Ευθανασία και αυτοκτονία!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eσυ εβαλες το ή δεν ηταν στα καλα του ή..... :p
Σιγουρα δεν ηταν στα καλα του οταν αυτοκτονησε(μερικες μερες μετα την ευθανασια)...
Αυτο που δεν ξερει κανεις(μας) ειναι πως ηταν πριν την ευθανασια, και αν αυτη διαπραχθηκε λογω ψυχολογικων προβληματων δικων του...

Αλλα οπως ειπαμε ήδη, ΔΕΝ ηταν στα καλα του...:alien:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Bρε παιδια... εμεις εδω σχολιαζουμε το γεγονος που μας εχει δωθει στη δημοσιοτητα... το αν ο σκυλος ειχε καρκινο, αν ειχε δαγκωσει την ανηψια του κλπ δε το ξερουμε .. μονο να το υποθετουμε μπορουμε. Αυτο που ΞΕΡΟΥΜΕ ειναι οτι του εκανε ευθανασια επειδη δεν επιτρεποντουσαν τα σκυλια στο κτιριο που εμενε. Και αυτο δειχνει οτι ΔΕΝ ηταν στα καλα του :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ήταν δεν ήταν στα καλά του ρε παιδιά είναι τραγικό. Γιατί όμως δεν άλλαζε σπίτι; Ίσως δεν είχε χρήματα για κάτι τέτοιο ή απλά δεν ήταν στα καλά του :(
Να μια ουσιαστικη σκεψη πανω στο θεμα! Το σκεφτηκα και εγω και το μονο πιθανο μου φαινεται να ηταν δικη του η κατοικια, και να μην ηταν τοσο ''ευκολο'' να παει να μεινει καπου αλλου με ενοικιο λογω του σκυλου και καθως τον πιεσαν με το καταστατικο πηρε μια αποφαση που του κοστισε τοσο ακριβα που εφτασε στο σημειο να αυτοκτονησει μετα απο λιγες μερες...Απο ενα σημειο και μετα, σιγουρα δεν ηταν στα καλυτερα του...:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν παίρνεις έναν σκύλο είναι σαν να κάνεις ένα συμβόλαιο ότι θα τον προσέξεις και στα καλά και στα άσχημα. Έχω κάνει ευθανασία σε ζώο λογω μη αναστρέψιμης ασθένειας και αισθάνθηκα αυτό που έγραφε το σημείωμα του ηθοποιού, ότι ενώ ο σκύλος μου με εμπιστευόταν εγώ το κοίμισα που ήταν βέβαια πολύ καλύτερο από το να το αφήσω να υποφέρει αλλά και πάλι υπάρχει αυτή η αίσθηση για λίγο..

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εντάξει επιλογές υπάρχουν.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι επειδή άλλαξε ένα καταστατικό, οι ένοικοι απαίτησαν από την ίδια στιγμή να εξαφανιστεί το σκυλί !
Δηλαδή... θα υπήρχε πίστωση χρόνου μέχρι να δώσει κάπου το σκυλί αν δεν ήθελε να μετακομίσει ή να βρει να πάει κάπου.

Ο τύπος (θεός σχωρέστον) πρέπει να ήταν τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα!

Το άσχημο είναι πως αφαίρεσε 2 ζωές και της μίας , δεν ήταν επιλογή της.

και θα συμφωνήσω... σίγουρα δεν ήταν στα καλά του... και όποιος πει το αντίθετο... δεν είναι στα καλά του! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Δεν θα πω ότι ηταν στα καλά του ή δεν ήταν. Ούτως ή άλλως ένας άνθρωπος που προχωράει σε αυτοκτονία έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό όμως που θα ήθελα να πω είναι ότι μην βιάζεστε όλοι εκ του ασφαλούς να πείτε επιλογές υπήρχαν. Δεν ξέρεις ποτέ σε τι κατάσταση είναι ένας άνθρωπος και αν οι επιλογές που υπάρχουν λόγω βεβαρημένης ψυχολογικής κατάστασης σου φαίνονται βουνό.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Αυτό όμως που θα ήθελα να πω είναι ότι μην βιάζεστε όλοι εκ του ασφαλούς να πείτε επιλογές υπήρχαν. Δεν ξέρεις ποτέ σε τι κατάσταση είναι ένας άνθρωπος και αν οι επιλογές που υπάρχουν λόγω βεβαρημένης ψυχολογικής κατάστασης σου φαίνονται βουνό.
Μα Κυβέλη μου, είναι τελείως άλλο πράγμα να μην μπορείς να δεις τις επιλογές που υπάρχουν επειδή δεν είσαι καλά και δεν μπορείς να τις διακρίνεις και άλλο το να μην υπάρχουν όντως επιλογές.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις δίκιο, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ζόρι τραβούσε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο!
Θεωρώ ότι είχε εναλλακτικές.
Εναλλακτικές και για τον σκύλο του, και για την ζωή του, σαφώς και για τον συνδυασμό τον δικό του με τον σκύλο!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eναλλακτικες ειχε... στα καλα του δε ηταν να τις δει:cool:
Νομιζω οτι ολοι το ιδιο πραγμα λεμε με αλλα λογια :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μας διαφευγει και η πιθανη περιπτωση να εφτασε εκει που εφτασε(στον τάφο) λογω τυψεων συνειδησεως(οπως ακριβως γραφει στο σημειωμα του.

Δεν σας εχει τυχει ποτε να κανετε κατι και να μετανιωσετε μετα; Ειστε Τέλειοι! Αν ομως σας εχει τυχει, και νιωσατε ΠΟΛΥ ασχημα ισως μπορειτε(υποθετικα) να σκεφτειτε οτι ισως αυτος ο ανθρωπος ενιωσε ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ασχημα για αυτο που εκανε και αυτοκτονησε...Και βεβαια, ΔΕΝ ηταν στα καλα του...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Νομιζω οτι δεν εισαστε στα καλα σας...

Εδω εχουμε την υπέρτατη αφοσίωση ανθρώπου σε σκύλου που εχω δει ποτε!
Ο ανθρωπος ηταν καλλιτεχνης αρα κατα πασα πιθανοτητα ευαισθητος και ευαισθητοποιημενος.
Στο σημειωμα το γραφει ξακαθαρα: "Προδωσα τον σκυλο μου."
Μπορει τα αιτια να ηταν βαθυτερα, αλλα η αφορμη ειναι παντα σημαντικη.
Προσωπικα μεσα απο την πραξη του αυτη, διακρινω ευαισθησια, σεβασμο για την ζωη, μεταμελεια, υψηλά ιδανικά.

Ο ηθοποιος ενηργησε σαν πιστος σκυλος/συντροφος. Eκανε οτι θα εκανε και ο σκυλος του αν εκεινος πεθαινε πρωτος: Tον ακολουθησε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τι λες βρε ICE?
Kαι βεβαια μας εχει τυχει... αλλα απο τη μετανοια και τις τυψεις μεχρι την αυτοκτονια μεσολαβει ... ενας ωκεανος.

Lovey the Lab πες μου οτι κανεις πλακα! χαχαχχα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036

Ο ανθρωπος ηταν καλλιτεχνης αρα κατα πασα πιθανοτητα ευαισθητος και ευαισθητοποιημενος.
Προσωπικα μεσα απο την πραξη του αυτη, διακρινω ευαισθησια, σεβασμο για την ζωη, μεταμελεια, υψηλά ιδανικά.

Ο ηθοποιος ενηργησε σαν πιστος σκυλος/συντροφος. Eκανε οτι θα εκανε και ο σκυλος του αν εκεινος πεθαινε πρωτος: Tον ακολουθησε.
Χαχαχχαχαχααααα άλλο ένα κρυφό ταλέντο του φόρουμ! :D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αυτός που ξεκίνησε την όλη συζήτηση για την απαγόρευση των σκύλων στο κτίριο, πως θα πρέπει να αισθάνεται τώρα;:mad:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τι λες βρε ICE?
Kαι βεβαια μας εχει τυχει... αλλα απο τη μετανοια και τις τυψεις μεχρι την αυτοκτονια μεσολαβει ... ενας ωκεανος.

Lovey the Lab πες μου οτι κανεις πλακα!
Διαφωνω. Αναλογα τον ανθρωπο. Σε μερικους τα ορια ειναι λεπτα.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα

Μόνο σεβασμό στη ζωή δεν βλέπω με μία ευθανασία και μία αυτοκτονία

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Μα ο ICE δεν είπε κάτι παράλογο. Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο ήταν δεν ήταν στα καλά του και απλά συζητάμε το συμβάν. Όπως λέει και ο lovey τα όρια για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ λεπτά .
Lovey νόμιζα ότι έκανες πλάκα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Μεσα απο την πραξη της αυτοκτονιας διακρινεις σεβασμο για τη ζωη και υψηλα ιδανικα δηλαδη? Συγνωμη αλλα δε μπορω να ακολουθησω το σκεπτικο αυτο. :(

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μόνο σεβασμό στη ζωή δεν βλέπω με μία ευθανασία και μία αυτοκτονία
Σορρυ αλλα το βλεπω αλλιως. Νομιζω oτι εξ' αιτιας ακριβως αυτης της ζωης που πηρε και του σεβασμου που της ειχε, για να εξιλεωθει ενηργησε με τον ιδιο ακριβως τροπο με θυμα τον ιδιο. Ισως με τη λογικη της απλής φυσικης (FA=FB).

Tελος παντων. Χωρις λοιπα στοιχεια μονο αμπελοφιλοσοφια και κουβεντες καφενειου μπορουμε να κανουμε..

Καλημερα σε ολους :)

Amaliaz γιατι οχι; Δεν ενεργουν ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο. Ειναι μια ακραια μορφη δηλωσης. Δεν την υιοθετω μα την καταλαβαινω.

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα