Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα pet shops | www.zoosos.gr
Viviana Well-Known Member 1 Νοεμβρίου 2011 2.901 546 Χολαργός 11 Ιανουαρίου 2013 #1 Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα pet shops | www.zoosos.gr
Lara_kouklara Well-Known Member 11 Ιανουαρίου 2011 4.722 457 11 Ιανουαρίου 2013 #2 Τους κατέστρεψε τους ανθρώπους...αφήστε όλοι τα ανεπιθύμητα κουτάβια σας στο skopeto, αυτοί ξέρουν! Μπράβο στο μαγαζί εννοείται, αλλά εγώ στη θέση τους δεν θα ήθελα να διατυμπανιστεί κάτι τέτοιο...ίσως να τους ρώτησε βέβαια πριν το γράψει....ίσως.
Τους κατέστρεψε τους ανθρώπους...αφήστε όλοι τα ανεπιθύμητα κουτάβια σας στο skopeto, αυτοί ξέρουν! Μπράβο στο μαγαζί εννοείται, αλλά εγώ στη θέση τους δεν θα ήθελα να διατυμπανιστεί κάτι τέτοιο...ίσως να τους ρώτησε βέβαια πριν το γράψει....ίσως.
Blade57HRC Banned Banned 2 Ιανουαρίου 2013 800 0 Αθηνα www.facebook.com 11 Ιανουαρίου 2013 #3 Παντως απ'ο,τι ειδα οι τιμες ειναι φοβερες...ποιο φθηνη οριτζεν δεν εχω δει...''νεξτ ταιμ'' απο εκει θα παρω!!!
Παντως απ'ο,τι ειδα οι τιμες ειναι φοβερες...ποιο φθηνη οριτζεν δεν εχω δει...''νεξτ ταιμ'' απο εκει θα παρω!!!