Επικυνδινος κτηνίατρος

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Ειναι απλα τα πραγματα..
Οταν καποιος παει να χειρουργηθει, πριν του κανουν ολικη ναρκωση του παιρνουν αιμα για να δουν μηπως πασχει απο κατι, μπορει να εχει το οτιδηποτε.
Δεν νομιζω πως πρεπει να ειναι κανεις γιατρος για να το ξερει αυτο.
Το οτι δεν εκανε αιματολογικες ειναι σιγουρο djdoctor, διοτι την ενεση την εκανε οσο ημασταν εκει, συν τις αλλοις μας το παραδεχτηκε πως δεν εκανε αιματολογικες, γιατι λεει δεν ειχε χρονο....
Θελεις κι αλλα?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πωλίνα, εδώ θα σε διορθώσω, όσο και να λυπάμαι για το σκυλάκι σου. Γνωρίζω ότι αιματολογικές εξετάσεις δε γίνονται για τρεις τουλάχιστον εγχειρίσεις με ολική νάρκωση: στείρωσης (είχα σκεφτεί να πάρω δεύτερο σκύλο και είχα κανονίσει με την κτηνίατρο να τον στειρώσω), καθαρισμού δοντιών (επίσης είχα σκεφτεί να κάνω στο σκύλο μου και τελικά δεν τον έκανα) και τέλος την ακτινογραφία για ανίχνευση δυσπλασίας που γίνεται με νάρκωση διότι άντε να πείσεις το σκύλο να μείνει ακίνητος. Κατοικώ στην Αμερική όπου σου κάνουν μήνυση για αμέλεια με το ψυλλοπήδημα και οι γιατροί και κτηνίατροι τρελλαίνονται να παραγγέλνουν τεστ, κυρίως άμα είναι πάρα πολύ καλοί και προφανώς ακριβότεροι. Το δικό μου σκύλο τον πάω στην καλύτρη κλινική που έχουμε εδώ και που είναι μάλιστα αλυσίδα στην περιοχή (όχι μεγάλη). Φαντάζομαι ότι μια γενική αίματος που άλλωστε δεν κοστίζει και τόσο πολύ και θα βγάλουν και κάτι παραπάνω θα την παράγγελναν.

Και ναι. Αν δεν ξέρεις από τι πέθανε, δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα δυστυχώς. Ούτε μια αιματολογική εξέταση θα σου δείξει απαραίτητα ότι κάτι θα πάει στραβά κατά την εγχείριση.

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Οταν καποιος παει να χειρουργηθει, πριν του κανουν ολικη ναρκωση του παιρνουν αιμα...
Ποιός κάποιος;...Ο παππούς μου;...Η αδερφή μου;...Το ιγκουάνα μου;

Τελικά από τι πέθανε;

Από την νάρκωση;...4 μέρες μετά;

Γιατί δεν κάθεσε να γράψεις αυτά που σου πρότεινα...

Γιατί δεν γράφεις λεπτομερέστερα το ιστορικό του σκύλου σου (από τότε που το απέκτησες και από που, μέχρι και τότε που το έχασες, τι έκανες, πως κατέληξες σε αυτόν τον κτηνίατρο, κλπ.) παρά προτιμάς να "κοντράρεσε" μαζί μου χωρίς λόγο;
...παρά επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα;

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Οκ μπορει σε αυτο να εχεις δικιο αλλα το σκυλακι δεν μπηκε χειρουργιο για καμια απο τις τρεις περιπτωσεις που ανεφερες. Κι ο συγκεκριμενος γιατρος δεν ενδιαφερθικε καν να ρωτησει εαν θελαμε αιματολογικες εξετασεις...
Την πηρε, της εκανε ναρκωση, πηρε τα λεφτα του και φυγαμε....
Και μεσα σε 4 μερες το ζωακι πεθανε....Ειναι λογικο?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
πολυ λογικο!

αυτα που λες εσυ δεν ειναι λογικα. μπορει να εισαι στραβωμενη που εχασες το σκυλακι σου αλλα δεν στοιχειωθετητε οτι εχει κατι να κανει η ελλειψη εξετασεων με τον (μετα απο 4 μερες) θανατο .

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο...Ουτε με ενδιαφερει να κοντραριστω με κανεναν, ουτε κατι τετοιο...Ειπα αυτα που ειχα να πω οποιος θελει να ακουσει και να καταλαβει καλως...αλλιως δεν με νοιαζει....
Αν ειχες χασει κι εσυ το σκυλακι σου τοσο αδικα και αν φυσικα το αγαπουσες τοσο πολυ, μπορει να καταλαβαινες.
Δεν εχω καμια υποχρεωση σε αυτον τον ''γιατρο'' μετα απο αυτο που μου προκαλεσε, γι αυτο και δεν εχω κανενα προβλημα να μιλαω γι αυτον ετσι οπως μιλησα και θυχτηκες για χαρη του....
Τελος παντων δεν ειμαι και σε πολυ καλη ψυχολογικη κατσταση για να ακουσω περισσοτερα...
Γι αυτο καντε οτι θελετε....
Αμα περασετε καποια στιγμη τα ιδια, μονο τοτε θα καταλαβεται...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Οκ μπορει σε αυτο να εχεις δικιο αλλα το σκυλακι δεν μπηκε χειρουργιο για καμια απο τις τρεις περιπτωσεις που ανεφερες. Κι ο συγκεκριμενος γιατρος δεν ενδιαφερθικε καν να ρωτησει εαν θελαμε αιματολογικες εξετασεις...
Την πηρε, της εκανε ναρκωση, πηρε τα λεφτα του και φυγαμε....
Και μεσα σε 4 μερες το ζωακι πεθανε....Ειναι λογικο?
Πωλίνα, ανέφερα τρεις εγχειρίσεις που γνωρίζω από πρώτο χέρι. Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλες. Επίσης κανένας γιατρός ή κτηνίατρος δε ρωτάει τον ασθενή ή ιδιοκτήτη αντιστοίχως πώς πιστεύουν ότι θα πρέπει να κουράρει τον ασθενή. Εκτός βέβαια αν ο ιδιοκτήτης είναι κτηνίατρος. Αυτό που λέω είναι ότι αν έκανε στο σκυλάκι αιματολογικές εξετάσεις (που θα δείχνανε τι ακριβώς?), θα έπαιρνε ακόμα περισσότερα λεφτά. Άρα μάλλον το να βγάλει λεφτά δεν ήταν ο σκοπός του. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, άρα δεν έχω γνώμη. Τώρα αν είναι λογικό ότι πέθανε το σκυλάκι δεν ξέρω διότι δεν έχω πληροφορίες από αυτοψία. Συνήθως όσοι αντιδρούν στην αναισθησία πεθαίνουν αμέσως, όχι μετά από μέρες. Και ακόμα και να πεθάνει κάποιος κατά την εγχείριση, πάλι ο γιατρός θα πληρωθεί, ακόμα κι αν είναι άνθρωπος.

Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω από τι πέθανε ή δεν πέθανε το σκυλάκι σου. Άμα όμως θέλεις να είσαι σίγουρη και να προβείς στις κατάλληλες ενέργειες, θα έλεγα να του κάνεις νεκροψία. Αν η νεκροψία δείξει ότι φταίει ο κτηνίατρος, τότε εγώ πρώτη θα σου πω να του κάνεις μήνυση.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω από τι πέθανε ή δεν πέθανε το σκυλάκι σου. Άμα όμως θέλεις να είσαι σίγουρη και να προβείς στις κατάλληλες ενέργειες, θα έλεγα να του κάνεις νεκροψία. Αν η νεκροψία δείξει ότι φταίει ο κτηνίατρος, τότε εγώ πρώτη θα σου πω να του κάνεις μήνυση.
+1

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Επιτρέπεται η...

- Αναφορά σε ελληνικά εκτροφεία.

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού.

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ.

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε.

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου.

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο.

Εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι αγγελίες πώλησεις σκύλων ιδιωτών και οι αγγελίες εύρεσεις αρσενικού ή θηλυκού σκύλου προς ζευγάρωμα.

Το φόρουμ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γραφώμενα των μελών του!

Το φόρουμ δεν οικειοποιείται καμία πρόταση ή κατηγορία και ασφαλώς δεν φέρει ευθύνη για τις όποιες συνέπειες.

Το φόρουμ είναι αναγκασμένο να προσφέρει όλα τα στοιχεία μέλους στις αρμόδιες αρχές όποτε και αν αυτό χρειαστεί και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του.
Μπορεί να ισχύουν τα παραπάνω , αλλά σίγουρα δεν γίνεται να αφήσουμε το όνομα ενός ανθρώπου να αμαυρώνεται , χωρίς στοιχεία , από κάποιον που όχι μόνο δεν υπογράφει τα όσα λέει , αλλά δεν στοιχειοθετεί και τίποτα.

Για τους παραπάνω λόγους , ονόματα και διευθύνσεις αφαιρέθηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ!

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Μονο αυτο θα πω και τιποτα αλλο....
Οταν πηγαμε το σκυλακι σε εναν αλλο κτηνιατρο, ηταν βεβαια ηδη αργα αφου ειχαν ξελινησει σπασμοι οσο ημασταν στο αυτοκινητο, μας ειπε πως το σκυλακι εχει παθει καποια τοξικοτητα στο σωμα του, μας ρωτησε εαν ο ορθοπεδικος ειχε κανει αιματολογικες εξετασεις και φυσικα η απαντηση μας ηταν αρνητικη.
Ειπε λοιπον ο κτηνιατρος πως δεν γινονται ετσι εγχειρησεις και πως το ζωακι ισως επασχε απο νεφρικη ανεπαρκει, ισως απο ελκεφαλιτιδα, ακομη και απο χαμηλα αιμοπεταλλεια, δεν μπορουσε να ξερει...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
Δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο...Ουτε με ενδιαφερει να κοντραριστω με κανεναν, ουτε κατι τετοιο...Ειπα αυτα που ειχα να πω οποιος θελει να ακουσει και να καταλαβει καλως...αλλιως δεν με νοιαζει....
...
μα δεν ειπες και τιποτα.ουτε κοντραριστηκε κανεις μαζι σου.παραπανω πληροφοριες σου ζητησαν τα παιδια μπας και βγει κατι χρησιμο απο την συζητηση.μηπως η δικη σου ασχημη κατασταση μπορεσει να βοηθησει καποιον αλλο που θα βρεθει στην ιδια θεση στο μελλον.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Μονο αυτο θα πω και τιποτα αλλο....
Οταν πηγαμε το σκυλακι σε εναν αλλο κτηνιατρο, ηταν βεβαια ηδη αργα αφου ειχαν ξελινησει σπασμοι οσο ημασταν στο αυτοκινητο, μας ειπε πως το σκυλακι εχει παθει καποια τοξικοτητα στο σωμα του, μας ρωτησε εαν ο ορθοπεδικος ειχε κανει αιματολογικες εξετασεις και φυσικα η απαντηση μας ηταν αρνητικη.
Ειπε λοιπον ο κτηνιατρος πως δεν γινονται ετσι εγχειρησεις και πως το ζωακι ισως επασχε απο νεφρικη ανεπαρκει, ισως απο ελκεφαλιτιδα, ακομη και απο χαμηλα αιμοπεταλλεια, δεν μπορουσε να ξερει...
Αυτο το υπογραφει σε καταθεση ή απλα ειναι λογια του αερα?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η καθε εγχειρηση ειναι και ρισκο. Ακομα και τοπικη αναισθησια να σου κανουν υπογραφεις συμβολαιο...
Το νιώθω τον πόνο σου και το θυμό σου, και νομίζω πως στη θέση σου το ίδιο θα ένιωθα, αλλά το να κατηγορείς τώρα έναν γιατρό δυστυχώς δε θα φέρει πίσω το σκυλάκι σου... και δεν μπορεί να διορθώσει τα λάθη που έγιναν.
Η εγχείρηση είναι εγχείρηση... οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Γιατί 1,2 ή 3 μέρες μετά το χειρουργείο πήγατε σε άλλον κτηνίατρο;

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν ένα κουτάβι 1 έτους να έχει κάτι από:

νεφρικη ανεπαρκει, ισως απο ελκεφαλιτιδα, ακομη και απο χαμηλα αιμοπεταλλεια, δεν μπορουσε να ξερει...
Γιατί ούτε και ο 2ος δεν μπορούσε να ξέρει, δεν μπορούσε να κάνει αυτός εξετάσεις;

Γράψε σε παρακαλώ πολύ όλη την ιστορία του σκυλιού, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες (αν όχι τώρα, όταν ηρεμήσεις) και θα βοηθήσεις και θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Θα σου μιλήσω ως ιστορικός: για να βοηθήσεις και τον εαυτό σου και τους υπόλοιπους, αλλά και για να τιμωρήσεις ενδεχομένως κάποιον που ίσως έβλαψε το σκύλο σου, θα ήταν καλύτερα να καθίσεις και να γράψεις ήρεμα τα καθέκαστα. Τι έγινε, με τι σειρά, τι ειπώθηκε, δώσε τη χρονολογική σειρά για το καθένα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε όλοι, κι εσύ μαζί, να δούμε τη λογική των γεγονότων. Καταρχήν ο δεύτερος κτηνίατρος δεν μπορούσε να ξέρει από τι πέθανε το σκυλάκι σου διότι δεν του έκανε αυτοψία (απ' ό,τι καταλαβαίνω). Ακόμα και σε περίπτωση ανθρώπων, δεν είναι δυνατόν να ξέρει κανείς αν είχαν κάτι. Π.χ. ο πατέρας της καλύτερής μου φίλης πέθανε από αναφυλακτικό σοκ στο νοσοκομείο διότι δεν ήξερε κανείς (ούτε κι ο ίδιος) ότι ήταν αλλεργικός σε κάποιο φάρμακα. Και ο καημένος πήγε για πολύ απλή εξέταση. Δεν τον πρόλαβαν όμως.:(:(

Γι' αυτό το λόγο και για να ξέρεις σίγουρα, καλό θα ήταν να σκεφτείς σοβαρά και φυσικά το γρηγορότερο το ενδεχόμενο της αυτοψίας. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου δείξει τι συνέβη και εφόσον σου λέει σίγουρα ότι έχεις να κάνεις με αμέλεια του χειρουργού κτηνιάτρου, κάνε του αγωγή.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
@Σαρα

Να διευκρινήσω μόνο ότι δεν ισχύει απόλυτα αυτο που είπες για τις τρεις επεμβάσεις....
Στο Γκογκόλ κάνανε αιματολογικές πριν απο τη στείρωση (κι ας επρόκειτο για σκύλο καταφυγίου, οπου τα περιττα εξοδα αποκλειονται). Κι επίσης τώρα που του έκανα καθαρισμό, με ρωτήσανε πότε έκανε τις τελευταίες αιματολογικές και επειδή ήταν πρόσφατες (του Ιουνίου) δεν ξανακάνανε..... σίγουρα τις τσεκάρανε πάντως και μάλιστα τις συζητούσαμε για ώρα μαζί. Για ακτινογραφία, δεν ξέρω...

Κατα τ'αλλα συμφωνώ απόλυτα με όλα τα υπόλοιπα που είπατε..... εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε στο περιστατικό, απο τι πεθανε ο σκύλος και σίγουρα δε συμφωνώ με τη μέθοδο που επέλεξε η Πωλίνα για να μοιραστεί το περιστατικό.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η μεθοδος που επελεξε η Πωλινα είναι απαραδεκτη και ηδη η ζημια στον γιατρο εγινε.
Ολοι διαβασαμε τα στοιχεια του, μελη και επισκεπτες και ριχθηκε ο σπορος της αμφιβολιας για τις ικανοτητες του και τον επαγγελματισμο του.
Του εγινε ανεπανορθωτη ζημια, πιθανως αδικα, ισως δικαια.

Από την ομιχλωδη διηγηση φαινεται ισως καποια ευθυνη του γιατρου, αλλά περισσοτερα στοιχεια δεν δοθηκαν παρολο που ζητηθηκαν επιμονα, ειδικα από τον dj.

Γιατι δεν ζητησες νεκροψια Πωλινα? Λυπηθηκες τα εξοδα?
Γιατι δεν εκανες επώνυμη καταγγελια? Θοβηθηκες μηπως δεν θα μπορουσες να την υποστηριξεις και βρεθεις ξαφνικα μπλεγμενη?

Η περιπτωση σου είναι ευκολα ανιχνευσιμη, όπως και τα στοιχεια σου τα εχει σιγουρα ο γιατρος, ο οποιος ηδη σιγουρα γνωριζει για την δημοσια καταγγελια από καποιον πελατη του, και αν θελησει να σε τρεξει για συκοφαντικη δυσφημιση και διαφυγοντα κερδη, θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις.

Θελησες περισσοτερο να τον τιμωρησεις με δυσφημιση και λιγοτερο θελησες να προστατευσεις αλλους, αλλά εβαλες τον εαυτο σου σε κινδυνο.

Λυπαμαι ειλικρινά για το σκυλακι σου. Ο,τι και εγινε ειναι κριμα που εφυγε ετσι απρόσμενα. Να σαι καλα και να το θυμασαι παντα με αγαπη.

Φιλικα
Αρης

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Να σας δώσω κι ένα δικό μου παράδειγμα: πριν από πάνω από ένα μήνα πήρα το σκύλο μου σε άθλιο χάλι από την πανσιόν που τον άφησα. Όλα τα δεδομένα δείχνουν εγκληματική αμέλεια (το εγκληματική το χρησιμοποιώ διότι έχουν γίνει σημαντικές παραβιάσεις σημαντικών νόμων που δε θέλω να τις πω εδώ) και αρκετά άλλα (που επίσης δεν πρόκειται να πω). Το αποτέλεσμα είναι ότι έχω χάσει και πολλά χρήματα και ταλαιπωρήθηκε ο σκύλος μου και ψυχολογικά αισθάνομαι απαίσια.

Τώρα ζω σε χώρα που μου επιτρέπει άνετα να γράψω σε ένα μεγαλο πανώ άμα θέλω ότι η τάδε πανσιόν δολοφονεί σκύλους και να σταθώ απέξω και να φωνάζω με τηλεβόα ό,τι θέλω εναντίον τους. Κανείς δεν πρόκειται να με συλλάβει και κανείς δεν πρόκειται να μπορέσει να με μηνύσει επιτυχώς εκτός αν αποδείξει ότι το κάνω από κακία που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Επίσης έχω δικαίωμα να πω σε όλους και να βγάλω σελίδα και στο ίντερνετ τα παραπάνω.

Δεν πρόκειται να το κάνω όμως. Απλώς δε λέω πολλά, μάζεψα όλα τα στοιχεία που μπορούσα, τεκμηρίωσα τα πάντα, έστησα διάφορες παγίδες στην πανσιόν στις οποίες πήγανε και πέσανε μέσα σα βούρλα και πήγα κατευθείαν στη δικηγόρο μου με τα καθέκαστα. Ετοιμάζομαι λοιπόν να τους κοπανήσω με μια αγωγή που θα τρέχουν και δε θα σώνουν. Εάν την κερδίσω (που μάλλον θα την κερδίσω), έχω δικαίωμα να ζητήσω από το δικαστήριο (ήδη ΠΡΙΝ εκδικαστεί) να προβούν σε κατάσχεση της περιουσίας τους εντός βδομάδας από την απόφαση αν δε ρίξουν τα λεφτά αμέσως. Αν η πανσιόν αποφασίσει να μου στείλει δικηγόρο να συμβιβαστούμε εξώδικα, τότε ζητάω λεφτά (εννοείται με γραπτή συμφωνία), όμως αν τα δεχτώ υπογράφω ότι δεν πρόκειται να συζητήσω την υπόθεση με κανένα (ούτε με σας) διότι τότε θα με κυνηγήσουν. Αντίθετα αν έχω απόφαση δικαστηρίου, μπορώ και τα λεφτά να πάρω και να κοινοποιήσω την απόφαση σε όποιον μου γουστάρει με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ακόμα και με βρισιές (εφόσον δεν τους βρίσω μπροστά στο δικαστήριο το οποίο τιμωρείται διότι στο δικαστή μιλάμε με το σεις και με το σας).

Τα πλεονεκτήματα: με την ηρεμία καταστρώνει κανείς καλύτερα τα σχέδιά του. Τα σχέδια που καταστρώνει είναι με βάση πραγματικά στοιχεία που λογικά του λένε ότι έχει δίκιο και επομένως μάλλον θα βρει το δίκιό του. Το οποίο τελικά ωφελεί τον ίδιο. Θα μου πείτε ότι άλλο να πεθάνει το σκυλί και άλλο να είναι απλώς πολύ άρρωστο και να αναρρώσει τελικά. Και ναι, το Μουφ (ξύλο να χτυπήσω και να κουνηθώ απ' τη θέση μου) είναι σχεδόν περδίκι. Όμως και πάλι νόμοι καταπατήθηκαν, το Μουφ ταλαιπωρήθηκε, δεν ξέρω τι θα πάθαινε αν γυρνούσα αργότερα, ψυχολογικά είμαι ελαφρώς χάλια ακόμα και έχω ξοδέψει μέχρι τώρα μερικές χιλιαδίτσες δολλάρια. Το πρώτο όμως που έκανα δεν ήταν να διαδώσω φήμες αλλά να βρω πρώτα έναν καλό litigator δικηγόρο (για πολιτικές υποθέσεις), να πάρω συμβουλή απ' αυτόν διότι δεν ήξερα κα αν υπάρχει δυνατότητα να σταθεί η υπόθεση σε αμερικανικό δικαστήριο και ο τύπος (που είναι στη Μασσαχουσέτη) με συμβούλεψε πώς να τεκμηριώσω τα πάντα (να βγάλω αμέσως φωτογραφίες κλπ.) και τι είδους αγωγή θα πρέπει να καταθέσω. Μου βρήκε και το νόμο του Ιλλινόι, μετά πήγα στην πρόεδρο του τμήματος προ-νομικής στο πανεπιστήμιο που επίσης είναι δικηγόρος και φίλη μου, μου σύστησε μια παλιά της φοιτήτρια που είναι καλή litigator εδώ πέρα, την πήρα τηλέφωνο κι από δω παν κι οι άλλοι. Εννοείται ότι συμβουλεύτηκα και δυο φίλες, κτηνίατρο και δικηγόρο αντιστοίχως και εφόσον όλοι συμφωνούσαν και μου είπαν ότι το Μουφ μπορούσε να πάθει όσα έπαθε μόνο από αμέλεια, προέβην στις κατάλληλες ενέργειες.

Από δω και πέρα υπάρχουν δυο οδοί: αν κερδίσω την υπόθεση θα τους πάρει και θα τους σηκώσει στη δυσφήμηση αφού δε θα υπάρχει καμιά πλέον περίπτωση να είναι συκοφαντική (αφού έτσι θα έχει πει το δικαστήριο) ή αν θέλουν να συμβιβαστούν θα τους ζητήσω αρκετά λεφτά για αποζημίωση, στην οποία περίπτωση δε θα βγάλω άχνα για ο,τιδήποτε (αλλά τα λεφτά θα πρέπει να είναι αρκετά).

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Ποσα θες.πες το τωρα.

και αν θες ενα πεμακι για το τι εκανε ο καφρος στο μουφακι μαςςς.