Ερώτηση για την τιμή επίσκεψης σε κτηνιατρείο

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν είμαστε καλά, γιατί αρπάχτηκες? Δεν πήρα τίποτε προσωπικά, θεώρησα ότι απάντησες στην τοποθέτησή μου, αν έκανα λάθος με συγχωρείς.

Όποιος όμως δεν έχει τόση ανάγκη από τα λεφτά του καθένα μας, δε θα χρεώσει επίσκεψη άμα πας να δει για 1 λεπτό ένα σπυράκι που έβγαλε ο σκύλος σου π.χ. ούτε θα σου πάρει 50 ευρώ για εμβόλιο που κάνει 5!
Εδώ διαφωνούμε. Ο γιατρός δεν πληρώνεται μόνο στα δύσκολα, ούτε μόνο στα χρονοβόρα. Αν δεν θέλω να πληρώσω τον κτηνίατρο αποφασίζω μόνη μου ότι το σπυράκι του σκύλου μου δεν είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζω όπως νομίζω ή δεν το αντιμετωπίζω (ας μην ξεχνάμε ότι ΚΑΙ το "δεν έχει τίποτα" πρέπει να πληρώνεται. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και υπεύθυνο ιατρικό συμπέρασμα που μπορεί να κοστίσει μέχρι και ζωές, αν είναι εσφαλμένο).
Κι αν βρίσκω τα εμβόλια ακριβά του τα κάνω μόνη μου, φροντίζοντας να αντιμετωπίσω και πιθανά έκτακτα περιστατικά (όπως αλλεργικές αντιδράσεις, που επίσης μπορούν να κοστίσουν τη ζωή του σκύλου μου).

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Chloe για μενα πηγαινε το σχολιο '' Αν πάω με το κουτάβι μου και μου χρεώσει ο αγιογδύτης 70 ευρώ βιταμίνες, και μετά βγω και τον βρίσω, θα φταίει μόνο εκείνος''??
αν ηταν για μενα θα σου απαντησω οτι φυσικα και δεν φταιω εγω καθως δεν τον ηξερα και δεν πηγα εν γνωσει μου σε αυτον...γι'αυτο τον λογο αλλωστε δεν ξαναπηγα...και φυσικα επισης τον βριζω "αγιογδυτη" γιατι ειναι και παρανομος εφοσον δεν εκοψε την απαιτουμενη αποδειξη..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν θυμόμουν ποιος έκανε το σχόλιο :)
Λες ότι δεν τον ήξερες... Λοιπόν γενικά, νομίζω, πως όταν πρόκειται για θέματα υγείας δεν πάμε όπου να 'ναι αλλά το ψάχνουμε λίγο. Δεύτερον, μήπως να μην αγόραζες τις βιταμίνες? Και μήπως να του ζητούσες να κόψει μια κανονική απόδειξη, δικαίωμα που σου δίνει ο νόμος?
φιλικά.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Πρωτον..ειναι ο μοναδικος στην περιοχη μου..αρχικα ειχα σκοπο να τον παω σε αλλον αλλα το ειχε κλεισει(εννοω για παντα) και γενικως εψαχνα καποιον ο οποιος να ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι ωστε αν συμβει κατι εκτακτο να μπορω να τον παω μονη μου λογω του οτι δεν εχω αυτοκινητο...ο κτηνιατρος δεν με ρωτησε καν αν ηθελε να τις αγορασω...με το που εκανε το εμβολιο και πηγαμε να τον πληρωσουμε μας λεει 72 ευρω..θα παιρνετε και αυτες τις βιταμινες..την αποδειξη δεν μου εκοψε να την δω εκεινη τη στιγμη και το παρατηρησα αφου πηγα σπιτι..

vicky.deko

Member
20 Ιουλίου 2013
12
0
paidia psaxnoume gia enan polu kalo ktiniatro stin athina..alla timi gia episkepsi logiki..giati exoume na kanoume k to prwto emvolio simera..mporei na mas pei kapoios gt theloume na ton pame simera?

Mike_bel

Member
10 Απριλίου 2018
5
0
25
25 ευρω

(Δουλεβω σε κτηνιατρειο)

Και παλι θα πας 3 φορες τουλαχιστον- μην σου πω και 4 (ετσι συνηθηζουν οι περισσοτεροι ιατροι). Ανα 15 μερες 25 ευρω θα δωσεις για τα πρωτα εμβολια.
Εσύ που δουλεύεις σε κτηνίατριο
Το σκυλί μου έχει αρκετές τσιμπλες και στο ένα μάτι αυτό που έχουν μέσα από κάτω το μαύρο είναι πολύ μεγαλύτερο και μου το εμφάνισε τώρα μηπως ξέρεις τι είναι?

Mike_bel

Member
10 Απριλίου 2018
5
0
25
25 ευρω

(Δουλεβω σε κτηνιατρειο)

Και παλι θα πας 3 φορες τουλαχιστον- μην σου πω και 4 (ετσι συνηθηζουν οι περισσοτεροι ιατροι). Ανα 15 μερες 25 ευρω θα δωσεις για τα πρωτα εμβολια.
Ορίστε και μια φωτογραφία

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Το σκυλί μου έχει αρκετές τσιμπλες και στο ένα μάτι αυτό που έχουν μέσα από κάτω το μαύρο είναι πολύ μεγαλύτερο και μου το εμφάνισε τώρα μηπως ξέρεις τι είναι?
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Θα πρέπει, να τον πας στον γιατρό σου.
Μπορεί να είναι κάτι, που να απαιτεί αγωγή. Και μάλιστα ίσως, το συντομότερο δυνατόν.

Mike_bel

Member
10 Απριλίου 2018
5
0
25
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Θα πρέπει, να τον πας στον γιατρό σου.
Μπορεί να είναι κάτι, που να απαιτεί αγωγή. Και μάλιστα ίσως, το συντομότερο δυνατόν.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή
Μήπως γνωρίζεις πόσο θα κοστίσει η επίσκεψη και η αγωγή?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Οχι. Δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζω, όπως και κανείς άλλος, παρά μόνο ο γιατρός σου.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εσύ που δουλεύεις σε κτηνίατριο
Εδω και 4.5 χρονια δεν δουλευω πια εκει!!

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
O δικος μου δεν χρεωνει επισκεψη (ουτε για να δει το σκυλο λιγο και να γραψει κανα φαρμακο) αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι τσουχτερος. Περιοχη ν.φιλαδελφεια αν σε ενδιαφερει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78