Ετησια Εκθεση ΕΟΝΑ & Εξέταση Κοινωνικής Συμπ/ρας


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
kyriakos91
μάλλον ο zouzounos είναι πιο κατάλληλος να σου απαντήσει μιας και αφενός συμμετείχε live και αφετέρου ασχολείται με εργασία...
Και έλεγα να το γράψω... να μη το γράψω....:D:D
 




takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
αφήστε τα λόγια και βάλτε καμιά φωτογραφία να σας καμαρώσουμε...!:):D
Όταν μαζευτούν κάποιες κυρίες στα σπίτια τους, ελπίζω να ανεβάσουν κάποιες από τις εκατοντάδες που έχουν στις μηχανές τους:p:D:D
 








mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Α πα πα μουρμούρα...:p



Η εξέταση είχε τρία σκέλη:

- Κοινωνικότητα, όπου ο σκύλος έπρεπε να περπατήσει χωρίς άγχος και χωρίς extreme αντιδράσεις, ανάμεσα σε πολύ κόσμο, σε συνδιασμό με αντιπερισπασμό άλλου διερχόμενου σκύλου, ανθρώπου που ανοίγει ομπρέλλα, που τινάζει σεντόνι, που κάνει ποδήλατο, τρέχει, κρατάει πατερίτσες, παραπατάει και μεταφέρει παιδικό καρότσι.

- Εμπιστοσύνη, όπου κάποιος ξένος σε πλησιάζει μιλώντας δυνατά, σε χαιρετάει και ζητάει την άδεια, να χαιδέψει και αγγίξει τον σκύλο σε κορμό, κεφάλι, μύτη, δόντια, αφτιά. Να τον κρατήσει από το λουρί και εσύ να απομακρυνθείς και φυσικά αφού επιστρέψεις, πάλι να έχει συγκεκριμένες ήπιες αντιδράσεις.

- Ψυχική φόρτιση, όπου ο σκύλος δένεται σε κάποιο σημείο και ο ιδιοκτήτης απομακρύνεται εκτός οπτικού του πεδίου. Μετριέται η συμπεριφορά του κατά το πρώτο πεντάλεπτο, με παράλληλη προσέγγιση του κριτή, απομάκρυνσή του, στην συνέχεια κατά μέτωπο προσέγγιση του κριτή, στάση και αποχώρησή του. Αξιολόγηση δεύτερου πεντάλεπτου αναμονής και τελική επιστροφή ιδιοκτήτη, με αξιολόγηση και πάλι, της συμπεριφοράς του σκύλου, στην φάση αυτή.

Ολα τα παραπάνω, πρέπει να εκτελεστούν χωρίς εντολές, χωρίς διορθώσεις και χωρίς επαφή με τα μάτια.

Νομίζω, ένα πλήρες πακέτο δοκιμασιών της ιδιοσυγκρασίας του σκύλου.

Ωραία πράγματα!!!

Ο κουβερτούλης, ο μόνος γηραιός ημίαιμος, με το μικρότερο όνομα. Τα λοιπά καθαρόαιμα, με κάτι ατελείωτα μακρυνάρια, που σιγά μην τα θυμάται ποτέ κανένας :p Και ο μόνος μάλλον, που δεν έχει βρεθεί ποτέ στην ζωή του, σε τέτοιες καταστάσεις, για τις οποίες και να κρίνεται. Είναι βεβαίως άψογος με τα άλλα σκυλιά, γι'αυτό άλλωστε έπαιξε και τον ρόλλο του διερχόμενου σκύλου, στο τεστ κοινωνικότητας. Το θέμα που έχει από μωρό, είναι ότι δεν θέλει να τον πλησιάζουν τρίτοι. Οπισθοχωρεί. Οχι τρελλά. Οσο χρειάζεται για να χάσει το άριστα δέκα. Και γενικώς είναι λίγο στην τσίτα το άτομο. Επίσης από μωρό. Κάτι για βέλγικες καταβολές συζητήθηκε... Αυτά με τα σεντόνια και τα ποδήλατα και λοιπά καταστροφικά, τον καθιστούν εντελώς alert. Με την αμυντική έννοια. Γενικώς ήταν πολύ καλός, όπως βεβαίως και οι υπόλοιποι συναγωνιστές του. Ο κος.Μπίστας και ο κος.Γκουτίνος, μας επισήμαναν με επιτυχία τα αδύνατα σημεία μας, μας συμβούλευσαν επί αυτών και γενικά μας έκαναν να αισθανθούμε χαλαρά και άνετα. Οι φίλοι μας όλοι στις εξέδρες, μεγάλο ατού. Ομορφη μέρα με μελανό σημείο, την εντελώς ηλίθια και ανεγκέφαλη απαγόρευση συμμετοχής, των "κομμένων" και...μια δική μου απορία...ο όμιλος βρε παιδιά, πόσα μέλη έχει; Καμμιά 20αριά ήμασταν όλοι κι όλοι και οι μισοί ήμασταν οι συνήθεις ύποπτοι. Οι λοιποί του ομίλου προς υποστήριξη ψυχολογική και έμπρακτη; Η...λάθος σκέψη μου και δεν υπήρχε λόγος να παρευρίσκονται; :rolleyes:

Αυτά εν γένει. Μια προσπάθεια εξαιρετική, που πρέπει να επαναληφθεί και πρέπει ο κόσμος να συμμετέχει.

Οι δικές μου φωτό [δια χειρός Αναστασίας βεβαίως], δεν αντικατοπτρίζουν το κλίμα και την όλη οργάνωση, γιατί δεν μου αρέσει να δείχνω πρόσωπα...οπότε μερικές μόνο σκυλόφατσες, έτσι για γεύση...:)






 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.079
Athens
Mareco-Αναστασία ευχαριστούμε για τις φωτό! :)

Αυτό που μου άρεσε πολύ πάντως - και το λέω γιατί συζητήσαμε σχετικά σε παραδιπλανό θέμα - ήταν ότι η εκδήλωση αυτή δεν είχε το άγχος, τα νεύρα και την "κατσουφιά" των εκθέσεων. Αντίθετα είχε πολύ κέφι, ήταν διασκεδαστική, είχε πλάκα, χαρούμενες και φιλικές φάτσες και σκύλοι. Amita motion - θετική ενέργεια βρε παιδί μου! Γενικά ήταν μια ωραία ..."ροζ" εκδήλωση! :rolleyes:

Ως ιδιώτης "σκυλοχομπίστας" που δεν ενδιαφέρεται για εκτροφή, προτιμώ να συμμετέχω σε τέτοιου είδους πράγματα παρά σε εκθέσεις.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ζηλευω που δεν μπορουσα να ειμαι παρων!


Βασικα θα ηθελα οντος να "δοκιμασω" τα δικα μου σκυλια, σε αυτην την δοκιμασια. Η καθε μια μονη της αντιδρα πολυ διαφορετικα, απο οταν ειναι ολες μαζι τσουρμο. Θα με ενδιεφερναν πραγματικα τα σημεια τα οποια θα επρεπε να δουλεψω μαζι τους.
Την επομενη- ελπιζω να ξαναγινει γρυγρορα.
Και πολυ μπραβο στον ΕΟΝΑ που ανοιγει και τις πυλες σε αλλες φυλες και ημιαιμα οταν κανει τετοιες εκδηλοσεις!!
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Την ζηλεψα αυτη την εκδηλωση! Μακαρι να αξιωθουμε να παρευρεθουμε και 'μεις σε κατι αναλογο καποια στιγμη,προς το παρον θα αρκεστω στις δικες σας περιγραφες και εντυπωσεις..Ελπιζω να φερετε πλουσιο υλικο στο φορουμ!
Αληθεια,τα ''κομμενα'' γιατι δεν μπορουσαν να συμμετεχουν?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Αληθεια,τα ''κομμενα'' γιατι δεν μπορουσαν να συμμετεχουν?
Είδες βλακεία μου; Ετσι που το έγραψα, φαίνεται σαν απόφαση του ομίλου. Καμμία σχέση.
Ξέρω ότι απειλήθηκαν με καταγγελία στην περίπτωση που επιτρέψουν να συμμετέχουν "κομμένα", οπότε δεν είχαν επιλογή. Καταγγέλουσα, η υπεύθυνη του zoosos που δεν θυμάμαι το όνομά της.
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Ραντεβου το Φεβρουαριο, στη δευτερη (ακομα και εμεις οι "ασυμβιβαστοι":cool: )
Συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες διπλωματουχους κοινωνικους σκυλους!!! Περασαμε πολυ ωραια!

Ξεκιναμε:

Sinouk & Francesco *agapoylas*




 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Οι Γαλλιδουλες :love:
ο κος Γκουτινος μου την ειπε κιολας επειδη ειχα την Πεπερονι αγκαλια!:cool:



 




cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!!!
Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν και συγχαρητήρια στον όμιλο για αυτή την πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα!!

Και εγώ ζήλεψα πολύ που δεν ήρθα έστω και σαν θεατής την επόμενη σίγουρα θα έρθω!!Και ίσως μαζί με τον Σανάκο..απ' όλες τις δοκιμασίες που αναφέρατε μάλλον μόνο σε αυτή με τον πολύ κόσμο που μας περικύκλωνε θα ήταν πιο μαζεμένος ο μικρός!
Μέχρι τότε.. αν γίνει κανονικός σκύλος ποτέ το διαολεμένο που έχω θα σκεφτώ και γι αυτήν...:eye:
 


zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
πολυ ωραια,ετσι πρεπει να ειναι το κλιμα και οι εξετασεις για να ερθει κοσμος.

και ακουγετε στο βαθος......... της κανουν τεχνιτη αναπνοη!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μπραβο πρωτα στους διοργανωτες και μπραβο στα εργασιακα μωρα!!!
 




Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Ωραια ηταν και σημερα αν και οι συμμετοχες πολυ λιγες λογω του νομου με τα κομμενα.
Φωτογραφιες δεν εβγαλα πολλες γιατι περιοριστηκα στη συζητηση με τον Takisft ( τον πεισαμε νομιζω οτι σαν τα ασπρα τιποτα, αφου ηθελε να φυγει με μια κουταβα! Ακους Αναστασια ?:p ) και στις αγκαλιες με τον Francesco :D

Clubwinners 2012

Amanda de la Bruja Buena + Francesco de la Noche Toledana




Συγχαρητηρια στον GRDANE για τις υπεροχες κουταβινες του *agapoylas*
 


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Δεύτερη ημέρα στις εκδηλώσεις του ΕΟΝΑ, και η γλυκιά γεύση συνεχίζεται....

Αυτός ο όμιλος, κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, αν και οι συμμετοχές λόγω του νόμου (άραγε να είναι μόνο αυτός η αιτία; ) ήταν λίγες.

Με τιμά η γνωριμία μου με τον Πέτρο (GRDANE), μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν αυτόν με τον αγώνα που κάνει για την φυλή που εκτρέφει.

Οι κουτάβες του ήταν για τα μάτια τα δικά μου ερωτεύσιμες... για τα μάτια του ειδικού κριτή, εξαίρετες...

Ήμουν τυχερός που παραβρέθηκα σήμερα, γιατί είδα και κατάλαβα τι σημαίνει σωστή Εκτροφή.

Ο Francesco de la Noche Toledana, είναι ο ΣΚΥΛΟΣ από κάθε έννοια, και αισθάνομαι ευτυχής που μου έδωσε μερικές καλές γλυψιές στο πρόσωπο.... για την κουτάβα που είπε η Αμαλία, δεν μπορώ να μιλήσω... δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό το πλάσμα...*agapoylas*
 
Last edited:


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.129
Μηνύματα
896.015
Μέλη
19.940
Νεότερο μέλος
desps