Το εμβόλιο είναι και μια ευκαιρία να δει ο γιατρός το κουτάβι να κάνει και κανα έλεγχο για σκουλίκια κλπ. Σίγουρα δεν συμφέρει να πάει μόνο για εμβόλιο το σκυλί στο γιατρό.Δεν νοείται το εμβόλιο να κοστίζει 2-3 ευρώ και ο γιατρός να ζητάει 40-50. Καλύτερα να μάθεις να κανεις ενέσεις παρα να πηγαίνεις σε κτηνίατρο. Μιλάω μονο για τα εμβόλια.
Κάλλιστα το κάνεις μόνος σου και πας μετά για απλή επίσκεψη όπως κάνω κι εγώ κάθε τρίμηνο. Εμπιστεύομαι τον κτηνίατρο μου και δέχομαι τα 30 ευρώ της τυπικής επίσκεψης αλλά όχι τα 35 που ζητάει για εμβόλια. Το ένα είναι ανεξάρτητο απ' το άλλο, αλλά εφ' όσον μιλάμε για ζωάκι που θα πάει για πρώτη φορά επιβάλλεται να το κάνει ο κτηνίατρος.Το εμβόλιο είναι και μια ευκαιρία να δει ο γιατρός το κουτάβι να κάνει και κανα έλεγχο για σκουλίκια κλπ. Σίγουρα δεν συμφέρει να πάει μόνο για εμβόλιο το σκυλί στο γιατρό.
Θα μπορούσα να σου απαντήσω εγώ "μπακαλίστικα" ότι χρειάζονται περίπου 100 εμβόλια το μήνα των 30 ευρώ το καθένα ΑΛΛΑ με την προυπόθεση ότι ο συγκεκριμένος κτηνίατρος δεν προσφέρει κανενός άλλου είδους κτηνιατρικές υπηρεσίες και κάνει μόνο εμβόλια.Υ.Γ. Μπορεί κάποιος να υπολογίσει (εξίσου "μπακαλίστικα") πόσους εμβολιασμούς, πόσους "πελάτες" πρέπει να έχει ένας κτηνίατρος κάθε μήνα για να έχει ως καθαρό κέρδος (συμπεριλαμβανομένου ότι πρέπει να βγαίνουν το ενοίκιο, λοιπά πάγια, πιθανό δάνειο για εξοπλισμό, το ταμείο του, ΦΠΑ, κλπ) ένα βασικό μισθό 700 ευρώ;
Εγώ ξέρω πως όσες φορές επισκέφθηκα τον κτηνίατρο πάντα είχε κόσμο μέσα και πάντα χρειάστηκε να περιμένω την σειρά μου. Αλλά σίγουρα είναι περισσότερο σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρο που πας το φιλαράκι σου από το να σκέφτεσαι πόσα θα σου κοστίσει ή αν μπορείς να εξυπηρετηθείς και με λιγότερα κάπου αλλού με κάποιων άλλο τρόπο....κι εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω, 100...και τον άλλο μήνα που δεν θα χρειάζονται αυτοί οι 100 εμβόλιο;...Άλλοι 100;...Τον μεθεπόμενο;
Για τι "πελατολόγιο" θα πρέπει να μιλήσουμε απλά για να "βγαίνουν" 700 ευρώ;
Σίγουρα θα προσφέρεις κάθε υπηρεσία που μπορείς, αλλά εν τέλει, για τι ποσοστό κέρδους ή "αισχροκέρδειας" μιλάμε;
...και ξαναλέω, για 700 ευρώ το μήνα και με 10-12 ώρες εργασίας ημερησίως (γιατί αν μιλάμε για "βοηθό" ή συνεργάτη, αλλάζουν και τα οικονομικά δεδομένα).
Προτείνω να μη μένουμε στα "μπακαλίστικα"...άλλα είναι τα σημαντικότερα κριτήρια κι εδώ.
Ας πιάσουμε τα δυο άκρα που θεωρώ λογικά γιατί ανταποκρίνονται στις περισσότερες τιμές που έχω ακούσει εγώ....κι εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω, 100...και τον άλλο μήνα που δεν θα χρειάζονται αυτοί οι 100 εμβόλιο;...Άλλοι 100;...Τον μεθεπόμενο;
Για τι "πελατολόγιο" θα πρέπει να μιλήσουμε απλά για να "βγαίνουν" 700 ευρώ;
Σίγουρα θα προσφέρεις κάθε υπηρεσία που μπορείς, αλλά εν τέλει, για τι ποσοστό κέρδους ή "αισχροκέρδειας" μιλάμε;
...και ξαναλέω, για 700 ευρώ το μήνα και με 10-12 ώρες εργασίας ημερησίως (γιατί αν μιλάμε για "βοηθό" ή συνεργάτη, αλλάζουν και τα οικονομικά δεδομένα).
Προτείνω να μη μένουμε στα "μπακαλίστικα"...άλλα είναι τα σημαντικότερα κριτήρια κι εδώ.
Επισκέφθηκα τον κτηνίατρο το 2010 5 φορές και το 2011 μέχρι τώρα 2 φορές και ήταν όλες οι φορές επί πληρωμή.@ sevah
Πόσες φορές επισκέφθηκες τον κτηνίατρο το 2010 (περίπου) και πόσες το 2011 (και ήταν όλες οι φορές επί πληρωμή);
Όλες οι "σχέσεις" έχουν την αξία τους, απλά η αξία τους δεν πρέπει να είναι χρηματική (κατά προτεραιότητα έστω και μιλώ για όλες τις "πλευρές").
σημαίνει ότι αυτά ζητάς αυτά βρήκες. ή αυτά ηξερες αυτά ζήταγες.. Δεν είπα τυφλή εμπιστοσύνη, να κερδίσει την εμπιστοσύνη είπα..το οποιο πολλες φορες εκμεταλευεται καταστασεις,και πουλαει ενισχυτικα βενζινης,γυαλιστικα,φαρδια λαστιχα,ζαντες,πραγματα που συνηθως κανουν πιο πολυ κακο παρα καλο,και οπως λεει και ο λαος μην μπλεξεις με μαστορες