Ζητούνται Νονοί

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Περιμένω προτάσεις για ονόματα θυληκών σκυλιών που να αρχίζουν απο 'Ο΄ εκτός των 'Ολγα και Ολυμπία που έχω ήδη στο μυαλό μου.

S

SwkDoG

Guest
Τα "ξενικά" Όρια-Oria(...μπορεί να έχει και ελληνική έννοια),Όπαλ-Opal(...ημιπολύτιμος λίθος),Όνυξ-Onyx (...ημιπολύτιμος λίθος και ελληνογενές),Οφήλια-Ophelia (Ωφέλια στην ελληνική μορφή...)...

Στα ελληνικά Ολυμπιάδα (το ίδιο περίπου με το Ολυμπία),Ουρανία (προστάτιδα της αστρονομίας),Οιάνθη και Ώπι (στα λατινικά με "Ο"...μία εκ των υπερβορείων παρθένων που λάτρευαν τον Απόλωνα κατά Ηρόδοτο),Οδύσσεια και Όστρια.

Ακόμα Όρκα...Olya-Όλυα,Oasis-Όαση,Obsesion-Ομπσέσιον,Oca-Όκα,Ocean-Όσυαν,Octavia-Οκτάβια,Oddi-Όντι,Odelyn-Οντελίν,Odette-Οντέτ,Oliva-Ολίβα,Ostara-Οστάρα (θεά της Γερμανικής μυθολογίας)...και πολλά άλλα... :)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ΜΑΚΗΣ said:
Ευχαριστώ. Πολύ δύσκολο γράμμα το Ό΄τελικά. Για rottweiler
Mpa! Onoma briskeis!! Emena maresei na einai kapos antitheta, kravgalea me tin emfanisi tou skylou.
p.x:
Palia eichame ena asimi arseniko Kanis toy me Onoma "Obelix" (vom Rosengarten) !!!
Eiche panta poly fasi!

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Rotty; θηλυκό; και μωρό;! ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ!!!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ!!!!!!

Obsesion,
Ostria,
Omar,
Onar

με αγαπημένο το obsesion φυσικά :D

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! :lol:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μου αρεσει πολυ το Ostria και το Oprah μην σου πω οτι το δευτερο ταιριαζει σουπερρρρρρρ σε ροτβαιλερ...... :D :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Με δημοκρατικές (πάντα) διαδικασίες μεταξύ εμένα και της γυναίκας μου (καταλαβαίνετε λοιπόν ποιός κέρδισε) το όνομα αποφασίστικε.
ΟΛΥΜΠΙΑ.
όταν θα έρθει σπίτι μου θα βάλω φωτό.
ευχαριστώ όλους όσους πρότειναν ονόματα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάκη να σου ζήσει η κουταβίνα σου!
Είναι κουκλάρα!!!
Περιμένω και άλλες φωτογραφίες σύντομα. (Εξάλλου η μικρή έχει από τώρα φοβερή φωτογένεια!!!)

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
ROTTIE νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις στην σειρά τι τον έχω εγώ κοτζαμ άντρα έτοιμο; :D :D

Να σου ζήσεις ΜΑΚΗΣ είναι κούκλα....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78