Ερώτηση ....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Νομίζω ότι αυτό ορίζει διαγραφή του μέλους αν δεν απατώμαι. Κι ενός μέλους που τελικά όλοι θέλουμε να ξορκίσουμε διότι οφθαλμοφανώς μάς κορόιδεψε ως προς τους λόγους του ζευγαρώματος και της επανεμφάνισης-διαφήμισης του στο φόρουμ.

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Ουπς....!!!!Busted....
Εμ, και εσύ...Θες που θες να κάνεις την απάτη...
Βάζεις φωτό από το σκυλί σου και το ίδιο όνομα σε ΟΛΑ τα προφίλ που φτιάχνεις???
Αν είσαι τόσο ακατάλληλος στο να κλέβεις και να λες ψέματα, φαντάσου πόσο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ θα είσαι ως εκτροφέας....Κρίμα το σκυλάκι.....

Άντε στην 3η εγγραφή ένα Τεστ εγκυμοσύνης για σκύλους δώρο....

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Ζήτησα από κανέναν εδώ μέσα να πάρει κουτάβι? ή έκανα διαφήμιση? εσείς βάλατε την αγγελία εδώ .... εγώ άλλο πράγμα σας ρώτησα και για άλλα μου απαντάτε ... σας ρώτησα επειδή την Κίκη την ζευγάρωσα όπως σας έχω πει πριν έναν χρόνο και της έκανα έκτρωση για τον λόγο που σας είπα .... φέτος την ξαναζευγάρωσα και επειδή από ότι λέει ο κτηνίατρος αν έκανε σωστή διάγνωση η κύηση της ξανασταμάτησε .... για αυτό ρώτησα ότι σας ρώτησα .... εγώ δεν έκανα ούτε διαφήμιση εδώ μέσα ούτε ψέμματα είπα .... σκυλιά θα χάριζα, άλλα όπως ξέρετε οι σκύλοι δεν κάνουν μόνο δύο κάνουν πολλά περισσότερα εξού και η αγγελία .... είπα εγώ ότι θα τα χάριζα όλα?

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
το ότι έφτιαξα άλλο λογαριασμό ο λόγος είναι ότι ξέχασα τον προιγούμενο ... και αυτός είναι ο τρίτος λογαριασμός που φτιάχνω όχι ο δέυτερος .... απλά τους ξεχνούσα ....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ισως η σκυλα σου εχει καποιο προβλημα και δεν μπορει να κρατησει τα κουταβια.
Ο εκτροφεας σου τι λεει για αυτο? Μηπως δεν υπαρχει λογος να την ταλαιπωρεις?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μόνος σου όμως παραδέχεσαι, αν έχω καταλάβει καλά, πως δεν θα τα χαρίσεις όλα, αλλά κάποια θα τα πουλήσεις! Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση και δεν το λέω με κακή πρόθεση, πώς ο εκτροφέας σου είπε οκ για μία κίνηση που ουσιαστικά του μειώνει την πελατεία! Είναι δυνατόν δηλαδή να του είπες πως θες να ζευγαρώσεις για να χαρίσεις καθαρόαιμα σκυλιά με χαρτιά κι απ όλα και να σου είπε ναι;;

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Μόνος σου όμως παραδέχεσαι, αν έχω καταλάβει καλά, πως δεν θα τα χαρίσεις όλα, αλλά κάποια θα τα πουλήσεις! Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση και δεν το λέω με κακή πρόθεση, πώς ο εκτροφέας σου είπε οκ για μία κίνηση που ουσιαστικά του μειώνει την πελατεία! Είναι δυνατόν δηλαδή να του είπες πως θες να ζευγαρώσεις για να χαρίσεις καθαρόαιμα σκυλιά με χαρτιά κι απ όλα και να σου είπε ναι;;
ναι και αν θες μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις μαζί του και να τον ρωτήσεις ο ίδιος για εμένα

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Ισως η σκυλα σου εχει καποιο προβλημα και δεν μπορει να κρατησει τα κουταβια.
Ο εκτροφεας σου τι λεει για αυτο? Μηπως δεν υπαρχει λογος να την ταλαιπωρεις?
παιδιά για αυτό σας ρώτησα από την αρχή για το αν ξέρει κάποιος για αυτό τον τρόπο να σταματάει η κύηση ή αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία ... τους κτηνιάτρους δεν τους εμπιστεύομαι ότι σου λένε πάντα την αλήθεια και σε ταλαιπωρούν εσένα και το ζώο για περισσότερες επισκέψεις άρα για περισσότερα χρήματα σε βάρος της υγείας του ζώου ... αν όντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο όπως μου απάντησε ο φίλος δον ζουάν θα την πάω σε άλλο γιατρό για να εξετάσει το όλο σύστημά της ...

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Με Alizin προκαλεσε τη διακοπή της εγκυμοσύνης;
δεν ξέρω Αλέξια ... δεν το σημείωσε και μέσα στο βιβλιάριο της .... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι της έκανε 2 ενέσεις και μου στοίχησε 75 ευρώ η μία ... και αν θυμάμε καλά με διάστημα μίας εβδομάδας ανάμεσα στις ενέσεις

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
μου έλεγε ότι ίσως να έκανε 1 2 κουτάβια ... ίσως λέει έβγαζε και κάποια υπολείμματα σκούρου χρώματος ... άλλα τίποτα δεν έβγαλε ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
δεν ξέρω πόσο διάστημα έχει περάσει απο το ζευγάρωμα αλλά καντης έναν υπέρηχο να δεις τι συμβαίνει.

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
αν όλα πήγαιναν καλά Κυριακή Δευτέρα που έρχεται θα την περίμενα να γεννήση .... το θετικό είναι ότι είναι ορεξάτη και στο φαγητό άλλα και στο παιχνίδι ...

Status
Κλειδωμένο θέμα