο τυφος εκδηλωνεται ραγδαια. Μπορει να ειχε πεθανει τωρα κιολας. Ετσι μ ειχαν πει εμενα. Οι 4-6 μερες ειναι κρισιμες. Και τυφο να εχει ηρεμησε.
Δν σημαινει πως θα πεθανει. Θα γινουν σωστες κινησεις. Αιμορραγικη διαρροια να προσεχεις .
Ξεκινα με τσαι και μην μ γραφεισ!!! να παρει το 1/3 της κουπας σιγα σιγα τωρα.
Και ορος δν θα ηταν ασχημη ιδεα. Να του χορηγεις 2 λιτρα τουλαχιστον την μερα.
Για να ακριβολογω ο ορος ειναι το καλυτερο δυνατο ''γιατρικο'' μαζι με τα φαρμακα.
Αλλα δν χανεις τπτ να δωσεις τσαγακι αμεσα.

Last edited:

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
ΟΚ Viper θα το κανω :)Toυ εβαλε ορο στην πλατη και θα αντεξει ειπε με αυτη την ποσοτητα ορου 18 ωρες μετα πρεπει να παω να του ξανα βαλει :-|(του εβαλε μια μεγαλη ποσοτητα κατω απο το δερμα του ειχε φουσκωσει )

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
α κτλβ... να υποθεσω πως μετα εκανε διαρροια ???

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Oxi δεν εκανε και πηγα να δω την πλατη του ακομα δεν εχει αποροφησει τον ορο που του ειχε βαλει οποτε εχει δικιο οτι θα κρατησει 18 ωρες !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
ΟΚ Viper θα το κανω :)Toυ εβαλε ορο στην πλατη :confused: (βρήκε φλέβα στην πλάτη; ) και θα αντεξει ειπε με αυτη την ποσοτητα ορου 18 ωρες μετα πρεπει να παω να του ξανα βαλει :-|(του εβαλε μια μεγαλη ποσοτητα κατω απο το δερμα του ειχε φουσκωσει )
:confused::confused:

Ελπίζω να μας δώσει κάποιος τα φώτα του, γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω...:(

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
:-|Εγω σας λεω τι μου ειπε .Ειπε οτι θα ειναι καλυμενος με ολα αυτα που του εβαλε 18 ωρες και μετα θα του ξανα βαλει και μου ειπε νερο ελαχιστο να του δινω

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
κ εγω εκει καγκελωσα. και να φουσκωνει το δερμα του ?
αυτο δν πρεπει να ειναι ενδοφλεβιο . ετσι θεωρω. ετσι εγινε με μενα δηλαδη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
:-|Εγω σας λεω τι μου ειπε .Ειπε οτι θα ειναι καλυμενος με ολα αυτα που του εβαλε 18 ωρες και μετα θα του ξανα βαλει και μου ειπε νερο ελαχιστο να του δινω
Ετοιμάζεσαι όμως να τον "πνίξεις" στο τσάι...
Ελπίζω να καταλαβαίνετε και οι δυο σας...

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Οκ τοτε θα κανω οτι μου πει ο γιατρος γιατι τον εμπιστευομαι και βλεπουμε !:(

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
δν το ειδα αυτο π σ ειχε πει να του δινεις ελαχιστο. γτ ομως? εμεις αν κ πηραμε 2 ορους την πρωτη μερα μ ειπε να της δινω. πφφφφ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Γιατί εσείς viper μπορεί να είχατε κάτι άλλο, από τον μικρούλη του vergilakou...
Γιατί μπορεί ο γιατρός του να έχει άλλη άποψη για την θεραπεία...
Γιατί μπορεί ο γιατρός του να μην ξέρει καν τι να κάνει...
Το θέμα είναι, ότι εμείς δεν είναι δουλειά μας να "συνταγογραφούμε" όσο καλή πρόθεση κι αν έχουμε. Μπορεί εύκολα να γίνει ακόμη και ζημιά.
Είναι όμως ευθύνη του vergilakou, να πράξει το καλύτερο δυνατόν για το σκυλάκι του. Ετσι κι αλλιώς, από δικό του λάθος κατέληξε να παιδεύεται τώρα (ο μικρούλης) και ίσως να χαροπαλεύει. Ελπίζω πως θα τα καταφέρει.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ολα γινονται με καλη καρδια και βαση εμπειριων. Αυτο ειχα αυτο κατεθεσα :p
Αν του ειπε πως ειναι ιογενης γαστρ. παντως τοτε εχει μια εικονα τι εχει. 4 γιατροι το ιδιο μ ειπανε να κανω. ορο και τσαγακι. Τωρα απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι λεει η καρδια του κ ο γιατρος του. Και αυτο ειναι το σωστο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λογικά χορήγησε τον ορό υποδορίως, από την περιγραφή τουλάχιστον, κι αυτός θα απορροφηθει σταδιακά!

Για ότι κάνεις ρώτα πρώτα τον γιατρό!
Μην νομίζεις ότι η υπερενυδάτωση είναι ακινδύνη....