Ευγνωμοσύνη ή ασφάλεια?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αρη, είδα το βίντεο, αλλά δεν κατέληξα σε συμπέρασμα.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν διάφορες ενδείξεις ότι τα σκυλιά δείχνουν ευγνωμοσύνη, ή έστω το "σκυλίσιο" ανάλογο αυτού που εμείς λέμε ευγνωμοσύνη. Π.χ., όταν ένα σκυλί υποφέρει και το ανακουφίζεις, ή όταν το βάζεις να υποφέρει για καλό του, αυτό θα δείξει αυτά τα σημάδια.
Τώρα, τι να πω? Πες το όπως θέλεις, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ, τρυφερότητα...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Αρη πολύ καλο βιντεακι...που το ξετρυπωσες???Δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο βιντεο το σκυλι δειχνει ευγνωμοσυνη...παντως οπως λεει και ο -johnk σιγουρα υπαρχουν στιγμές στη ζωή μας που ενα σκυλί καταλαβαινει πολλα...ειτε οταν το φροντιζεις απο αρρωστειες...ειτε οταν αυτο ποναει και με το βλεμμα του και μονο σου λεει...."θανατωσε με να μην σε ενοχλω...."...Ειτε απλα του βαζεις λιγο νερο...λιγο φαγητο...και ερχεται...σε γλυφει...σε "καβαλαει" για να σε ευχαριστησει...σου κανει χαρες...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευγνωμοσύνη; Χμμμμμ; :confused: Μήπως το παρακάνουμε λίγο εμείς οι άνθρωποι με τις ερμηνίες μας. Μπορούσε το σκυλί να ξέρει πως είναι το αυτοκίνητο του διασώστη του;

Μπορεί να είναι και στημένο :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το αυτοκινητο και ειδικα το καθισμα εχει εντονα την μυρωδια του οδηγου, την οποια ο σκυλος γνωρισε την ωρα της διασωσης.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Ναι αλλα δεν ήταν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του βρε παιδί μου να πω..οκ!τον ανγνώρισε και αυτον και την μυρωδιά του...μου φαινεται παραξενο...να μπει στο περιπολικο ετσι!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Και γιατί να μην πάει κατευθείαν στον άνθρωπο;
Στημένοοοοοο ;)

Μαλλον ναι!και ειναι κρίμα για το σκυλί το κακόμοιρο...ετσι οπως το ειχανε στην αρχή...εκτός αν..τι να πω...ηταν τοσο απεγνωσμένος ο σκύλος..είδε φως και μπήκε!!!!(στην προκειμένη περίπτωση, ειδε αυτοκίνητο,ανθρώπους κλπ...)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν νομιζω να ειναι στημενο. Η αστυνομια στην αμερικη παντα εχει on board καμερα αλλά και φορητη, ωστε να υπαρχουν αργοτερα σιγουρες μαρτυριες στις δίκες.
Μαλλον βεβαια να το τραβηξε ερασιτεχνης, στην οποία περιπτωση παλι δεν θα καθοταν ο αστυνομικος να στηνει φασεις.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κάτι τέτοια άλλωστε τα κάνει και το Μουφ, δηλαδή να μπαίνει σε ξένα αυτοκίνητα και στο παρελθόν έχει πηδήξει μέσα το αυτοκίνητό μου από το παράθυρο! Επιπλέον το να κάθεται στη θέση του οδηγού είναι από τ' αγαπημένα του, γι' αυτό και φροντίζω να τον δένω τώρα στο πίσω κάθισμα.