Εχω Λίγες απορίες!!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Ο Νοα μου εβαλε το 3ο εμβολιο πριν 4 μερες..
Μπορω να τον κανω μπανιο σημερα?
αν ναι..τον στεγνώνω με πιστολάκι μαλλιων?
2.Αν τον κανω μπανιο σημερα, αυριο μπορω να τον φερω σε επαφη με αλλο σκύλο?
3.Ολη την μερα σημερα αν τον κανω μπανιο να τον περιορισω σε ζεστο μερος και οχι εξοδους? μονο για πιπι?
4.Να τον κανω με σαμπουαν για σκυλους μπανιο?ή μονο νερακη ζεστο?

Τωρα στην διατροφη λιγες αποριες..
1.Τρωμε την junior maxxi..Αλλα μερικες φορες του προσθετω λιγο ψωμακι..ειναι ενταξει?
2.Του δινω και επισης σαν treet μερικες φορες λιγο τυρακη. ειναι οκ?

Σας ευχαρισω.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Γεια σου,
έχεις πάρει το θέμα μπάνιο με πολύ κακό μάτι βλέπω :rolleyes:

Λερώθηκε κ θες να τον κάνεις μπάνιο η μυρίζει?Πόσο χρονών είναι?
Μπορείς να τον στεγνώσεις με το πιστολάκι αλλά δοκίμαζε τη θερμοκρασία στο χέρι σου καθ΄όλη τη διάρκεια.
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην τον φέρεις σε επαφή με άλλα σκυλάκια δεσποζόμενα,αν είναι αδέσποτα να είσαι σίγουρος οτι δεν έχουν τσιμπούρια αλλά αυτό νομίζω θα ίσχυε σε κάθε περίπτωση.
Το ψωμί επίσης να το κόψεις,μπορεί να μην του δημιουργήσει κ τίποτα μπορεί να του δημιουργήσει κ αλλεργικά συμπτώματα.Γενικά όχι δημητριακά κ σιτηρά.Το τυρί είναι οκ.

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Γεια σου,
έχεις πάρει το θέμα μπάνιο με πολύ κακό μάτι βλέπω :rolleyes:

Λερώθηκε κ θες να τον κάνεις μπάνιο η μυρίζει?Πόσο χρονών είναι?
Μπορείς να τον στεγνώσεις με το πιστολάκι αλλά δοκίμαζε τη θερμοκρασία στο χέρι σου καθ΄όλη τη διάρκεια.
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην τον φέρεις σε επαφή με άλλα σκυλάκια δεσποζόμενα,αν είναι αδέσποτα να είσαι σίγουρος οτι δεν έχουν τσιμπούρια αλλά αυτό νομίζω θα ίσχυε σε κάθε περίπτωση.
Το ψωμί επίσης να το κόψεις,μπορεί να μην του δημιουργήσει κ τίποτα μπορεί να του δημιουργήσει κ αλλεργικά συμπτώματα.Γενικά όχι δημητριακά κ σιτηρά.Το τυρί είναι οκ.
Ειναι 3ον μηνων!! :) thanks για της απαντησεις!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
ξεχασα να αναφερω! τον εκανα μπανιο πριν λιγες ωρες..Το πηραμε ωραια το θεμα! περασε καλα!! αφου εχει αιμα λαμπ μεσα του και το διασκεδασε!! τον στεγνωσα με πιστολακι και τωρα ειμαστε στα ζεστα μας και ξαπλαρουμε !! Απλα αυριο ειναι η μερα που βλεπουμε αλλα σκηλια για κοινωνικοποίηση και γιαυτο ρωτησα!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Καλημερα και καλες γιορτες.Λιγο σαλαμακη ειναι οκ μεσα στην τροφη του?? του βαζω ηδη λιγο γιαουρτι και το σμιγω με την ξηρα..αλλα μονο με κρεας μεσα τρωει την ξηρα ολη..με το γιαουρτη μονο οχι.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγώ θα έλεγα σαλάμια και άλλα τέτοια μόνο για λιχουδιά, όχι μόνιμα μέσα στην τροφή του. Τα περιττά λίπη κ παχαίνουν κ μπορεί να του δημιουργήσουν θέμα στο πεπτικό του.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ο Νοα μου εβαλε το 3ο εμβολιο πριν 4 μερες..
Μπορω να τον κανω μπανιο σημερα?
αν ναι..τον στεγνώνω με πιστολάκι μαλλιων?
2.Αν τον κανω μπανιο σημερα, αυριο μπορω να τον φερω σε επαφη με αλλο σκύλο?
3.Ολη την μερα σημερα αν τον κανω μπανιο να τον περιορισω σε ζεστο μερος και οχι εξοδους? μονο για πιπι?
4.Να τον κανω με σαμπουαν για σκυλους μπανιο?ή μονο νερακη ζεστο?

Τωρα στην διατροφη λιγες αποριες..
1.Τρωμε την junior maxxi..Αλλα μερικες φορες του προσθετω λιγο ψωμακι..ειναι ενταξει?
2.Του δινω και επισης σαν treet μερικες φορες λιγο τυρακη. ειναι οκ?

Σας ευχαρισω.
και εμείς του κάναμε την Παρασκευή που μας πέρασε το 3ο εμβόλιο ! :)
Τα περισσότερα τα ρώτησα και εγώ στην γιατρό και μου είπε τα εξής....
Προτιμάει να το βγάλουμε έξω βόλτα την Πρωτοχρονιά, αν πάλι θέλουμε πιο σύντομα, από σήμερα πχ θα μπορούσαμε να την βγάζουμε αλλά αν έχει ήλιο, για να μην κρυώσει.
Για μπάνιο μου είπε όχι ακόμα - την κάνω με αφρό (στεγνό καθάρισμα) και μάλιστα την σκουπίζω και με μια πετσέτα μετά την τοποθέτηση του αφρού. Μετά που θα μπούμε στο μπάνιο, σαμπουάν ειδικά για σκύλους!
Γενικότερα καλό είναι να μην τον έχεις εκτεθειμένο σε σημεία που έχει "ρεύμα" αλλά ναι οκ ειδικά μετά από μπάνιο καλό είναι να υπάρχει μια χ ζεστασιά!
τώρα όσον αφορά την διατροφή... εγώ δεν της έχω δώσει ποτέ ψωμί και δεν της μπλέκω ποτέ στην ξηρά της το οτιδήποτε.
Το μόνο που τρώει εκτός ξηράς είναι κανένα μπισκοτάκι όταν είναι καλό κορίτσι και ανταποκρίνεται στην "εκπαίδευση" που της κάνω & λίγο γιαούρτι με ανανά αλεσμένο γιατί μου έχει παρουσιάσει κοπροφαγία. (της έδωσα την σκόνη η οποία δεν έκανε τίποτα και 2 μέρες τώρα με τον ανανά το κόψαμε το κακό του χούι ! :) )

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Η μολυ ειναι μέσα στο πρωτο δεκαήμερο του οίστρου όπου εχει αίμα.εχθες στην βολτα κατι έφαγε και οταν γυρίσαμε σπίτι την τάισα.μετα απο λιγο έκανε εμετό δυο φορές.αυτη την εβδομαδα ειχα προγραμματίσει μπανιο και οσο πρέπει κούρεμα.ομως η γκρουμερ μου είπε οτι θα πρέπει να τελειώσει πρωτα απο τον οίστρο και μετα.ομως οσο και να την καθαρίζω με μηλοξυδο με μανταλάκια με αφρό μυρίζει ο εμετός.τι να κάνω;;;;;
Και σε πόσες μέρες θα μπορώ να την πάω για μπανιο οταν σταματήσει το αίμα η οταν φτάσουμε στο τέλος του οίστρου;περιπου μετα απο 20 μέρες;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν εχει καμια σχεση το μπανιο με τον οιστρο! Μπορεις να το κανεις κανονικα το σκυλι!

Μηπος η groomer δεν θελει να ερθεις, για να μην ειναι πολυ αναστατομενα τα αρσενικα που θα ερθουν μετα απο σας??
Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει!

• Like
Reactions: haviharakennel

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Δεν εχει καμια σχεση το μπανιο με τον οιστρο! Μπορεις να το κανεις κανονικα το σκυλι!

Μηπος η groomer δεν θελει να ερθεις, για να μην ειναι πολυ αναστατομενα τα αρσενικα που θα ερθουν μετα απο σας??
Ουτε το κούρεμα;;;

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Μπάνιο μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις. Τσεκαρισμένο με τον γιατρό μου.
Για το κούρεμα και η δική μου, μου είπε να τελειώσει πρώτα ο οίστρος και μετά γιατί μέχρι να τελειώσει είναι νευρικά και μυγιάγκιχτα. Και έτσι κάναμε.

• Like
Reactions: mariatheo

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435

Λες;;;;;;τι να κάνω εγω τωρα;;;το πηγαίνω εκει απο τότε που άρχισε το μπανιο καθε δεκαπέντε μέρες.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Μια ερώτηση ακομα.απο εχθες το πρωι που έκανε τους εμετούς έφαγε ξανά το βράδυ.σημερα έφαγε το πρωι ομως στην πρωινή και στην απογευματινή βολτα δεν εχει κανει κακά ακομα.τωρα τάισα για βράδυ.ειναι φυσιολογικό να μην εχει κανει κακά απο εχθες το πρωι;;;;και ενω εχουν μεσολαβήσει 3 γεύματα;;;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Να την ξανά βγαλω για άλλη μια προσπάθεια τι προτείνεται!!

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Την έβγαλα μολις γυρίσαμε τιποτα μονο τσισα.μηπως προτείνεται αυριο το πρωι να της δωσω κατι για να την ξεμπλοκαρω είτε μαζι με το φαγητο είτε σκέτο;;;;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.