Η δράση του Alizin κρατάει 10-12 ημέρες.ο άλλος έιναι αυτός που την πήγα τώρα και μου είπε διάφορα πράγματα να κάνω πριν την ζευγαρώσω και που μου είπε πως είναι εντάξει ... όταν ζευγάρωσε μετά 20 ημέρες την πήγα και της έκανε υπέρηχο και μου είπε πως είναι έγκυος, είχε βάλει και κιλά ... μετά την πάω πάλι στις 40 μέρες τα ίδια κιλά η σκύλα και μου λέει το εξής " περίμενα να δω σχηματισμένα κουτάβια πια άλλα δεν βλέπω τίποτα, παρά μόνο οστά ή την επηρέασε το φάρμακο που της έβαλες πέρυσι και ξανασταμάτησε την κύησή της, τα οστά θα τα απορροφήσει ο οργανισμός της ή δεν τα βλέπω τα κουτάβια λόγω λίπους " και από αυτό ήρθε και το ερώτημα που σας έκανα ... μου είπε να ξαναπάω μετά από 10 ημέρες,άλλα δεν πήγα ... μου φάνηκαν περίεργα όλα αυτά ... εγώ νομίζω πως δεν ήταν έγκυος από την αρχή και ότι τα κιλά τα πήρε γιατί μετά το ζευγάρωμα την τάιζα περισσότερο και την κινούσα λιγότερο λόγω πιθανής εγκυμοσύνης ....
Στο πρώτο υπέρηχο εσύ δεν τα είδες; Απορρόφηση των εμβρύων δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο.