Δεν είμαστε καλά, γιατί αρπάχτηκες? Δεν πήρα τίποτε προσωπικά, θεώρησα ότι απάντησες στην τοποθέτησή μου, αν έκανα λάθος με συγχωρείς.
Κι αν βρίσκω τα εμβόλια ακριβά του τα κάνω μόνη μου, φροντίζοντας να αντιμετωπίσω και πιθανά έκτακτα περιστατικά (όπως αλλεργικές αντιδράσεις, που επίσης μπορούν να κοστίσουν τη ζωή του σκύλου μου).
Εδώ διαφωνούμε. Ο γιατρός δεν πληρώνεται μόνο στα δύσκολα, ούτε μόνο στα χρονοβόρα. Αν δεν θέλω να πληρώσω τον κτηνίατρο αποφασίζω μόνη μου ότι το σπυράκι του σκύλου μου δεν είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζω όπως νομίζω ή δεν το αντιμετωπίζω (ας μην ξεχνάμε ότι ΚΑΙ το "δεν έχει τίποτα" πρέπει να πληρώνεται. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και υπεύθυνο ιατρικό συμπέρασμα που μπορεί να κοστίσει μέχρι και ζωές, αν είναι εσφαλμένο).Όποιος όμως δεν έχει τόση ανάγκη από τα λεφτά του καθένα μας, δε θα χρεώσει επίσκεψη άμα πας να δει για 1 λεπτό ένα σπυράκι που έβγαλε ο σκύλος σου π.χ. ούτε θα σου πάρει 50 ευρώ για εμβόλιο που κάνει 5!
Κι αν βρίσκω τα εμβόλια ακριβά του τα κάνω μόνη μου, φροντίζοντας να αντιμετωπίσω και πιθανά έκτακτα περιστατικά (όπως αλλεργικές αντιδράσεις, που επίσης μπορούν να κοστίσουν τη ζωή του σκύλου μου).