Ζευγάρωμα American bulldog

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
μα δεν διαφωνω με κανενα,αλλα μερικες φορες πρεπει να κανουμε κ λιγο το δικηγορο του διαβολου.που ξερεις ισως μερικες φορες να εχει κατι συμαντικο να μας πει! :twisted:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ektor said:
αυτη τη νοοτροπια των ανθρωπων να θελουν να τελιοποιησουν ολα γυρο τους,δεν μπορω να την καταλαβω(φυσικα τις πλειστες φορες πετυχαινουν το αντιθετο).?
Γιατι δεν ασχολουνται με την τελειοποιηση του ειδους τους κ να δειξουν λιγη περισσοτερη εμπιστοσινη στην φυση,ισως να ξερει κατι περισσοτερο απ`αυτους.
γιατι εχουμε παρει το σκυλο απο την φυση εδω και κατι δεκαδες χιλιαδες χρονια! εχουμε ανταλλαξει την φυσικη επιλογη που συμβαινει στην φυση με την ανθρωπινη επιλογη! πλεον δεν αναπαραγεται ο οποιο δυνατος σκυλος αλλα ο σκυλος που εχει τις ποιοτητες που επιθυμουμε! πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι στην φυση ο σκυλος σου δεν θα ζευγαρωνε ποτε ?

και μην μπλεκεις τα ημιαιμα με τα καθαροαιμα σαν ναζιστικης νοοτροπιας τακτικες! σκεψου τα "καθαροαιμα" σαν ημιαιμα που τους εχει γινει εκτροφη βαση συγκεκριμενων στοιχειων :lol:

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
sir-elric μα επηδη συμφωνω μαζι σου εχω αυτες τις αποψεις.
οταν ξερω οτι το σκυλι μου μπορει να καληψει τις αναγκες μου γιατι να ψαξω αλλου?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ektor said:
οταν ξερω οτι το σκυλι μου μπορει να καληψει τις αναγκες μου γιατι να ψαξω αλλου?
το θέμα είνια να έχεις ένα σκυλί το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου ή να είναι μέσα στο πρότυπο της κάθε φυλής???????

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
sir-elric said:
πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι στην φυση ο σκυλος σου δεν θα ζευγαρωνε ποτε ?
μην ξεχνας ο λυκος κ μερικα ειδη αγριοσκυλων σε ομαδες στην φυση λειτουργουν πολυ διαφορετικα,σε σχεση με αλλες αγελες θηλαστικων.
φτιαχνουν οικογενειες

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
ΜΑΚΗΣ said:
ektor said:
το θέμα είνια να έχεις ένα σκυλί το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου ή να είναι μέσα στο πρότυπο της κάθε φυλής???????
μα γι`αυτο θελω κουταβι απ`αυτον.
φυσικα ειναι πολυ νωρις γι`αυτο κ ετσι εχω μπολικο χρονο να δω τι πρεπει να κανω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
φτιαχνουν οικογενειες
Tις οποιες το american bulldog ΔΕΝ θα μπορούσε να φτιάξει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...

Eπίσης δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει και να τραφει, ούτε να αντέξει τις καιρικές συνθήκες ...

κλπ κλπ κλπ

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
συμφωνω και οχι μονο τα αμ. μπουλ. και πολλες αλλες ρατσες

καταλαμβαινω που το πας.
και αν δεν υπηρχαν το αμ. μπουλ. και καποιες αλλες ρατσες,δεν θα ειμασταν εδω να συζηταμε για τα αγαπημενα μας ζωακια! :) :) :) :)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Συγγνωμη και εβαλες αγγελια απο τωρα για ζευγαρωμα;; :shock: :shock:

Απο τωρα τα θες τα κουταβια απο τον σκυλο σου;;;

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κάτσε ρε gogo

να γίνει το προξενιό

να βγούν τα παιδιά για ένα καφέ να γνωριστούν

όλα αυτά πέρνουν χρόνο

και όπως είναι γνωστό

ο χρόνος είναι χρήμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
η αγκελια δεν ηταν στα σοβαρα?
δεν χριαζομαι αγγελια για να βρω σκυλα.
το σκυλι αν τελικα αποφασισω να το βαλω για γονιμοποιηση,μετα τα 3 του χρονια μαλλων θα γινει!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Εγω τωρα να ρωτησω κατι ασχετο;

Η Λευκωσιο- Σοφια τι και που ακριβως ειναι;;;;;; :roll:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Gogo said:
Εγω τωρα να ρωτησω κατι ασχετο;

Η Λευκωσιο- Σοφια τι και που ακριβως ειναι;;;;;; :roll:
εσύ ΣΙΓΟΥΡΑ είσαι φυσική ξανθιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

είναι Κύπριος (Λευκωσία) και σπουδάζει Βουλγαρία (Σόφια)

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
ειναι το δρομολογιο που κανω συχνα τα τελεταια 5χρονια λογο σπουδων

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Και αυτο το λεμε ΛΕΥΚΩΣΙΟ-ΣΟΦΙΑ;;;; :shock: :shock: :shock:

Για να το λετε........

Ναι φυσικη ξανθια ειμαι!!! Που το καταλαβες Μακη μου;; :oops: :oops: :oops:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αδερφή και μάνα κομμώτριες

όλες τις γυναίκες στην ρίζα τις κοιτάω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: