Ερώτηση ....

Status
Κλειδωμένο θέμα

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
ο άλλος έιναι αυτός που την πήγα τώρα και μου είπε διάφορα πράγματα να κάνω πριν την ζευγαρώσω και που μου είπε πως είναι εντάξει ... όταν ζευγάρωσε μετά 20 ημέρες την πήγα και της έκανε υπέρηχο και μου είπε πως είναι έγκυος, είχε βάλει και κιλά ... μετά την πάω πάλι στις 40 μέρες τα ίδια κιλά η σκύλα και μου λέει το εξής " περίμενα να δω σχηματισμένα κουτάβια πια άλλα δεν βλέπω τίποτα, παρά μόνο οστά ή την επηρέασε το φάρμακο που της έβαλες πέρυσι και ξανασταμάτησε την κύησή της, τα οστά θα τα απορροφήσει ο οργανισμός της ή δεν τα βλέπω τα κουτάβια λόγω λίπους " και από αυτό ήρθε και το ερώτημα που σας έκανα ... μου είπε να ξαναπάω μετά από 10 ημέρες,άλλα δεν πήγα ... μου φάνηκαν περίεργα όλα αυτά ... εγώ νομίζω πως δεν ήταν έγκυος από την αρχή και ότι τα κιλά τα πήρε γιατί μετά το ζευγάρωμα την τάιζα περισσότερο και την κινούσα λιγότερο λόγω πιθανής εγκυμοσύνης ....
Η δράση του Alizin κρατάει 10-12 ημέρες.

Στο πρώτο υπέρηχο εσύ δεν τα είδες; Απορρόφηση των εμβρύων δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο.

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
Η δράση του Alizin κρατάει 10-12 ημέρες.

Στο πρώτο υπέρηχο εσύ δεν τα είδες; Απορρόφηση των εμβρύων δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο.
στον πρώτο υπέρηχο απλά μου έδειξε κάτι μάυρα σημάδια που μου τις ονόμασε φουσκίτσες ... και μου είπε πως είχε διαστολή μου την είπε? 4 εκ. στον δεύτερο είχε λέει 16 εκ.

canecorsokiki

Banned
Banned
26 Απριλίου 2012
38
0
ΡΟΔΟΣ
τώρα από ότι έχω καταλάβει το καλύτερο είναι να την πάω σε έναν άλλο γιατρό να του πω το ιστορικό και να την κάνω ένα τσεκ ....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
ο γιατρός μόνο μου είπε να την αφήσω μερικές μέρες στον αρσενικό για να προσπαθούν συνέχεια ... πράγμα που δεν έκανα
και αυτό δεν έχει νόημα...
το σπέρμα χάνει την δύναμη και την κινητικότητα του σε συχνές επιβάσεις...
το ιδανικό είναι αυτό που λέει η Αλεξία....δύο ζευγαρώματα με απόσταση μιας μέρας μεταξύ τους....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
τώρα από ότι έχω καταλάβει το καλύτερο είναι να την πάω σε έναν άλλο γιατρό να του πω το ιστορικό και να την κάνω ένα τσεκ ....
Για αρχή! Επίσης εξετάσεις για δυσπλασία και μια έρευνα αν έχει παρουσιαστεί Cherry Eye στις γραμμές των γεννητόρων.

Και μετά να στρωθείς στο διάβασμα, να πας την σκύλα σου σε έκθεση και αν έχει σωστή μορφολογία να ζητήσεις την βοήθεια του εκτροφέα για την επιλογή του επιβήτορα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και μου απαντάς:

Και:

Και εδώ κάπου με μπερδεύεις:

Όντως δεν είπες ότι θα τα χάριζες όλα, αλλά δεν είπες ότι θα πουλούσες και κάποια απ' αυτά. Join the club των μαυραγοριτών δηλαδή.

Επίσης, έχε στο νου σου ότι η σκύλα σου μπορεί να κάνει μόνο δύο ή μόνο τρία και να μη σου βγει σωστά ο προϋπολογισμός...
Άλλα...ντάλλα!!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Επειδή φαίνονται κενά τα δικά μου το λες ή συμφωνείς ότι αλλιώς τα είπε στην αρχή κι αλλιώς στη συνέχεια;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Η Τάρα έχει δίκιο για την κινητικότητα/δυναμικη του σπέρματος αναλογικά με τη συχνότητα επιβάσεων. Εντούτοις προτείνονται οι δυο επιβάσεις με διαφορά μιας ημέρας για λόγους διευκόλυνσης δεδομένου ότι στατιστικά οι μεγαλύτερες πιθανότητες να ''πιάσει'' η εγκυμοσύνη είναι τις πρώτες πρωινές ώρες κάτι που είναι αρκετά δύσκολο επειδή εκείνες τις ώρες κοιμόμαστε. Υπάρχουν βέβαια και σημεία που μπορείς να παρατηρήσεις πάνω στο ζώο για να προβλέψεις το κατά δυνατόν την κατάλληλη στιγμή αλλά απαιτείται πείρα τόσο σε θέμα θηλυκών σκύλων όσο και γυναικολογικών/αναπαραγωγικών.

Πέραν αυτού, μια τελευταία άποψη από 'μενα. Είμαι της γνώμης ότι αυτό το thread παραμένει ανοιχτό είναι απολύτως απαράδεκτο διότι κανένας μας με εξαίρεση την Alexia δεν είναι εκτροφέας και αυτό το κείμενο εκλαμβάνεται ως εγχειρίδιο. Και το θέμα δεν το βλέπει μόνο ο αξιοθρήνητος ιδιοκτήτης του Κάνε ως επισκέπτης αλλά και πολλοί άλλοι που τους μπαίνουν ιδέες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Παιδιά, σόρρυ, ειμαι και νέο μέλος αλλά εχω πάθει ενα σοκ...
Μιλάμε για μια σκύλα που την γκαστρώνουμε κατά βούληση, την κανουμε να αποβάλλει επισης κατά βούληση γιατι είμαστε (θα το πω και ας παρεξηγηθώ) ανεύθυνοι και το σκάει και παει με αλλης φυλής σκύλο, και μετά από έναν χρόνο την ξαναυποβάλλουμε στην ίδια διαδικασία?
Σε ανθρωπο (που ειναι σαφώς πιο εξελιγμένη η ιατρική για αντιμετώπιση προβλημάτων) θα το κάναμε?
Τι ειναι το σκυλι? Σακί να κουβαλάει κουτάβια όποτε θέλουμε και για όσο θέλουμε?

Ναι το ξέρω οτι ειμαι σκληρή, αλλά νομίζω ότι δεν ειμαι και τόσο άδικη!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί δίνονται απαντήσεις ακόμα στο ριψοκίνδυνο εγχείρημα αυτού του ανθρώπου και μάλιστα δημόσια. Αν θέλει τη συμβουλή της Alexia που είναι και η μόνη ειδική, ας την πάρει σε πμ.

Συμφωνώ με τους δύο προλαλήσαντες. Δίνετε συμβουλές σε κάποιον που παραδέχεται ότι θέλει να γκαστρώσει τη σκύλα του, έχουσα τέτοιο ιστορικό, για να χαρίσει και πουλήσει τα κουτάβια; Τι συνέβη ξαφνικά;
Ναι, να προτείνετε μεθόδους αντιμετώπισης αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά εδώ μιλάμε για σχεδόν ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή. Πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει όντως εκτροφέας που έδωσε τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Η Τάρα έχει δίκιο για την κινητικότητα/δυναμικη του σπέρματος αναλογικά με τη συχνότητα επιβάσεων. Εντούτοις προτείνονται οι δυο επιβάσεις με διαφορά μιας ημέρας για λόγους διευκόλυνσης δεδομένου ότι στατιστικά οι μεγαλύτερες πιθανότητες να ''πιάσει'' η εγκυμοσύνη είναι τις πρώτες πρωινές ώρες κάτι που είναι αρκετά δύσκολο επειδή εκείνες τις ώρες κοιμόμαστε. Υπάρχουν βέβαια και σημεία που μπορείς να παρατηρήσεις πάνω στο ζώο για να προβλέψεις το κατά δυνατόν την κατάλληλη στιγμή αλλά απαιτείται πείρα τόσο σε θέμα θηλυκών σκύλων όσο και γυναικολογικών/αναπαραγωγικών.

Πέραν αυτού, μια τελευταία άποψη από 'μενα. Είμαι της γνώμης ότι αυτό το thread παραμένει ανοιχτό είναι απολύτως απαράδεκτο διότι κανένας μας με εξαίρεση την Alexia δεν είναι εκτροφέας και αυτό το κείμενο εκλαμβάνεται ως εγχειρίδιο. Και το θέμα δεν το βλέπει μόνο ο αξιοθρήνητος ιδιοκτήτης του Κάνε ως επισκέπτης αλλά και πολλοί άλλοι που τους μπαίνουν ιδέες.
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com

Αυτό με τις πρωινές ώρες δεν ισχύει, κατά τα άλλα συμφωνώ και το θέμα κλειδώνεται.

Status
Κλειδωμένο θέμα