Ερλιχίωση

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Προσωπικά, από φέτος χρησιμοποιώ eukacid.
Κι εγω το ίδιο.

Καθε 15 μερες θεωρω ότι ειναι πολυ μικρο το χρονικο διαστημα μιας και advantix και frontline ειναι σκετη χημεία..

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εχω κ αλλη απορια επειδη το σκυλο μου το βγαζω βολτα σε ενα περιφραγμενο χωρο μαζι με αλλα σκυλια μπορει να φτασουμε κ τον αριθμο 7 καποιες φορες, εχει επιδραση στα αλλα σκυλια αυτη η ασθενεια ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Mareco βάζεις και Advantix και frontline παράλληλα; Δεν παραείναι; Από την άλλη η δικιά μου με advantix και scalibor μαζί έπαθε μια ωραιότατη ερλιχεια, αλλά δεν είναι πολύ τοξικά τα δύο μαζί; Χρησιμοποιείς και λουράκι επιπλεον;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
EUKACID

Mareco βάζεις και Advantix και frontline παράλληλα;
Προς το παρόν, τους έχω μόνο το λουράκι που είχαμε από τον χειμώνα (kiltix) και eukacid. Τίποτα άλλο. Και θα ετοιμάσω και το αυτοσχέδιο φλιτ μου, με αιθέρια έλαια, να το έχω. Μάλλον εναλλακτικά του eukacid, γιατί είναι και λίγο βαρύ το άτιμο για την μύτη...:p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δηλαδη mareco τι μου προτεινεις να κανω με το σκυλο μου ? Να του βαλω λουρακι κ αμπουλα(μια φορα το μηνα?) Να μου φτιαξεις εσυ ενα μειγμα απο τα ωραια που φτιαχνεις απο οτι καταλαβα και να του βαζω?(χαχαχα).
Κ πως ακριβως χρησημοποιητε αυτο το eukacid ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
@ Berna για τις σκνίπες, βάζαμε αμπούλες τον χειμώνα.
@ Cisse ειλικρινά δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω. Είμαι στο παρά πέντε, να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα πάντα. Οσα κι αν έχω βάλει, είμαστε σχεδόν μονίμως με ερλίχεια. Το eukacid είναι σταγόνες, που τις βάζεις απευθείας πάνω στον σκύλο, δυό φορές την εβδομάδα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
@ Berna για τις σκνίπες, βάζαμε αμπούλες τον χειμώνα.
@ Cisse ειλικρινά δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω. Είμαι στο παρά πέντε, να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα πάντα. Οσα κι αν έχω βάλει, είμαστε σχεδόν μονίμως με ερλίχεια. Το eukacid είναι σταγόνες, που τις βάζεις απευθείας πάνω στον σκύλο, δυό φορές την εβδομάδα.
Μεχρι τωρα εβαζα μερα παρα μερα. Τωρα που θα καλοκαιριασει θα τις βαζω καθε μερα!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τις πρωτες φορες παθαινε το αναπνευστικο αλλα τωρα το συνηθισα, μη σου πω οτι μου λειπει και η
μυρωδια! :p :p

Βεβαια αντι για 4 σταγονες που πρεπει να βαζω το εχω ριξει στις δυο εκαστος!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λοιπον ειπα να γραψω τα νεα μας,εχθες καναμε παλι επανεξεταση και μολις με πηρε η γιατρος μας και μου ειπε οτι βγηκε αρνητικη:):):):D:D:p!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη....παλι τον Οκτωμβρη εξετασεις τωρα!!!:D