γιατι εχουμε παρει το σκυλο απο την φυση εδω και κατι δεκαδες χιλιαδες χρονια! εχουμε ανταλλαξει την φυσικη επιλογη που συμβαινει στην φυση με την ανθρωπινη επιλογη! πλεον δεν αναπαραγεται ο οποιο δυνατος σκυλος αλλα ο σκυλος που εχει τις ποιοτητες που επιθυμουμε! πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι στην φυση ο σκυλος σου δεν θα ζευγαρωνε ποτε ?ektor said:αυτη τη νοοτροπια των ανθρωπων να θελουν να τελιοποιησουν ολα γυρο τους,δεν μπορω να την καταλαβω(φυσικα τις πλειστες φορες πετυχαινουν το αντιθετο).?
Γιατι δεν ασχολουνται με την τελειοποιηση του ειδους τους κ να δειξουν λιγη περισσοτερη εμπιστοσινη στην φυση,ισως να ξερει κατι περισσοτερο απ`αυτους.
το θέμα είνια να έχεις ένα σκυλί το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου ή να είναι μέσα στο πρότυπο της κάθε φυλής???????ektor said:sir-elric μα επηδη συμφωνω μαζι σου εχω αυτες τις αποψεις.
οταν ξερω οτι το σκυλι μου μπορει να καληψει τις αναγκες μου γιατι να ψαξω αλλου?
μην ξεχνας ο λυκος κ μερικα ειδη αγριοσκυλων σε ομαδες στην φυση λειτουργουν πολυ διαφορετικα,σε σχεση με αλλες αγελες θηλαστικων.sir-elric said:πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι στην φυση ο σκυλος σου δεν θα ζευγαρωνε ποτε ?
μα γι`αυτο θελω κουταβι απ`αυτον.ΜΑΚΗΣ said:το θέμα είνια να έχεις ένα σκυλί το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου ή να είναι μέσα στο πρότυπο της κάθε φυλής???????ektor said:sir-elric μα επηδη συμφωνω μαζι σου εχω αυτες τις αποψεις.
οταν ξερω οτι το σκυλι μου μπορει να καληψει τις αναγκες μου γιατι να ψαξω αλλου?
Tις οποιες το american bulldog ΔΕΝ θα μπορούσε να φτιάξει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...φτιαχνουν οικογενειες
εσύ ΣΙΓΟΥΡΑ είσαι φυσική ξανθιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Gogo said:Εγω τωρα να ρωτησω κατι ασχετο;
Η Λευκωσιο- Σοφια τι και που ακριβως ειναι;;;;;; :roll: