εσυ γιατι τα πηρες;Κανενα προβλημα! Ολοι οσοι κουνανε ομως τον πισινο τους, προσοχη να μην χανουνε το μετρο γιατι και το πολυ ''κούνημα'' εχει επιπτωσεις σε αυτον που το κανει και δινει και μηνυματα στους αλλους που τον παρατηρουνε...φυσικα φιλικα για να μην παρεξηγηθουμεΟσοι δεν κανουν ενα σπορ δεν σημαινει οτι μενου απραγοι, ή οτι δεν εχουνε σχεση με τα σκυλια τους. Και γενικα οτι κανει ο καθενας καλο ειναι να το κραταει για τον εαυτο του και να μην το χρησιμοποιει ως master κυνολογιας, τουλαχιστον σε φορουμ συζητησεων.
Α! και προσοχη στην πολυ ''εργασια'', και αυτη βλαπτει οταν καποιον τον κανει εκτος απο υπερόπτη και κατι αλλο χειροτρερο...![]()
Μήπως θα έπρεπε στην "τελευταία επεξεργασία" που έκανες να αφαιρέσεις και τα φιλάκια, εκτός από τα προσβλητικά λόγια;Εγω διαφωνω οτι το μαλι ειναι δυσκολο , το μαλι ειναι ιδιαιτερο , οταν του δειξεις αυτο που θες με τον τροπο που πρεπει , δεν εννοω πιεση ή οχι πιεση κλπ , και το καταλαβει ησηχασες μεχρι να παει απο γεραματα .
Και μορφολογια κατεβαινει και αν δεν θες το πανακι που του κουναει ο κριτης δεν το δαγκωνει και μεσα στον κοσμο παει και στην λαικη και στο κρεβατι παρεα κοιμασαι το βραδυ , εγω κοιμαμαι με τον σκυλο μου και μιλαμε για την προσωποποιηση του τρομπα σκυλου .
Οταν καποιος καταλαβει ποσο βαθος εχει και το πιο χαζο σπορ και ποσο κοπο κανει ο καθε ιδιοκτητης για να βγαλει ενα αποτελεσμα το βουλωνει ή τουλαχιστον σεβεται τους αλλους , οι ειρωνειες ειναι οι αποδειξεις της μη ταυτισης με εναν τετοιο ιδιοκτητη απλα και μονο απο την απραξια που χαρακτηριζει την σχεση του με τον σκυλο του , ακομα και ο μορφολογικος εκτροφεας καταλαβαινει τους κοπους που χρειαζεται η εργασιακη εκτροφη και το αντιστροφο και ακομα και ο μορφολογικος χειριστης καταλαβαινει την προσπαθεια που χρειαζεται ο σπορ χειρισμος και αντιστροφα , οσοι δεν ιδρωνουν για τιποτα τα θεωρουν ολα απλα![]()
![]()
Γιατι εχω βαρεθει να βλεπω ''αστεράκια'' με ολα αυτα που διαβαζω...εσυ γιατι τα πηρες;
Άστα να πάνε... Αύριο το πρωί θα πάω να την χαρίσω την μικρή, έτσι αποτυχημένος που είμαι σαν ιδιοκτήτης σκύλου μιάς και δεν κάνω σπορ.Γιατι εχω βαρεθει να βλεπω ''αστεράκια'' με ολα αυτα που διαβαζω...![]()
Ε, ναι πρωι πρωι...Εκει που οι ''γνώστες'' αρχιζουν να μιλανε για οθονες και περιφερειες, καταρριπτεται καθε κυνολογικο επιτευγμα και καθε ''εργασιακο'' θαυμα. Και να φανταστεις οτι εγω ειμαι σαν τηλεγραφόξυλο...Άστα να πάνε... Αύριο το πρωί θα πάω να την χαρίσω την μικρή, έτσι αποτυχημένος που είμαι σαν ιδιοκτήτης σκύλου μιάς και δεν κάνω σπορ.
Άσε που είμαι και εύσωμος![]()
ειναι που εισαι μικρος ακομα..μολις μεγαλωσεις θα δεσεις!Ε, ναι πρωι πρωι...Εκει που οι ''γνώστες'' αρχιζουν να μιλανε για οθονες και περιφερειες, καταρριπτεται καθε κυνολογικο επιτευγμα και καθε ''εργασιακο'' θαυμα. Και να φανταστεις οτι εγω ειμαι σαν τηλεγραφόξυλο...![]()
Ε ναι, μετα τα 60!ειναι που εισαι μικρος ακομα..μολις μεγαλωσεις θα δεσεις!