ΖΗΤΩ να αγορασω καυκασιο ποιμενικο

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
γεια σας ψαχνω εδω και αρκετο καιρο για κουταβακι αρσενικο καυκασιο σας παρακαλω οποιος εχει καποια πληροφορια θα του ειμαι υποχρεως

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
με αυτο το μνμ αν σου απαντησει κανεις θα ειναι για να βγαλει
χρημα.
πες μια κουβεντα για σενα
γιατι θες τετοιο σκυλο
και οτι αλλο θες

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο.ΟΧΙ σκυλιά (κοιτάξτε στην διάθεση ημίαιμων και μη,προς υιοθεσία)!
και
Ανακοίνωση προς όλους Στην ενότητα «Ζήτηση», επιτρέπεται μόνο η ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο και όχι η ζήτηση σκύλων.

Εάν θέλετε να σας χαριστεί καθαρόαιμος σκύλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ζωάκι ράτσας δεν θα βρείτε να χαρίζεται και αυτό γιατί ένας σωστός εκτροφέας, που ξοδεύει χρήμα και χρόνο ώστε να αποκτήσει υγιή ζώα δεν θα τα χαρίσει, αλλά θα τα πουλήσει καθώς αυτή είναι η δουλειά του.

Εάν δεν έχετε χρήματα για την αγορά του, ίσως να μην έχετε και τα χρήματα να το συντηρήσετε, oπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρετε σκύλο όταν θα είστε έτοιμος.

Εν ψάχνετε ζώα σε «λογικές τιμές» είναι πολύ πιθανό να είναι διασταυρώσεις και όχι καθαρόαιμα, από ανεύθυνους ιδιοκτήτες (byb), που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκτροφείς, αλλά παράνομα και ανεύθυνα ζευγαρώνουν το ζωάκι τους χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας και παράνομα πουλάνε και εκμεταλλεύονται τα κουτάβια.
Φροντίστε να ενημερωθείτε για να μην πέσετε θύμα αγοράζοντας ως καθαρόαιμο ένα κουτάβι χωρίς πιστοποιήσεις καθαροαιμιας (με ότι αυτό συνεπάγεται σε υγειά, μορφολογία και χαρακτήρα).

Σας παρακαλούμε να κρατήσετε μια υπεύθυνη στάση και αν επιμένετε στο θέμα καθαρόαιμου σκύλου, φροντίστε να ενημερωθείτε για την φυλή που σας ενδιαφέρει, αναλογιστείτε εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του και απευθυνθείτε σε κάποιον εκτροφέα της φυλής.
Μπορείτε να βρείτε εκτροφείς επικοινωνώντας με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος στο 210 – 8145165.

Αν πάλι, δεν είστε έμπειρη/ος, είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ζώο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και να σας ενημερώσουμε για τις απαιτήσεις του. Μπορείτε επομένως να αναλογιστείτε και την περίπτωση υιοθεσίας ημίαιμο ζώου, καθότι υπάρχουν πάρα πολλά σωσμένα από το δρόμο, υγιή και εμβολιασμένα σε σωματεία, με τα οποία συνεργαζόμαστε και περιμένουν να βρουν ένα σπίτι!
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2808

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
να φερεις αποδειξη απο καραβισια αλησιδα και σιδερενιο κουβα και να επισυναψης φωτογραφια με στυλ "ο σκυλος μου τρωει ανθρωπους " και μετα θα σε καθοδηγησουμε

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
χαλαρωστε ρε παιδια με λεφτα ειπα δεν θελω τζαμπα απλα επειδη δεν ξερω εκτροφεισ κτλ ειπα μηπωσ μου προτεινετε καποιον αξιολογο.ειμαι απο θεσσαλονικη και κανα δυο που ειδα δεν με ενθουσιασαν.

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
δεν με ενθουσιασαν φιλε μου γιατι για 1200 ευρο που ζητουσαν περιμενα κατι ποιο θηριωδη να στο πω απλα.εχω θυληκια που ειμαι πολυ ευχαριστημενως απο ολες της πλευρες (χαρακτηρα,εμφανιση)δυστηχως δεν μπορω να παρω απο τον ιδιο και δεν θελω να ειναι και αδερφια.δεν τα θελω για εκθεσεις απλα θελω τα σκυλια μου να ειναι επιβλητικα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
"Θηριωδη"? :confused:

Το πρότυπο αναφέρει:
"SIZE :
Height at the withers : For the males, not less than 65 cm; for the females, not less than 62 cm."

Δηλαδή με πόσους πόντους στο ακρώμιο θα ήσουν ευχαριστημένος?

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
τα προτυπα αυτα που λες rottie δεν τα βρηκα και επειδη δεν θελω να βοιαστω και την πατησω γιαυτο ψαχνομαι μηπωσ παρω οτι καλητερο μπορω.για παρειδγμα τα δυο που ειδα τα εβλεπα ανετα σε byb με 100 ευρο.μια ζωη θα το εχω ρε μαμωτο κριμα ειναι να βοιαστω και να μην παρω αυτο που εχω στο μυαλο μου

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μηπως αυτά με τα 1200 ευρω ειχαν κατι παραπανω που δεν φαινεται με την πρωτη ματιά?
Μηπως ειχαν χαρτια γνησιοτητας, προγονους ονομαστούς, βιβλιάρια, εξετασεις, κλπκλπκλπ ?
Ηταν πανομοιοτυπα με των byb σε εμφανιση?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
τα προτυπα αυτα που λες rottie δεν τα βρηκα και επειδη δεν θελω να βοιαστω και την πατησω γιαυτο ψαχνομαι μηπωσ παρω οτι καλητερο μπορω.για παρειδγμα τα δυο που ειδα τα εβλεπα ανετα σε byb με 100 ευρο.μια ζωη θα το εχω ρε μαμωτο κριμα ειναι να βοιαστω και να μην παρω αυτο που εχω στο μυαλο μου
Τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου?

Αφού δεν γνωρίζεις/έχεις διαβάσει το μορφολογικο πρότυπο της φυλής που σε ενδιαφερει (την λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών που εκφράζονται στον φαινότυπο και αντιπροσωπεύουν την φυλή), πως μπορείς να εκτιμήσεις την μορφολογία και την γενικότερη ποιότητα του σκύλου που θέλεις να αγοράσεις? :confused:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
γιατι δεν θελεις να ειναι αδερφια? (εννοεις απο τους ιδιους γονεις, αλλα απο αλλη τους γεννα προφανως ε?)
εχεις σκοπο να τα ζευγαρωσεις?
απο εκτροφειο ειχες παρει την θηλυκια?

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
natassa αυτο ακριβοσ που δειχνεισ αυτο εχω στο μυαλο μου.το ειχα παρει απο εκτροφειο το σκυλι ειναι φανταστικο.αλλα ο τυπος με το πουλουσε με χιλια ζορια και καλα κ προλογο με ηρθε να τον μαυρισο αλλα εκανα υπομονη γιατι μαρεσε πολυ

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
δεν εχω σκοπο να τα ζευγαροσω.θελω να ειναι διαφορετικα αιματα μπορει να μου δειξει το αρσενικο κατι ακομα καλυτερο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
με ηρθε να τον μαυρισο
τι το φοβερο σου ειπε δηλαδη και σε ηρθε να τον μαυρισεις?
τελος παντων, το κριτηριο για να αγορασουμε καυκασιο (και γενικα, οποιοδηποτε σκυλο) , δεν ειναι το ποσο θηριωδης ειναι .
κατα καιρους βγαινουν και κατι "θηριωδη", αυτο ομως δεν λεει τιποτα, διοτι μπορει να σου βγει και σε κακο σε θεματα υγειας .
τον σκυλο τον θελεις για μοστρα τελικα,η για εργασια?
απο ποιο εκτροφειο πηρες τον σκυλο? μπορεις να μου το γραψεις και σε πμ, αν και επιτρεπεται να το γραψεις και εδω.
ειναι εγγεγραμμενο στον ΚΟΕ?
(εκει θα βρεις και τα αναλογα εκτροφεια -εχουμε αρκετα-)
..
διατηρω αμφιβολιες για την προελευση του.

τι στοιχεια εχει στον χαρακτηρα της η θηλυκια που σε κανουν να εισαι πολυ ευχαριστημενος ?
τι παραπανω περιμενεις απο το νεο αρσενικο?(εκτος απο το να ειναι ψηλοτερο)
τι ηλικια εχει? που ζει?
εισαι σιγουρος οτι μπορεις να ανταπεξελθεις σε οτι χρειαζονται δυο σκυλια,αυτης της φυλης?
μπορεις να τα βγαζεις βολτες? να ασχοληθεις με το νεο κουταβι εντατικα? εχεις χρονο?
εφοσον δεν θελεις να ζευγαρωσουν, θα στειρωσεις το θηλυκο, η θα τα χωριζεις με καποιον ασφαλη τροπο?
(δεν θελω να φανει σαν ανακριση, απλα ειναι μια ευκαιρια να μιλησουμε για μια φυλη που αρεσει και σε μενα)
ενημερωσου καλα για την φυλη, διαβασε το προτυπο (υπαρχουν πληροφοριες στο φορουμ για ολα αυτα).:)
κι αν θελεις, βαλε μια φωτογραφια να δουμε την σκυλα σου.

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
φιλε galazio και εγω με εμπορειο ασχολουμε αλλα καμια σχεσει με σκυλια.οταν με παιρνει καποιοσ πελατης του μιλαω σαν ανθρωποσ οχι οτι εγω ειμαι και κανενας αλλος γενικα τσαμπουκαλεμενος.
η θηλυκια ειναι πολυ αγρια με τους ξενους υπακουη οταν υψωσω την φωνη και με την οικογενεια ειναι σαν μωρακι ειδηκα με τον μικρο που εχουμε ηληκιας 9 ετων.αυτα τουλαχιστων θεωρω εγω σημαντικα για μενα.οσο για φαι,βολτες τοπο διαμονης το εχω σαν παιδι μου με την διαφορα οτι κοιματε εξω.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
επιλεκτικα μου απαντας ομως:D:rolleyes:
εφοσον δεν θελεις να αναφερθεις ....στο εκτροφειο που την αγορασες,(μονο ενα αρσενικο κι ενα θηλυκο που τα ζευγαρωνει εχει αυτος ο εκτροφεας? σε ρωταω επειδη αναφερθηκες στα "ιδια αιματα")
....στα περι αποφυγης ζευγαρωματος ,(πως το εχεις "δρομολογησει" μεσα σου αυτο?
επισης,εχεις σκεφτει τις αυξημενες πιθανοτητες αλλαγης συμπεριφορας κατα τις περιοδους οιστρου -και στα δυο σκυλια - και το αν θα μπορεις να ελεγχεις μια φυσιολογικη μεν κατασταση, δυσκολη δε, η οποια δεν ειναι "15 μερες και θα περασει" αλλα πολυ περισσοτερο και με αλλαγες που παραμενουν?
δεν εχω ιδεα τι σκυλα εχεις ουτε τι σκυλο θα αποκτησεις, εισαι ομως ενημερωμενος για τις ιδιαιτεροτητες της φυλης σε συνθηκες , περιοδους οιστρου-ζευγαρωματος?)
....στο εαν τα σκυλια σου τα θελεις για συγκεκριμενη εργασια και στο τι παραπανω καλο ζητας να σου "βγαλει" ενα αρσενικο (εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να σου βγει κατι κατα πολυ λιγοτερο απο αυτα που ζητας? )
πες μου τουλαχιστον τι ηλικια εχει η θηλυκια σου:)