Ζευγάρωμα pincher

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Φίλτατε Panos33 δες από που έρχονται τα σκυλιά που πωλούνται χονδρικής

http://www.youtube.com/watch?v=sSQ8OYkwNto
http://www.youtube.com/watch?v=gEFyU3yWWtU
http://www.youtube.com/watch?v=Vk4lFTxVHaI

Πίστεψέ με δεν είσαι ο πιο έξυπνος απο εμάς τους υπόλοιπους που αγοράζουμε τα σκυλιά μας από σοβαρούς και υπεύθυνους εκτροφείς φροντίζοντας να έχουμε δει τους γονείς τους. Ούτε είμαστε μαλάκες επειδή πληρώνουμε παραπάνω, είμαι απλά φιλόζωοι και δεν ανεχόμαστε να μας εκμεταλεύονται έξυπνοι ΕΜΠΟΡΟΙ που δεν σέβονται τα ζώα που τα βλέπουν απλά σαν χρήμα. Τα σκυλιά που αγοράζονται χονδρικής ζουν σε άθλιες συνθήκες και τα μισά πεθαίνουν στον δρόμο οι προλαλήσαντες σου έδωσαν διάφορα link για να δεις και να καταλάβεις.

Στο εξωτερικό που έχω ζήσει και εγώ επίσης όλα τα σκυλιά που ζουν με οικογένειες είναι στειρωμένα, ο υπεύθυνος ιδιοκτήτης δεν θα διακυνδινεύσει την ζωή του σκυλιού του για να κρατήσει ένα κουτάβι, ο ευαισθητοποιημένος φιλόζωος θα πάει σε κάποια φιλοζωική και θα πάρει σκύλο, και ο πραγματικά φιλόζωος θα πάρει σκύλο από υπεύθυνο και σοβαρό εκτροφέα!!!

Χρειάζονται πολλές γνώσεις και πολύς χρόνος για να μπορέσει κάποιος να ανταπεξέλθει σε μια γέννα πιστεύεις ότι τις έχεις;

Αγαπητέ Panos33 χρειάζονται πολλά κότσια και αυτογνωσία για να παραδεχθεί κάποιος ότι έχει κάνει λάθος... αναρωτιέμαι αν τα έχεις... κυρίως όμως σε παρακαλώ πεπεισμένη για την αγάπη που έχεις στα σκυλιά σου να το σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις να τα ζευγαρώσεις...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Re: Συμβιωση 2 σκυλων μαζι.

Oι αρσενικοί σκύλοι γενικώς έχουν μια τάση αποφυγής των κουταβιών,χωρίς να τους επιτίθενται.
Φοβούνται ότι από καπου θα ξετρυπώσει η μανα τους,η οποία είναι προστατευτική με τα μωρά και ετσι δε θελουν να χον μπλεξίματα.

Το χω παρατηρήσει πολλές φορές.
Μερικά αρσενικά ψιλοπαίζουν με τα μωρα,αλλά είναι σφιγμένοι.
8)

Panos33 said:
Καλησπερα,εχουμε ενα πινσερ αρσενικο 5 χρονον και εδω και 3 μερες πηραμε και μια θηλυκια πινσερ 1.50 μηνων.Ο αρσενικος δε θελει να τη δει,μολις αυτη ερχετε καταπανω του να παιξει, αυτος φευγει τρεχοντας η τη βγαζει τα δοντια και και κανει πως θελει να τη δαγκωσει,δεν τη δαγκωνει αλλα εχει μια επιθετικη σταση.Εκει που παει αυτη,σε μια πολυθρονα π.χ ,αυτος παει μυριζει και φευγει δε θελει να κατσει, να ξαπλωσει οπως παλια,καθετε πολες ωρες μεσα στο δωματιο πανω στο κρεβατι και αυτο γιατι εκει δεν εχει παει αυτη.Ακομα και στο φαγητο δεν τρωει,εχω να τον δω να φαει στο σπιτι κροκετα απο τοτε που την πειραμε ,τρωει βεβαια το πρωι στο μαγαζι.Τη γινετε,προφανος ζηλευει,για βοηθηστε λιγο τη πρεπει να κανουμε ? Την πειραμε τη μικρη για αυτον και αυτος............
Οσο για το ζευγάρωμα,δεν ξέρω πια τι να πω.Οι Ελληνες είμαστε πολύ γαιδούρια και δεν καταλαβαίνουμε ΤΙΠΟΤΑ!
Πόσους κινδύνους έχουμε πει και ποσα αρνητικά από γεννες ιδιωτών κι συνεχίζεις και ρωτας τι διαφο΄ρα έχει απ το ζευγαρωμα εκτροφέα?
μεγαλη!

Οι εκτροφείς δεν παιρνουν ενα πινσερ και αλλο ενα και τα βαζουν ναγεννησουν.Αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ να τα ξαναγραψω και να τα ΞΑΝΑ ΠΩ!
ΕΛΕΟΣ!!!!!

Δεν είναι μανία με τη στείρωση.ΕΣΕΙΣ εχετε μανία να αναπαραγετε τα ζωα σας.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oι αρσενικοί σκύλοι γενικώς έχουν μια τάση αποφυγής των κουταβιών,χωρίς να τους επιτίθενται.
Φοβούνται ότι από καπου θα ξετρυπώσει η μανα τους,η οποία είναι προστατευτική με τα μωρά και ετσι δε θελουν να χον μπλεξίματα.
:D 8)

A ρε Κλειάννα ... ](*,)

edit - άκυρο, εν είδα όλο το post σου ... νόμιζα ότι έχασες το καλύτερο ...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Ακομη και στα παιδια μου,που θελανε απο τοτε που πηραμε την luna να δουνε κουταβακια της,καθισα και εξηγησα,εδειξα βιντεο,εξηγησαμε τους κινδυνους,βιωσαν τι εγινε με την γεννα του γιορκσαιρ της συνυφαδας μου(κριμα δεν κρατησα φωτο να ανεβασω τα παραμορφωμενα νεκρα κουταβια),συζητησαμε παααρα πολυ για τα αδεσποτα,για τον ανευθυνο κοσμο...και εχουν πλεον καταλαβει και δεν το συζητανε καν 8 και 5 ετων παιδακια.Γιατι οι μεγαλοι ανθρωποι δεν μπορουμε με μια κουβεντα να καταλαβουμε τα ιδια?συνεχεια υπαρχει μια αμυνα - επιθεση:roll: γιατι?Η lone wolf μιλησε πολυ ωραια και ευγενικα,αν θελεις καταλαβαινεις....

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Η αλήθεια είναι ότι διαβασα μετά το γλέντι ..
8)

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

denis said:
:D 8)

A ρε Κλειάννα ... ](*,)

edit - άκυρο, εν είδα όλο το post σου ... νόμιζα ότι έχασες το καλύτερο ...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
OXI Luna ,
έπρεπε να χεις παει στο πετ σοπνα παρεις ένα αρσενικό 700 ευρώ,να πεθαινε τον επομενο μηνα από τυφο και μετά να ξαναπαιρνες τζαμπα ένα απο κει(αντικατασταση),

να τα βαζες να γεννσουν,κι ότι βγει,για να γινει μανα η Luna και να νιώσει τη χαρά της μητρότητας και μετά να βαλεις αγγελία να τα πουλήσεις κανα 200 αρι ευρώ,να βγαλεις και τα εξοδα των εμβολίων τους,
και αμα σου λεγαμε εμεις τι πηγες και εκανες και να σου δωσουμε 2 συμβουλες,να φορας παρωπίδες και να μας λες τρελλούς.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!
ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΣ.

LUNA07 said:
Ακομη και στα παιδια μου,που θελανε απο τοτε που πηραμε την luna να δουνε κουταβακια της,καθισα και εξηγησα,εδειξα βιντεο,εξηγησαμε τους κινδυνους,βιωσαν τι εγινε με την γεννα του γιορκσαιρ της συνυφαδας μου(κριμα δεν κρατησα φωτο να ανεβασω τα παραμορφωμενα νεκρα κουταβια),συζητησαμε παααρα πολυ για τα αδεσποτα,για τον ανευθυνο κοσμο...και εχουν πλεον καταλαβει και δεν το συζητανε καν 8 και 5 ετων παιδακια.Γιατι οι μεγαλοι ανθρωποι δεν μπορουμε με μια κουβεντα να καταλαβουμε τα ιδια?συνεχεια υπαρχει μια αμυνα - επιθεση:roll: γιατι?Η lone wolf μιλησε πολυ ωραια και ευγενικα,αν θελεις καταλαβαινεις....

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
lone wolf said:
Φίλτατε Panos33 δες από που έρχονται τα σκυλιά που πωλούνται χονδρικής

http://www.youtube.com/watch?v=sSQ8OYkwNto
http://www.youtube.com/watch?v=gEFyU3yWWtU
http://www.youtube.com/watch?v=Vk4lFTxVHaI

Πίστεψέ με δεν είσαι ο πιο έξυπνος απο εμάς τους υπόλοιπους που αγοράζουμε τα σκυλιά μας από σοβαρούς και υπεύθυνους εκτροφείς φροντίζοντας να έχουμε δει τους γονείς τους. Ούτε είμαστε μαλάκες επειδή πληρώνουμε παραπάνω, είμαι απλά φιλόζωοι και δεν ανεχόμαστε να μας εκμεταλεύονται έξυπνοι ΕΜΠΟΡΟΙ που δεν σέβονται τα ζώα που τα βλέπουν απλά σαν χρήμα. Τα σκυλιά που αγοράζονται χονδρικής ζουν σε άθλιες συνθήκες και τα μισά πεθαίνουν στον δρόμο οι προλαλήσαντες σου έδωσαν διάφορα link για να δεις και να καταλάβεις.

Στο εξωτερικό που έχω ζήσει και εγώ επίσης όλα τα σκυλιά που ζουν με οικογένειες είναι στειρωμένα, ο υπεύθυνος ιδιοκτήτης δεν θα διακυνδινεύσει την ζωή του σκυλιού του για να κρατήσει ένα κουτάβι, ο ευαισθητοποιημένος φιλόζωος θα πάει σε κάποια φιλοζωική και θα πάρει σκύλο, και ο πραγματικά φιλόζωος θα πάρει σκύλο από υπεύθυνο και σοβαρό εκτροφέα!!!

Χρειάζονται πολλές γνώσεις και πολύς χρόνος για να μπορέσει κάποιος να ανταπεξέλθει σε μια γέννα πιστεύεις ότι τις έχεις;

Αγαπητέ Panos33 χρειάζονται πολλά κότσια και αυτογνωσία για να παραδεχθεί κάποιος ότι έχει κάνει λάθος... αναρωτιέμαι αν τα έχεις... κυρίως όμως σε παρακαλώ πεπεισμένη για την αγάπη που έχεις στα σκυλιά σου να το σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις να τα ζευγαρώσεις...
Εγω δεν ειπα κανενα οτι ειναι μαλακας,μονος του καποιος εβγαλε αυτο το πορισμα,δεν ειπα οτι εχω τις καταληλες γνωσεις για γενα,κανενας δεν ειχε οταν εκανε την πρωτη του γεννα,αλλα δεν μπορει το σκυλι να το βγαζουν και ημιεμο,να δειχνω τον πατερα του που αν τα βαλεις διπλα ειναι ιδια, μονο που ο δικο μου εχει αυτια και ουρα αυτουνου ειναι κομενα,υπαρχει και σαιτ με το εκτροφειο,και τον εχω κατεβασει σε εκθεση και εχει παρει 2 θεση ο δικος μου,σκεφτομουνα στα 2 χρονια και πρωτα ο Θεος οταν θα γινει η μικρη να κανω μια γενα και με τη βοηθεια κτηνιατρου και να κρατησω πρωτα για μενα 1-2 κουταβια,και τελος μερικοι εδω μεσα νομιζαν οτι θα τους φαω το ψωμι,και πιστευω εκτος απο εσενα που βλεπω οτι μηλας ωραια,φυσικα και καποιοι αλλοι ειναι σωστοι να μην παρεξηγηθω κιολας,θα μου φεροταν με καποιο αλλο τροπο,αλλα απο οτι καταλαβα αυτη στη κοινωνια ειναι ενα 0,ειναι σκυλια και σκυλια και σκυλια και ολοι μερα στο υπολογιστη να γραψουν καμια κατινια και να κρινουν τους αλλους.Ξες νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκα δεν θα ξαναγραψω ,ηθελα να μπαινω μιση ωρα τη μερα να περναω καλα,και να ειχα αλλη αντιμετωτιση.
Αλλα ξες ο καθε χαζος καθετε πισω απο ενα υπολογιστει και κρινει τους αλλους, πιστεψε με ηθελα καποιους να τους ειχα τετατετ και θα βλεπαμε τη ωραια θα μηλανε και τη ωραια σα κοτουλες θα συμπεριφεριτανε,και οταν λεω καποιους ενοω καποιους και οχι τις γυναικες,κατι ψευτομαγκες τους φορουμ εδω μεσα.ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ,ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Panos33 said:
και δεν ειπα σε κανενα οτι ειναι μαλακας,απλος λογο του επαγγελματος μου,και αυτο το αναφερω γιατι ακουστηκε οτι δεν δινουν σκυλι στον καθε τυχεο, εχω εναν γνωστο που δεινει και στην Ελλαδα σκυλια χοντρικη,αυτο για σενα κυριε Μακη που τα ξες ολα,και πειρα αυτη την τιμη,δεν εθιξα κανενα σας
και νομιζω οτι και ο καθενας απο σας αν μπορουμε να παρει σκυλι σε τετοια τιμη θα επερνε,και επισεις δεν ειπα οτι σκυλι μου ειναι το καλυτερο.

Απλος ξερετε κατι,αυτο το στειρωσετο και στειρωσε το,που προβαλετε συνεχεια ειναι για να στειρωνουν ολοι τα σκυλια τους,να τους περνατε αυτο το μηνυμα οτι ολα στη γεννα ειναι τοσο τραγικα και δυσκολα,[υπαρχει πιο ωραιο πραγμα στη φυση απο τη γενηση,Θειο Δωρο], και να ειναι μονο κατι
ξυπνιοι που θα κανουν αναπαραγωγη και να κανουν οτι θελουν.
Μπερδεύτηκα, μια με τη τραγουδίστρια, μία με τον χονδρέμπορο... Το θείο δώρο το ξέχασα... Είναι και αυτό στη μέση. :shock:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Panos33 said:
Αλλα ξες ο καθε χαζος καθετε πισω απο ενα υπολογιστει και κρινει τους αλλους, πιστεψε με ηθελα καποιους να τους ειχα τετατετ και θα βλεπαμε τη ωραια θα μηλανε και τη ωραια σα κοτουλες θα συμπεριφεριτανε,και οταν λεω καποιους ενοω καποιους και οχι τις γυναικες,κατι ψευτομαγκες τους φορουμ εδω μεσα.ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ,ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.
Ωραία λογική. Αφού δεν έχω την αντιμετώπιση που θα ήθελα θα ήθελα να σας είχα μπροστά μου να σας δείρω.

Tres chic. Πολιτισμένα πράγματα.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ξες φίλε Πανο,και σσυ πίσω απο έναν υπολογι ΣΤΕΙ κάθεσαι.
Εμείς προσππαθούμε να σ ενημερώσουμε και συ μας αραδιάζεις τα ''επιχειρηματα '' σου,χωρίς να σκεφτείς μια 2η γνώμη.

Εμείς τα ίδια θα σου λεγαμε κ απο κοντα.

Ολα εδώ πληρώνονται και θα την πληρώσεις και εσυ με την στενομυαλιά σου.

Χανουμε το σάλιο μας για έναν ανθρωπο που δεν ξερει να κανει διάλογο και δεν τον ενδιαφέρει να ενημερωθεί.

ΑΝτε καλα γεννητούρια.

υγ:Κι αν σου πω εγώ ότι δεν είμαι ο καθε χαζός και βγαίνω και μαζεύω πχ αδεσποτα,ξερω κλασσικά πού θα το γυρίσεις.Γιατί το διαφημίζω και άλλο τ αδεσποτα,αλλο το ρατσας απ το σπίτι που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙΣ.

Εσύ που είσαι τόσο ενεργός κλείσε το πισι και ανοιξε κανενα βιβλιο να γίνεις ''εκτροφέας''

:lol:

Panos33 said:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
...Να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα..???Έλεος..
Αλλά δε φταίει κανείς..φταίει που δεν υπάρχει ένας νόμος για αυτούς τους ανεύθυνους να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση..

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
σωστη.κι εσύ.αλλά ποιός να τ ακουσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

vaso said:
...Να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα..???Έλεος..
Αλλά δε φταίει κανείς..φταίει που δεν υπάρχει ένας νόμος για αυτούς τους ανεύθυνους να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση..

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Panos33 said:
οποτε θες :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..... γιατι ...ξες... εισαι και πολυ μαγκας σου τρεχει αποτα πατζακια η μαγκια... μονο μη την πατησεις και πεσεις κατω :lol: :lol: :lol: :lol:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Nίκο μου μην ρίξουμε ΑΛΛΟ το επίπεδο.Φτανει. :D 8) :lol:

Νικος said:
οποτε θες :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..... γιατι ...ξες... εισαι και πολυ μαγκας σου τρεχει αποτα πατζακια η μαγκια... μονο μη την πατησεις και πεσεις κατω :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Panos33 said:
δεν ειπα οτι εχω τις καταληλες γνωσεις για γενα,κανενας δεν ειχε οταν εκανε την πρωτη του γεννα,αλλα δεν μπορει το σκυλι να το βγαζουν και ημιεμο,να δειχνω τον πατερα του που αν τα βαλεις διπλα ειναι ιδια, μονο που ο δικο μου εχει αυτια και ουρα αυτουνου ειναι κομενα,υπαρχει και σαιτ με το εκτροφειο,και τον εχω κατεβασει σε εκθεση και εχει παρει 2 θεση ο δικος μου,σκεφτομουνα στα 2 χρονια και πρωτα ο Θεος οταν θα γινει η μικρη να κανω μια γενα και με τη βοηθεια κτηνιατρου και να κρατησω πρωτα για μενα 1-2 κουταβια
γινεσαι ασοβαρος και μαλλον μας θεωρεις τελικα ηλιθιους γιατι στην αρχη παρουσιασες οτι το κουταβι,σου ηρθε ουρανοκατεβατο σε τιμη ευκαιριας αλλα ξαφνικα αποκαλυψες οτι γνωριζεις ολο το γεννεολογικο του δεντρο και εχεις παει και σε εκθεσεις :?

τι να πω?στο επισημανε και η rottie πιο πανω και συνεχιζεις :shock: :shock: