Ερώτηση ....

Status
Κλειδωμένο θέμα

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Θα τα πω σύντομα γιατί δεν θέλω να σας κουράζω! Πριν έναν χρόνο ζευγάρωσα τη σκύλα μου για πρώτη φορά, αναγκάστηκα να της κάνω έκτρωση επειδή πήδηξε τον φράχτη ένα βράδι και μου είπαν πως την είδανε και με ένα λυκόσκυλο... όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελα να βγουν ημίαιμα γιατί θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ να τα χαρίσω...
τέλος πάντων σταματήσαμε την κύηση με ένεση ...
τώρα μετά έναν χρόνο υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί το φάρμακο ακόμα μέσα στον οργανισμό της έτσι ώστε να σταματήσει και πάλι η κυησή της? ο γιατρός μου είπε πως δεν αναφέρθηκαν παρόμοια περιστατικά ... μήπως κάποιος από εσάς ξέρει κάτι παραπάνω?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Θα τα πω σύντομα γιατί δεν θέλω να σας κουράζω! Πριν έναν χρόνο ζευγάρωσα τη σκύλα μου για πρώτη φορά, αναγκάστηκα να της κάνω έκτρωση επειδή πήδηξε τον φράχτη ένα βράδι και μου είπαν πως την είδανε και με ένα λυκόσκυλο... όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελα να βγουν ημίαιμα γιατί θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ να τα χαρίσω...
τέλος πάντων σταματήσαμε την κύηση με ένεση ...
τώρα μετά έναν χρόνο υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί το φάρμακο ακόμα μέσα στον οργανισμό της έτσι ώστε να σταματήσει και πάλι η κυησή της? ο γιατρός μου είπε πως δεν αναφέρθηκαν παρόμοια περιστατικά ... μήπως κάποιος από εσάς ξέρει κάτι παραπάνω?
Αυτο ειναι που οι νευρολογοι ονομαζουν "αγνοια κινδυνου".

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Περα απο την πλακα, για πιο λογο σκεφτεσαι να ζευγαρωσεις την σκυλα σου?
Διαβασε το ποστ που σου παρεθεσε η Αμαλια και ξανασκεψου μερικα πραγματα.

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Ότι ήταν να κάνω από μέρους μου για να εξασφαλίσω μια σωστή γέννα για τη σκύλα μου το έκανα, και σε γιατρούς την πήγα, και με τον εκτροφέα μου μίλησα, και με Κ.Ο.Ε. για το τι χρεάζεται να κάνω για να βγάλω πέντιγκρι τα κουτάβια το έκανα, και τον αρσενικό τον έβαλα να κάνει και αυτουνού τις απαραίτητες εξετάσεις ... το μόνο που δεν έκανα ήταν να την κατεβάσω σε εκθέσεις μορφολογίας κάτι που δεν το θεωρώ αναγκαίο εφόσον πείρα την έγκριση από τον εκτροφέα μου.

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Περα απο την πλακα, για πιο λογο σκεφτεσαι να ζευγαρωσεις την σκυλα σου?
Διαβασε το ποστ που σου παρεθεσε η Αμαλια και ξανασκεψου μερικα πραγματα.
γιατί πολύ απλά το θέλω .... ξέρω για τους κινδύνους που υπάρχουν άλλα για αυτό άλωστε την πήγα σε γιατρό ....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Βρε συ δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια επειδη απλώς το θελουμε. Διαβασε λιγο αυτο που σου παρεθεσαν παραπανω και γενικώς διεύρυνε λιγο την σκεψη σου μειωνοντας αρκετα τα θελω σου.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αν ο εκτροφεας σου πιστευει οτι ειναι καταλληλη για αναπαραγωγη...
Για τον αρσενικο τι λεει?
Ειναι απο αλλο εκτροφειο,εχει κατεβει σε εκθεσεις?

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Αν ο εκτροφεας σου πιστευει οτι ειναι καταλληλη για αναπαραγωγη...
Για τον αρσενικο τι λεει?
Ειναι απο αλλο εκτροφειο,εχει κατεβει σε εκθεσεις?
όχι είναι από το ίδιο εκτροφείο... οχι δεν έχει κατέβει για εκθέσεις

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ότι ήταν να κάνω από μέρους μου για να εξασφαλίσω μια σωστή γέννα για τη σκύλα μου το έκανα, και σε γιατρούς την πήγα, και με τον εκτροφέα μου μίλησα, και με Κ.Ο.Ε. για το τι χρεάζεται να κάνω για να βγάλω πέντιγκρι τα κουτάβια το έκανα, και τον αρσενικό τον έβαλα να κάνει και αυτουνού τις απαραίτητες εξετάσεις ... το μόνο που δεν έκανα ήταν να την κατεβάσω σε εκθέσεις μορφολογίας κάτι που δεν το θεωρώ αναγκαίο εφόσον πείρα την έγκριση από τον εκτροφέα μου.
Συνεπως ο εκτροφεας σου και ο κτηνιατρος που παρακολουθει την εγκυμοσυνη μπορουν να λυσουν την απορια σου. Καλη τυχη.

Status
Κλειδωμένο θέμα