εσύ ποιο χρησιμοποιείς?Κι εγω το φοβάμαι δεν έχουμε βάλει σερεστο,απλα ανανεωνω στο τρίμηνο όλα τ αλλά.
εσύ ποιο χρησιμοποιείς?Κι εγω το φοβάμαι δεν έχουμε βάλει σερεστο,απλα ανανεωνω στο τρίμηνο όλα τ αλλά.
Εγω κάθε φορά αλλάζω μάρκα ..είχα σκαλιμπορ,τωρα prevedog και τον άλλον μήνα λέω να πάρω taber έχει την ίδια ουσία με την αμπουλα vectra κ λέω να το παρωεσύ ποιο χρησιμοποιείς?
Εγω νομιζω το scalibor και κ το prevedog έχει δελταμεθρίνη εκτός αν είναι το ίδιο με την περμεθρινηΚαι τα 3 taber, prevendog, scalibor εχουν περμεθρινη οπως και τη vectra.
To taber μυριζει πιο ωραια, εχει αρωμα τσιχλοφουσκα και βρωμιζει λιγοτερο καθως ειναι μπεζ και καπως πιο λειο.![]()
α μπορει ναι μπερδευτηκα. Παντως το Taber μυριζει πιο ωραια αχχαχαχχαχΕγω νομιζω το scalibor και κ το prevedog έχει δελταμεθρίνη εκτός αν είναι το ίδιο με την περμεθρινηΕίμαι κ άσχετη
.
Τέλεια γιατί αυτό θέλω να πάρω!!το prevedog δεν με βόλεψε καθόλου να το βάζω κ να το βγαζω για να χτενίσουμε τα μαλλια μας..και κάνουμε κ πιο συχνα μπάνιοα μπορει ναι μπερδευτηκα. Παντως το Taber μυριζει πιο ωραια αχχαχαχχαχ
Ισχυει, το prevendog δε βολευει καθολου στο βαλε βγαλε. Το αλλο ειναι πιο ευκολο το κουμπωμα.Τέλεια γιατί αυτό θέλω να πάρω!!το prevedog δεν με βόλεψε καθόλου να το βάζω κ να το βγαζω για να χτενίσουμε τα μαλλια μας..και κάνουμε κ πιο συχνα μπάνιο![]()
Ναι είναι για όλα.για το σκουλικι παίρνουμε το μηναίο χαπιαυτά τα περιλαιμια που λέτε πιανουν τσιμπουρια ψύλλους σκνιπα και κουνούπι η όχι?ο κτηνίατρος μου είπε σήμερα ότι το σερεστο δεν πιάνει το σκουληκι της καρδιάς.
Τα περιλαιμια ειναι για εξωπαρασιτα. Για ενδοπαρασιτα παιρνουν χαπιαυτά τα περιλαιμια που λέτε πιανουν τσιμπουρια ψύλλους σκνιπα και κουνούπι η όχι?ο κτηνίατρος μου είπε σήμερα ότι το σερεστο δεν πιάνει το σκουληκι της καρδιάς.
Σκουληκι της καρδιάς λες?άρα δεν το πιάνει η αμπουλα?η για ενδοπαρασιτα λες?Ναι είναι για όλα.για το σκουλικι παίρνουμε το μηναίο χαπι
δεν λέω για ενδοπαρασιτα λέω για σκουληκι της καρδιάς η ασθενεια από τα κουνούπια δηλαδηΤα περιλαιμια ειναι για εξωπαρασιτα. Για ενδοπαρασιτα παιρνουν χαπι
Νομιζω μετά είναι το εμβόλιοδεν λέω για ενδοπαρασιτα λέω για σκουληκι της καρδιάς η ασθενεια από τα κουνούπια δηλαδη
Ναι πιανεται με χαπι ομως. Το περιλαιμιο απωθει τα κουνουπια αλλα το χαπι το παιρνεις ουτως η αλλως . Αυτο που μεταφερουν τα κουνουπια ειναι το παρασιτο οποτε θεωρειται ενδοπαρασιτοδεν λέω για ενδοπαρασιτα λέω για σκουληκι της καρδιάς η ασθενεια από τα κουνούπια δηλαδη
νομίζω είναι άλλο το σκουληκι της καρδιάς και αλλα το ενδοπαρασιτο έτσι έχω διαβάσει και οτι δεν το πιάνει το χαπι για τα ενδοπαρασιτα τουλάχιστον αυτό που παίρνω εγώ.Ναι πιανεται με χαπι ομως. Το περιλαιμιο απωθει τα κουνουπια αλλα το χαπι το παιρνεις ουτως η αλλως . Αυτο που μεταφερουν τα κουνουπια ειναι το παρασιτο οποτε θεωρειται ενδοπαρασιτο
Δεν ξερω τι παιρνεις παντως για το σκουλικι της καρδιας θες χαπι καθε μηνα οπωσδηποτενομίζω είναι άλλο το σκουληκι της καρδιάς και αλλα το ενδοπαρασιτο έτσι έχω διαβάσει και οτι δεν το πιάνει το χαπι για τα ενδοπαρασιτα τουλάχιστον αυτό που παίρνω εγώ.
Αμπουλα βάζω κάθε μήνα.Δεν μου έχει πει ποτέ κτηνίατρος να πάρω χαπι μηνιαίο για αυτό.Δεν ξερω τι παιρνεις παντως για το σκουλικι της καρδιας θες χαπι καθε μηνα οπωσδηποτε
Αφου σου ειπε δεν πιανεται απο την αμπουλα και το κολαρο τι αλλο θες να σου πει. Θα επρεπε να το πει βεβαια αλλα δεν ειναι να βασιζεσαι.Αμπουλα βάζω κάθε μήνα.Δεν μου έχει πει ποτέ κτηνίατρος να πάρω χαπι μηνιαίο για αυτό.
Το σκουλήκι της καρδιάς ονομάζεται διροφιλαρίωση και μεταδίδεται από μολυσμένο κουνούπι. Στον σκυλο μόλις εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος πηγαίνουν απευθείας στην καρδιά, στον άνθρωπο μένουν στο σημείο που τσίμπησε το κουνούπι και αφαιρείται χειρουργικά. Τα ενδοπαράσιτα είναι σκουλήκια (ταινίες, οξύουροι κλπ) που όμως εισέρχονται μέσω της τροφής ή του νερού. Καταλήγουν στο έντερο όπου ζουν και αναπτύσσονται.νομίζω είναι άλλο το σκουληκι της καρδιάς και αλλα το ενδοπαρασιτο έτσι έχω διαβάσει και οτι δεν το πιάνει το χαπι για τα ενδοπαρασιτα τουλάχιστον αυτό που παίρνω εγώ.