Ζιζού!!

Zizou

New Member
13 Ιουνίου 2007
4
0
Καλημέρα σας!
βρήκα εντελώς τυχαία το site αυτό και είπα να έρθω στην παρέα σας!
απέκτησα πριν 4 περίπου μήνες ένα θηλυκό Westie, την Ζιζού, και την έχω ερωτευτεί!!
είναι απίστευτα έξυπνη αλλά και θέλει πάντα να περνάει το δικό της.
δεν έχω καταφέρει ακόμα να την μάθω να μην τα κάνει μέσα στο δωμάτιο που κινείται συνήθως. ευτυχώς, όταν κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι ελεύθερη, δεν τα κάνει αλλού.
με έχει κουράσει πολύ αυτή η κατάσταση, την έχω μαλώσει πολλές φορές αλλά δεν αλλάζει η συμπεριφορά της!
τι να κάνω;

Zizou

New Member
13 Ιουνίου 2007
4
0
ΜΑΚΗΣ said:
Καλώς ήρθες
Καλημερα!
Εχεις καμια συμβουλή να μου δωσεις?

Δεν επιτρεποντε τα greeklish...γραφε με ελληνικα αν μπορεις...Ευχαριστω!

Zizou

New Member
13 Ιουνίου 2007
4
0
ΜΑΚΗΣ said:
se euxaristo gia tis simboules. to kako einai oti exo diavasei toses polles kai diaforetikes, i mia leei malose to, valtou tis fones, xtipa to ston popo, klp, i alli leei min tou doseis simasia. ego tis fonazo dinata, i tis leo ti ekanes pali, kai katevazei ta aytia kai feugei. pistevo oti tha to sinithiso giati tin agapao poli. exo kai enan gatouli 3 eton kai kanoun parea, koimountai agalia, tou exei bgalei to ladi tou kakomoiri

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Καλώς ήρθες Zizou! :D

Βόλτα...Πολύ βόλτα και ακόμα περισσότερη υπομονή. :D

Zizou

New Member
13 Ιουνίου 2007
4
0
magi said:
Για σου Zizou :)
Το κουταβάκι σου το βγάζεις καθόλου βόλτα έξω ?
Καλημερα σας κυρια μου!

την βγαζω εξω καθε μερα 2 φορες,και τα weekends παμε αρκετη βολτα,γενικα εχουμε πολυ επαφη αλλα ειναι πολυ ατιθαση

No greeklish please! :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
welcome zizoy,
στο φορουμ γραφουμε ελληνικα και οχι κεφαλαια.οτι αποροιες εχεις και δεν υπαρχει ανοιχτο thread μπορεις να τις καταχορυσεις στο αναλογο topic.
καλη επιτυχια :wink:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες Zizou, να χαίρεσαι τη μικρή σου! Don't worry, υπομονή, επιμονή (με την σωστή προσέγγιση πάντα) και όλα λύνονται!

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Καλως ηρθες Zizou!!

Η μαγικη λεξη που ισχυει για ολα τα κουταβια ειναι "ΥΠΟΜΟΝΗ". Οτι συγκεκριμενο χρειαζεσαι ανοιξε καινουριο post!!

PITY

Member
14 Ιουνίου 2007
7
0
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΖΙΖΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΤΑ WESTIE ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini