Νομίζω ότι αυτό ορίζει διαγραφή του μέλους αν δεν απατώμαι. Κι ενός μέλους που τελικά όλοι θέλουμε να ξορκίσουμε διότι οφθαλμοφανώς μάς κορόιδεψε ως προς τους λόγους του ζευγαρώματος και της επανεμφάνισης-διαφήμισης του στο φόρουμ.Ε αφου ο Εμφάνιση προφίλ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - DogForum ειναι το ιδιο προσωπο με τον Εμφάνιση προφίλ: canecorsokiki - DogForum
σε ευχαριστώ φίλε μου .... είσαι ο μόνος που απάντησε σε αυτό που ρώτησα .... την ερώτηση μου αυτή την πέρασαν για αγγελία για να πουλήσω κουτάβια ....
ναι και αν θες μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις μαζί του και να τον ρωτήσεις ο ίδιος για εμέναΜόνος σου όμως παραδέχεσαι, αν έχω καταλάβει καλά, πως δεν θα τα χαρίσεις όλα, αλλά κάποια θα τα πουλήσεις! Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση και δεν το λέω με κακή πρόθεση, πώς ο εκτροφέας σου είπε οκ για μία κίνηση που ουσιαστικά του μειώνει την πελατεία! Είναι δυνατόν δηλαδή να του είπες πως θες να ζευγαρώσεις για να χαρίσεις καθαρόαιμα σκυλιά με χαρτιά κι απ όλα και να σου είπε ναι;;
παιδιά για αυτό σας ρώτησα από την αρχή για το αν ξέρει κάποιος για αυτό τον τρόπο να σταματάει η κύηση ή αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία ... τους κτηνιάτρους δεν τους εμπιστεύομαι ότι σου λένε πάντα την αλήθεια και σε ταλαιπωρούν εσένα και το ζώο για περισσότερες επισκέψεις άρα για περισσότερα χρήματα σε βάρος της υγείας του ζώου ... αν όντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο όπως μου απάντησε ο φίλος δον ζουάν θα την πάω σε άλλο γιατρό για να εξετάσει το όλο σύστημά της ...Ισως η σκυλα σου εχει καποιο προβλημα και δεν μπορει να κρατησει τα κουταβια.
Ο εκτροφεας σου τι λεει για αυτο? Μηπως δεν υπαρχει λογος να την ταλαιπωρεις?
δεν ξέρω Αλέξια ... δεν το σημείωσε και μέσα στο βιβλιάριο της .... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι της έκανε 2 ενέσεις και μου στοίχησε 75 ευρώ η μία ... και αν θυμάμε καλά με διάστημα μίας εβδομάδας ανάμεσα στις ενέσειςΜε Alizin προκαλεσε τη διακοπή της εγκυμοσύνης;