οποτε κοφτε την πλακα οτι και καλα τα πιτμπουλ ειναι αθωα σκυλακια του καναπε και της πολυθρονας γιατι μπορει να σας πιστεψει καποιος ασχετος και να παρει ενα για να κανει τη φιγουρα του και το κοματι του στη γειτονια και να κλαψει με μαυρο δακρυ,,,,,,,,,,,
Με το να απαριθμούμε τα περιστατικά με τις ιστορίες των πιτμπουλ μόνο "καλό" δεν κάνουμε και τίποτα εποικοδομητικό στην συγκεκριμένη ιστορία δεν δίνουμε.. Αν εγώ που έχω ένα δίπλωμα οδήγησης ένα χρόνο και με την ανάλογη εμπειρία πάω να αγοράσω ένα π.χ. s 2000 και δοκιμάσω την τελική του ταχύτητα σε στροφή.., δεν θα με σκοτώσει το αυτοκίνητο αλλά το "μυαλό" μου.., πολλοί βέβαια θα το αποκαλέσουν "σκοτώστρα"..
Εικόνες με πιτ μπουλ παρέα με μικρά παιδιά έρχεται σε κόντρα με τα άσχημα περιστατικά..και αυτό γιατί ήταν άλλοι ιδιοκτήτες.., οι ίδιοι ιδιοκτήτες θα είχαν πρόβλημα ακόμα και με ένα μαλτεζάκι με την διαφορά πως το μαλτεζάκι δεν θα σκοτώσει αλλά θα τραυμάτιζε το παιδί και αυτό τους κάνει την διαφορά.
Δυναμικές φυλές που χρίζουν έμπειρους ιδιοκτήτες.., με αποτέλεσμα όμως το ίδιο επιθυμητό που ισχύει σε κάθε φυλή.. ισορροπημένα σκυλιά.
Όπως θέλει λογική στην επιλογή ενός αυτοκινήτου και πόσο μάλιστα πρώτου.. έτσι και στην επιλογή ενός σκύλου.., βάση των θέλω μας.., της εμπειρίας μας.., του τρόπου ζωής μας..
Ναι το ρητό δεν υπάρχουν "κακά" σκυλιά αλλά ακατάλληλοι ιδιοκτήτες, ισχύει..
Όσον αφορά για το θέμα μας, η katerina k τα διατύπωσε μία χαρά.., φροντίστε να απευθυνθείτε το συντομότερο σε έναν εκπεδεύτη και ξεκινήστε από την αρχή όσο είναι νωρίς..