Ζευγάρωμα ή στείρωση


andreas_kas

Member
16 Μαρτίου 2014
8
0
Αυτό είναι λάθος της σελίδας μου όχι της εκτροφής μου,
ναι προφανώς και οι γεννήτορές μου έχουν τις απαιτούμενες
εξετάσεις που χρειάζονται. Επίσης αν όντως σας απασχολούσε
το τι κάνω στις εκθέσεις ίσως σταματούσατε το κράξιμο ....
που βέβαια καταντάει γραφικό
 


sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
ειλικρινα,δεν καταλαβαινω,κοσμος που μιλαει για εκτροφη και κατηγορει νομιμες εργασιες,εχει στην κατοχη του σκυλο απο..."οικιακη"εκτροφη χωρις pedigree,καποιος αλλος διαβαζει με παθος και δειχνει τις γνωμες του εδω μεσα,παιρνει σκυλο απο ιδιωτη...,αλλος κρινει πως εδω ειναι μαγαζακι εκτροφεων με ενα σκυλο χαρισμενο κιολας,προτεινεται ...ΞΕΨΑΧΝΙΣΜΑ εκτροφεων,ομως παιδια να ξερετε πως κι εσεις καποια μερα θα ¨ξεψαχνιστειτε"απο εκτροφεις,σαν μελλοντες ιδιοκτητες!!!
Επικροτειται το....puppy farming απο σκυλες που δεν ανηκουν στον εκτροφεα, απο ιδιοκτητες αρσενικων ...ξετσουτσουνιασμενων στα ζευγαρωματα,και μετα καθονται ολοι στο εδωλιο του κατηγορουμενου!!!! χαχαχαχα...πολυ αστειο!!! Κι επειδη η admin δεν με ξερει και θα θελει να με μαθει απο απλη περιεργεια,ειμαι η Σοφια Σκρεκη,εκτροφεας yorkshire terrier, με 7 γεννες σε 17 χρονια στο ενεργητικο μου και 11(!) πρωταθλητες εκτροφης μου, Ελλαδος,ιINT & MULTI!
Η δουλεια βλεπεται κρινεται στους στιβους και οχι στα forum,αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ!!!!!!
 
Last edited:


andreas_kas

Member
16 Μαρτίου 2014
8
0
υπάρχουν σκύλοι από ελληνικά εκτροφεία και από το εξωτερικό,
στην αναβάθμιση του site μου θα παραθέτω και το pedigree
για όλους τους "καλόπιστους"
 


Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Πάντως δεν υπάρχουν πολλά εκτροφεία που εκτρέφουν 6 φυλές :rolleyes:
 


andreas_kas

Member
16 Μαρτίου 2014
8
0
Πείτε τα κυρία Σκρέκη, γιατί μάλλον αρκετοί εδώ μέσα βγάζουν τα ψυχολογικά τους
κρίνοντας τους πάντες κακόπιστα. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο καιρό δεν συμμετέχω
στο ξεκατίνιασμα, το τηλέφωνο του ΚΟΕ είναι 2108145165 για οποιαδήποτε καταγγελία ...
 


andreas_kas

Member
16 Μαρτίου 2014
8
0
Επίσης πες μερικά εκτροφεία που έχουν άδεια εκτροφής,
που έχουν τις εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους να ασχοληθούν.
Και σε ξαναρωτάω, έψαξες σε έκθεση και δεν με είδες ;
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
Πολλες φορες η εργασια δεν συμβαδιζει με την μορφολογια στο 100% κ το αναφερω αυτο ,γιατι γινεται λογος για την εκθεση λες κ ειναι ο τιτλος στο ζωο που θα το κανει αξιο αναπαραγωγης..μην σκαλωνεται με αποκλειστικα με την εκθεση.σε ρατσες που η εργασια ειναι επιθυμητη κοιτας κ αλλα πραγματα.

capone
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
,καποιος αλλος διαβαζει με παθος και δειχνει τις γνωμες του εδω μεσα,παιρνει σκυλο απο ιδιωτη...

Επικροτειται το....puppy farming απο σκυλες που δεν ανηκουν στον εκτροφεα, απο ιδιοκτητες αρσενικων ...ξετσουτσουνιασμενων στα ζευγαρωματα,και μετα καθονται ολοι στο εδωλιο του κατηγορουμενου!!!!
Μιας και λοιπόν φαίνεται ότι εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρεσαι σ' εμάς, θα ήθελα να διευκρινίσω μερικά πράγματα.

Ναι, έχουμε σπίτι μας 3 σκύλους από ιδιώτες, ένα καθαρόαιμο και δύο μη. Δυστυχώς αρχίσαμε να ενημερωνόμαστε κάπως αργά, αφού δηλαδή πήραμε τα σκυλιά μας, (αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ) και θεωρώ πως αυτοί μου μας έσπρωξαν στην ενημέρωση για τη φυλή που λατρεύουμε είσαι εσύ και μια κοινή γνωστή μας. Από τότε λοιπόν και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε σταματήσει να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε (πράγμα που θεωρούμε θετικό και όχι επιλήψιμο).
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την απόφαση που πήραμε πριν από 2 και 14 χρόνια αντίστοιχα (και δε θέλουμε, γιατί λατρεύουμε τα σκυλιά μας), αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε τα σκυλιά μας να ζήσουν μια πολύ καλή ζωή. Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις, οι δύο γηραιότεροι δεν έχουν ζευγαρώσει ποτέ τους και είναι στειρωμένοι εδώ και χρόνια και ο μικρός δεν πρόκειται να ζευγαρώσει, γιατί πολύ απλά δε θεωρούμε ότι υπάρχει λόγος, κάτι το οποίο γνωρίζεις πολύ καλά!
Αν θέλαμε λοιπόν να γίνουμε κι εμείς puppy farmers, ή να συμβάλλουμε σε γέννες ιδιωτών εκμεταλλευόμενοι τις κρίσεις και τις διακρίσεις του μικρού, θα μπορούσαμε, αλλά επιλέγουμε να μην το κάνουμε. Τα ζευγαρώματα τα αφήνουμε στους γνώστες.

Θεωρούμε λοιπόν πως εμείς που γνωρίσαμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος και ήρθαμε κοντά σε κάποιους ΣΩΣΤΟΥΣ εκτροφείς, μπορούμε εκ πείρας να αποτρέψουμε κι άλλους να κάνουν τα δικά μας λάθη, δηλαδή να απευθυνθούν σε λάθος ανθρώπους.

Τέλος, να προσθέσω ότι ουδέποτε προσβάλαμε, κατηγορήσαμε ή υπονοήσαμε κάτι για κάποιον Έλληνα εκτροφέα της φυλής μας ή για οποιονδήποτε άλλον.

Νομίζαμε ότι οι προθέσεις μας ήταν γνωστές, αλλά προφανώς οι παραπάνω υπαινιγμοί δείχνουν το αντίθετο, πράγμα που μας λυπεί.

Χαρά & Μιχάλης
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Κε.andreas_kas φροντίστε να φτιάξετε πρώτα το site σας, αναρτήστε τα σκυλιά εκτροφής σας, με τα pedigree τους και τα όλα τους, για όοοολες τις φυλές που εκτρέφετε με τόση συνέπεια, όπως λέτε, και αφήστε την κριτική στο φόρουμ. Κι εσείς και η κυρία που θέλει ντε και καλά, να μάθουμε το όνομά της, ενώ εκείνη δεν ξέρει καν, τι είναι ο καθένας με τον οποίο συνομιλεί εδώ και τι πρεσβεύει και τι όχι, αυτό το φόρουμ. Ασχοληθείτε με τα των οίκων σας, για να μην έχει κανείς, να σας προσάψει ποτέ τίποτα, και καλύτερα θα ήταν, αν είστε σωστοί εκτροφείς, να ευλογείτε αυτό το φόρουμ, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια [καλά...λέμε τώρα] να σπρώξει τον κόσμο, προς την σωστή εκτροφή.
 


andreas_kas

Member
16 Μαρτίου 2014
8
0
Μα καλά με δουλεύετε; Όταν με λέτε εισαγωγέα και κουταβέμπορα θα πρέπει να έχετε στοιχεία.
Δεν απαντώ τόσο καιρό γιατί πίστευα πως η δουλεία μου στις εκθέσεις θα έκλεινε αρκετά στόματα,
αλλά εσείς έχετε πάρει εργολαβία το θάψιμο χωρίς στοιχεία, έλεος δηλαδή .....
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Εσείς νομίζω, ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσετε το συντομότερο, με την εργολαβία ανακατασκευής του site σας, αντί να χάνετε τον χρόνο σας, με το γραφείο τελετών μας.